View Single Post
  #1  
Old 02-10-2020, 01:02 PM
TrentWilliams TrentWilliams is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 849
Default Waves Central 11.0.55 Hanging PT on Launch

EDIT:
This issue has been resolved.

EDIT:

Waves Response:

"On OS’s Mojave and Catalina, the latest version of Waves Central (11.0.55 | 2020) can sometimes hang during installation/activation, when USB devices are connected to the computer.
We are working to fix this issue as soon as possible and will let you know once it's fixed".



Hey everyone,

Since updating Waves Central today to 11.0.55 I am no longer able to launch PT or Waves Central if my NVME drives are connected *PT will hang as soon as it tries to load WaveShells. As soon as I disconnect those drives PT and WC both launch without issue. If I pull all WaveShells out of my plugins folder, PT will launch with NVME drives connected.

I can launch PT without the NVME drives attached, then launch a Waves plugin, it will open fine. If I mount an NVME drive, then launch a Waves plugin PT will hang and freeze.

Something has changed after this update which is stopping Waves from mounting plugins if an NVME drive is attached.

Feeling frustrated.

Curious if anyone else can recreate this?

T
__________________
Pro Tools 2020.3|Ultimate, UAD Apollo 8, UAD Octo+Quad Satellite, UAD Apollo Twin Quad Core, Focusrite 8PreX iMac 27" Late 2013 - 3.5GHz i7 - macOS 10.14.4 RAM 32GB DDR3, GPU NVidia GTX 780M 4GB

Last edited by TrentWilliams; 03-08-2020 at 06:48 AM.
Reply With Quote