Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: djtorch
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-14-2010, 12:11 PM
Replies: 1
Views: 4,507
Posted By djtorch
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-13-2010, 12:48 PM
Replies: 1
Views: 4,507
Posted By djtorch
Question Lateny Issue with PT8, 2009 mac Pro (OSX) and NI Plugins/Spectrasonic Plugins

Excuse my spelling "Latency"

My Problem is simple. I have a M-Audio Projectmix I/O and I'm having latency issues. I get popping and drop outs after only loading 5 virtual instrument tracks.
...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 11-26-2009, 03:17 PM
Replies: 0
Views: 2,883
Posted By djtorch
CME VX8 setup in Pro Tools 8?

I keep getting the device detection error. Does someone know how to setup a CME VX8 with Pro Tools?
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 11-24-2009, 09:58 AM
Replies: 0
Views: 2,309
Posted By djtorch
Question M-Audio Projectmix and PT 8.xx and Midi Studio Setup

Hello, I'm using an IMAC for my workstation (2009 model).
MAC Leopard 10.5.8
Pro Tools 8.0.1 (updated to 8.0.3 for an attempted fix)

I have successfully connected the projectmix to my IMAC and...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com