Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: patman
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-24-2003, 11:05 AM
Replies: 5
Views: 2,172
Posted By patman
Re: Atto/Freeze at startup/933 G4/scsi 64

Still not working . I've reflashed 1.6.6u
tried EPT 2.81 & 2.82. Nothing new
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-23-2003, 09:16 AM
Replies: 5
Views: 2,172
Posted By patman
Atto/Freeze at startup/933 G4/scsi 64

When I start my machine with my drives off it boots fine. With drives on the machine gives me a buss error crash. I'm using scsi 64 with seagate drives. I'm still running under system 9.2.2 ...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-01-2002, 04:18 PM
Replies: 6
Views: 1,891
Posted By patman
Re: DP 3.1.1 & Dae 5.1.1 Anyone using?

The latest on my problem is: I discovered the file is was editing was originated in DP3.04 and would crash. So I bounced the audio to SDII files and imported into DP3.1.1 and everything seems to be...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-30-2002, 02:33 PM
Replies: 6
Views: 1,891
Posted By patman
Re: DP 3.1.1 & Dae 5.1.1 Anyone using?

So far i'm using the base set of digi plugins.
I noticed when I use the trim tool on a audio file it crases right away.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-30-2002, 02:05 PM
Replies: 6
Views: 1,891
Posted By patman
DP 3.1.1 & Dae 5.1.1 Anyone using?

I'm using 3.1.1 and dae 5.1.1 and a 933 MhzG4. Did a clean wipe and fresh installs on both . I'm crashing about every 3 mins when editing audio.
Mix Plus
Dp 3.1.1
Dae 5.1.1
G4 933
OMS 2.3.8
768...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-08-2002, 02:58 PM
Replies: 12
Views: 2,793
Posted By patman
Quicksilver Hardware Bad/junk?

I just had my logicboard replaced on my 5 mo old 933Mhz Machine. It still doesn't feel as solid as it used to. Has anyone else had any hardware problems they'd like to report on these new machines....
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-14-2002, 06:01 PM
Replies: 1
Views: 1,439
Posted By patman
sys reinstall cashes unless drives off

I just had to clean reinstall sys 9.2.2 on my Quicksilver 933Mhz. I get the error type 10 crash unless I boot with my drives off. Atto Scsi 64 with firmware 1.6.6 and drivers 2.7. I've swaped...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-12-2002, 08:18 PM
Replies: 3
Views: 1,725
Posted By patman
DP problem- Can\'t install w/o crash

Where is the best place to get help similar to the DUC. Thanks
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-14-2002, 05:35 PM
Replies: 2
Views: 1,680
Posted By patman
Digital perfomer & PT mix plus crash

When i switch between dp 3.02 and PT5.1.1 or visa versa I always have to trash the digi setup file. the programs can't seem to access DAE after the other has used it. Anybody else have this...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-21-2002, 03:02 PM
Replies: 8
Views: 1,528
Posted By patman
Re: 933 owners: any CD burning Probs?

Update: I just tried Toast 5.1.3 w/Jam and I still have the same problem. I've been talking to apple and getting the usual try this try that. Then they told me "we only support the disk playing on...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-20-2002, 05:42 PM
Replies: 8
Views: 1,528
Posted By patman
933 owners: any CD burning Probs?

My CD's won't play in all machines. Tried many brands of disk's. Using WaveBurner Pro 2.2. and even the itunes gives the same results. Check your machines and post. Thanks
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-03-2002, 10:09 AM
Replies: 0
Views: 1,671
Posted By patman
Anybody using A Formac 1740 Mon?

I've read great things about this monitor anyone using it?
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-02-2002, 09:15 AM
Replies: 5
Views: 1,600
Posted By patman
LCD for new Mac? What\'s best?

Whats your choice for a LCD monitor?
Besides the Apple Cinema that is.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-28-2002, 03:49 PM
Replies: 4
Views: 1,917
Posted By patman
Anyone Using the 933Mhz Yet?

Love to hear what you Know. images/icons/shocked.gif
Forum: General Discussion 11-30-2001, 12:22 AM
Replies: 12
Views: 2,910
Posted By patman
Insurance

What are people doing for home studio insurance? Any Good tips? Calif. Bay Area.null
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-19-2001, 09:58 AM
Replies: 11
Views: 2,042
Posted By patman
Re: DP and TDM,DAE

If your using Digi's Hi Res Mixer try using the stock mixer instead. The hi res mixer does not work with DP 2.7. Might be the same in 3.0
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-27-2001, 03:47 PM
Replies: 2
Views: 1,660
Posted By patman
Re: DP 2.7 and dae5.1.1. Does it work?

I finally figured out the problem. I was using Digi's high res mixer plug-in. When I switched back to the regular Pro Tools mixer plug-in everything works fine.
Thanks for the reply
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-27-2001, 09:32 AM
Replies: 2
Views: 1,660
Posted By patman
DP 2.7 and dae5.1.1. Does it work?

Is anybody using these together succsessfully. I'm having problems with phase on my master channel in digital performer. Also the master channel only works with the mono button pushed in. Also I...
Forum: ICON & C|24 09-24-2001, 10:31 AM
Replies: 2
Views: 2,049
Posted By patman
Cue Mix monitoring ?

After setting up a discrete cue mix how does one monitor the cue mix so you can hear what the singer in the booth is talking about. You need to monitor the cue mix before you can make the changes. ...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-15-2001, 04:09 PM
Replies: 1
Views: 1,823
Posted By patman
Adat Bridge & 888 & smpte, Success?

Anybody have any sucess with slaving pro tools to smpte using 888 & adat bridge together connected to each card? I'm getting nasty noise when inputing smpte. Other wise system works great all...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-14-2001, 02:31 PM
Replies: 5
Views: 2,288
Posted By patman
Re: smpte causes audio pops

Brent. Also the noise is coming out of the 888 Ch 1 & 2.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-14-2001, 02:06 PM
Replies: 5
Views: 2,288
Posted By patman
Re: smpte causes audio pops

Thanks Brent. Tryed swapping interfaces as you suggested problem still there. All my clocks show sync. sync source is studio 64 xtc. x256. Everything works fine when computer/studio 64xtc are...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-13-2001, 08:09 PM
Replies: 5
Views: 2,288
Posted By patman
smpte causes audio pops

When I'm slaved and receiving smpte my audio starts ramdom pops. When I shut off my adat bridge the problem goes away.
G3 beige
256 ram
mix plus
888
adat bridge
studio 64XTCnull
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-24-2001, 08:22 PM
Replies: 0
Views: 1,797
Posted By patman
Buss error, Clean installs all the time!

if I just look at this thing wrong I get buss error's to the point of having to do a clean install. Any clues? It seems as though whenever I have to install something my system goes up in smoke. ...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-10-2001, 09:21 AM
Replies: 0
Views: 1,648
Posted By patman
Imported audio fromm CD problems

why is there a small gap of missing audio after the begining of a track when importing via "Import audio from other movie"?
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com