View Single Post
  #1  
Old 12-11-2018, 07:55 AM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 961
Default Re: Presets for Avid Falcon AAX?

If you downloaded them (and they are in the correct location UVI folder) They should be in the little Folder icon on the right side of the GUI..... NOTE ( I had to manually put them in UVI folder in ---Mackintosh HD > Library > Application Support > UVI > Falcon

If you didn't download them
The links should be in the UVI Plug-ins section on your Product Page

Looks like this




Also Note I was playing with it last night and yes it sounds pretty good IMO /.
However I had left my Buffer samples at 64 from the last time I recorded audio and while the Plugsounds would load an play relatively smoothly the Falcon Factory presets kept glitching they would take 10-20 seconds to load and would also play the sound with 10- 20 seconds delay or sometimes freeze ... When I switched the Playback Engine over to 1024 they played great.
__________________
System :
Avid HD Omni I/O Interface ...Mid 2010 Mac Pro/ processor- 3.33 6-core Intel Xeon "Westmere" w/ Memory- 24 GB........PTHDN 2018.12 on OS 10.13.6 High Sierra on primary boot drive (SSD PCIe 512 GB Samsung SM951) FCPX files storage on Apple 1TB HDD and PT sessions storage on Apple 2TB HDD--


"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...

Last edited by K Roche; 12-11-2018 at 08:30 AM.
Reply With Quote