Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: nicnac712
Forum: Pro Tools 2019 11-30-2019, 12:13 PM
Replies: 2
Views: 334
Posted By nicnac712
Re: Pro Tools 2019.10 & Windows 10 1903 PTII HELP

heres a video of whats going on i moved only autotune and then only fabfilter and both were still a problem

https://gofile.io/?c=GVKJXK
Forum: Pro Tools 2019 11-30-2019, 03:50 AM
Replies: 2
Views: 334
Posted By nicnac712
Pro Tools 2019.10 & Windows 10 1903 PTII HELP

Hey guys!
Back again! Still cant figure this out.

I've done the plugin test where i put them in the unused and one by one move them to the plugin folder and i've narrowed my problem down to all...
Forum: Pro Tools 2019 10-31-2019, 01:00 PM
Replies: 12
Views: 1,338
Posted By nicnac712
Pro Tools 2019.10 & Windows 10 1903

I was hoping this release would be windows 10 1903 certified but as its not I've been having issues with it every since 2019.6. Opening plugins has been really slow, the playback doesn't stop but the...
Forum: Windows 10-18-2019, 12:36 AM
Replies: 116
Views: 14,056
Posted By nicnac712
Re: Pro Tools 2019.6 (Win 10) starts itself?

happening here too very weird.. also opening plugins in sessions take forever to load now...AVID SUCKS
Forum: Windows 11-30-2011, 08:45 PM
Replies: 6,791
Views: 4,141,541
Posted By nicnac712
Re: i7 Builds - Specs and Results

I JUST BOUGHT MY ASUS SABERTOOTH X79 BOARD AND i7 3930K JUST BUILT IT Will POST MY RESULTS AS SOON AS I GET IT UP AND RUNNING I HOPE THIS IS BETTER THAN MY i7 2600 GYGABYTE BOARD BUILD :( ANY...
Forum: Windows 11-29-2011, 07:11 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Re: W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

of coursre i have installed all the new drivers! im not new to this whole situation! I'm very smart i know how computers work which is why this whole situation is fraustrating because there are no...
Forum: Windows 11-29-2011, 06:50 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Re: W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

thank you for that! i feel terrible your going through the same! im sitting here refreshing this page waiting for someone from avd or anyone who has any answers as to why im having all these issues!...
Forum: Windows 11-29-2011, 06:42 PM
Replies: 18
Views: 6,569
Posted By nicnac712
Re: Error 6085 underflow Windows 7 PT9

i feel your pain i have no answers i am also having MAJOR problems i wish you the best of luck! im about to lose my mind
Forum: Windows 11-29-2011, 06:11 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Re: W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

let me reflect here.....

when i built my first i7 rig i used 32bit windows xp. i had a i7 920 running at 2.7ghz no oc. a msi mobo. and pro tools 8. IT RAN THE BEST ITS EVER RUN! 64 buffer setting...
Forum: Windows 11-29-2011, 06:02 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Forum: Windows 11-29-2011, 06:00 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Re: W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

yea it is! i copy and pasted the serial number of the compatible firewire card from the avid website onto amazon and got it! at this point im just about ready to give up. should i purchase a new...
Forum: Windows 11-29-2011, 05:54 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Re: W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

i dont think so :( my digi 003 isnt being recognized now?
Forum: Windows 11-29-2011, 05:39 PM
Replies: 4
Views: 2,727
Posted By nicnac712
Re: W7 mbox 2 digi 003 = HELL ON EARTH

Computer
Model : GigaByte H67MA-USB3-B3
Workgroup : WORKGROUP
Host Name : DiddyNac-PC
User : Diddy Nac

Processor
Model : Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz
Speed : 3.69GHz
Cores per...
Forum: Windows 11-29-2011, 05:37 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Re: W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

OK SO I JUST PUT IN MY GRAPHICS CARD


Computer
Model : GigaByte H67MA-USB3-B3
Workgroup : WORKGROUP
Host Name : DiddyNac-PC
User : Diddy Nac

Processor
Forum: Windows 11-29-2011, 04:10 PM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
Re: W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

HAHA damnit i shouldnt have chucked it! I can try to put it back together for you! lol

Heres my SANDRA report

SiSoftware Sandra

Computer
Model : GigaByte H67MA-USB3-B3
Workgroup :...
Forum: Windows 11-29-2011, 03:36 PM
Replies: 4
Views: 2,727
Posted By nicnac712
Forum: Windows 11-29-2011, 06:27 AM
Replies: 4
Views: 2,727
Posted By nicnac712
W7 mbox 2 digi 003 = HELL ON EARTH

Hey first off if anyone important at avid is reading this I want you to know you have made my life a living hell. I used to have pro tools 8 with my windows xp 32 bit i7 build and it worked amazing!...
Forum: Windows 11-29-2011, 06:26 AM
Replies: 19
Views: 10,395
Posted By nicnac712
W7 Mbox 2 DIGI 003 + PRO TOOLS 10 = HELL ON EARTH

Hey first off if anyone important at avid is reading this I want you to know you have made my life a living hell. I used to have pro tools 8 with my windows xp 32 bit i7 build and it worked amazing!...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-03-2010, 04:18 AM
Replies: 15
Views: 6,195
Posted By nicnac712
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-01-2010, 06:29 PM
Replies: 15
Views: 6,195
Posted By nicnac712
Re: buffer underflow -6085 firewire device, but i have mbox 2 usb?

:( should i try and get a different interface? like a firewire interface liike a 002 console?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-31-2010, 04:38 PM
Replies: 15
Views: 6,195
Posted By nicnac712
Re: buffer underflow -6085 firewire device, but i have mbox 2 usb?

i tried all of that and it still doesnt work! :( im starting to rethink my entire setup. should i just buy a new pc??
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-29-2010, 03:26 PM
Replies: 15
Views: 6,195
Posted By nicnac712
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-28-2010, 07:32 PM
Replies: 15
Views: 6,195
Posted By nicnac712
Re: buffer underflow -6085 firewire device, but i have mbox 2 usb?

just bought a caviar black and formatted it and gave it a new partition. now in my system usage my disk usage is really small so now that is normal but im still getting the buffer underflowed...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-27-2010, 07:03 PM
Replies: 15
Views: 6,195
Posted By nicnac712
Re: buffer underflow -6085 firewire device, but i have mbox 2 usb?

om i mgoing to buy a new hard drive right now any suggestions?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-27-2010, 05:24 AM
Replies: 15
Views: 6,195
Posted By nicnac712
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com