Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: rbillia
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-25-2020, 08:41 AM
Replies: 1
Views: 4,082
Posted By rbillia
Re: Soundcraft Signature 12MTK

Hello,

I hope all is well but I wanted to see if you ever found out more about this? I am considering getting one but want to be sure I can interface with Pro Tools.

Thanks very much and be...
Forum: Post - Surround - Video 11-26-2019, 07:20 AM
Replies: 6
Views: 1,997
Posted By rbillia
Re: 2019.5 breaks Source Connect RTS - Here's a fix

Hello,

Has anybody figured this out? We just updated to 2019.6 and had the same situation. We lost the Rewire plugin, and when we reinstalled, we no longer have the "link" option. Did anyone find...
Forum: macOS 11-29-2017, 05:42 PM
Replies: 12
Views: 5,688
Posted By rbillia
Re: Pro Tools screen lag on external monitor

Hi,

I wanted to see if there were any updates regarding this? I am having the same issue. Just upgraded from Mac OS 10.11.6 to 10.12.6 and from PT 12.7 to 12.8.2.

I run a second Dell monitor...
Forum: macOS 04-03-2014, 07:38 AM
Replies: 10
Views: 7,713
Posted By rbillia
Re: Pro Tools 10.3.8 Checks plugins for an hour, runs out of memory while doing it.

Quick additional question regarding this as I have been having similar problems, usually when I install new plug-ins: I always keep the Activity Monitor open when I am working and when the Real...
Forum: macOS 01-08-2014, 02:37 PM
Replies: 0
Views: 2,464
Posted By rbillia
Pro Tools Video CODEC Issues

Hello,

I had posted and read in different threads some issues relating to video codecs in PT11. I was as well: could not import Apple Pro Res 422 files which had played fine in PT10 as well as QT....
Forum: Pro Tools 11 01-07-2014, 08:55 AM
Replies: 108
Views: 108,001
Posted By rbillia
Re: Codec error on video import

One additional question, do you need to have FCP (or Compressor) installed on your system for it to work?? I didn't need it in Pro Tools 10, but I do remember an issue in previous versions. Just a...
Forum: Pro Tools 11 01-07-2014, 08:47 AM
Replies: 26
Views: 11,958
Posted By rbillia
Re: 11.1

To anyone that is interested. The firmware update did NOT affect Pro Tools 10
Forum: Pro Tools 11 01-07-2014, 08:39 AM
Replies: 108
Views: 108,001
Posted By rbillia
Re: Codec error on video import

Has this ever been resolved?? I recently installed Pro Tools 11.1 and am having similar QT issues. I do not have media composer or any other Avid software installed except a co-install of Pro Tools...
Forum: Pro Tools 11 01-03-2014, 08:36 AM
Replies: 26
Views: 11,958
Posted By rbillia
Re: 11.1

Hello,,

I was just about to do the upgrade to 11.1 (have not installed any PT11 yet...waiting for this update). I have been running 10.3.7 on an HDX2 system. I am hesitant with the firmware update...
Forum: macOS 12-12-2013, 07:54 AM
Replies: 14
Views: 7,839
Posted By rbillia
Re: PT11 and PT10.3.7 Co-Install

That seems to be exactly what is happening. I now work with Activity Monitor on in the background and when I see Pro Tools getting to 2GBs I do a full system restart (I usually get the "Critically...
Forum: macOS 12-10-2013, 02:15 PM
Replies: 14
Views: 7,839
Posted By rbillia
Re: PT11 and PT10.3.7 Co-Install

Sorry, thank you for the clarification.

What I had read was:

Avid Audio Engine performance has been improved for HDX, HD Native and HD Native Thunderbolt. (Mac OS X 10.8.4 or higher required)....
Forum: macOS 12-09-2013, 04:21 PM
Replies: 14
Views: 7,839
Posted By rbillia
Re: PT11 and PT10.3.7 Co-Install

I just read a new update that said: 10.3.7 has added support for HDX but requires 10.8.4 or higher:

http://akmedia.digidesign.com/support/docs/Pro_Tools_10_3_7_Read_Me_Mac_80049.pdf

And it...
Forum: macOS 12-09-2013, 12:22 PM
Replies: 14
Views: 7,839
Posted By rbillia
Re: PT11 and PT10.3.7 Co-Install

I am very interested in this as well. I am running OS 10.8.3 and a Pro Tools HDX2 10.3.7.

I have been having lots of problems with pro tools crashing (sometime 4 or 5 times a day). I think a lot...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 12-01-2013, 01:45 PM
Replies: 7
Views: 3,786
Posted By rbillia
Re: HDX Card #2 Not showing up in System Usage Window

This is a screenshot of my Playback Engine. If I go lower than 20 Processors, I get the "Need to allocate more memory" crash.

Thanks.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 12-01-2013, 01:39 PM
Replies: 7
Views: 3,786
Posted By rbillia
Re: HDX Card #2 Not showing up in System Usage Window

Thank you, that is great to hear, just wanted to be sure there wasn't an issue with my 2nd card.



I was running between 12 and 16 and getting "Need to allocate more memory to Pro Tools" crashes...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 12-01-2013, 10:12 AM
Replies: 7
Views: 3,786
Posted By rbillia
Re: HDX Card #2 Not showing up in System Usage Window

Thank you. That's interesting: so the 2nd card doesn't get touched until the 1st card is full?

I think I figured out the crashing issue...forgot about Spotlight indexing (new system...oops).
...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 11-30-2013, 01:23 PM
Replies: 7
Views: 3,786
Posted By rbillia
HDX Card #2 Not showing up in System Usage Window

I have been having some issues with my PT HDX rig...consistent crashes. Running PT 10.3.7 on OSX 10.8.3. I am still working that out, but I noticed a strange thing: In the System Usage Window, the...
Forum: macOS 11-30-2013, 11:31 AM
Replies: 6
Views: 4,553
Posted By rbillia
Re: PT 10.3.7 crashing CONSTANTLY!

Hi I'm wondering if you found a work around for this. I am having a similar issue of PT 10.3.7 crashing often.

HDX2
Mac OSX 10.8.3
Standard Digi Plugins
Waves Diamond Bundle
Cedar Audio DNS...
Forum: Pro Tools 11 11-11-2013, 12:10 PM
Replies: 8
Views: 4,522
Posted By rbillia
Re: PT11 Control Surface Firmware

Hello,

Sorry to highjack, but could someone tell me how to check what firmware version is installed on both a D-Control ES and the Xmon? I am having some issues and was asked to verify the...
Forum: ICON & C|24 07-14-2013, 06:04 AM
Replies: 5
Views: 3,959
Posted By rbillia
Re: PT11 Doesn't Recognise D-Command

Hello,

I was wondering if your D-command was an ES or an older Blue unit? I am looking at purchasing a used Blue D-Control (I am also looking at an ES as I would prefer that) and wanted to make...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com