Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 46
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: hugoleitao
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control Yesterday, 06:53 AM
Replies: 13
Views: 696
Posted By hugoleitao
Re: EuControl 19.12 responsiveness/lag

Hi Eddie

Not the case, the app just quits for no apparent reason. When you hit the app back you can see a fresh relaunch with Avid logo.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-09-2019, 12:31 PM
Replies: 13
Views: 696
Posted By hugoleitao
Re: EuControl 19.12 responsiveness/lag

HI Eddie

The random quits happen on the tablet App. EuControl is fine.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-06-2019, 01:02 PM
Replies: 13
Views: 696
Posted By hugoleitao
Re: EuControl 19.12 responsiveness/lag

Eddie

Happens with EuControl open, but I manage to uninstall and install again EuControl and now the problem seems to gone.

But I'm having a odd issue, Pro Tools Control App on the iPad quits...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-05-2019, 06:14 AM
Replies: 13
Views: 696
Posted By hugoleitao
EuControl 19.12 responsiveness/lag

I just updated and I'm noticing a huge lag in general regarding responsiveness.
It takes more than 5 seconds until the automation gets written from the time I touch the fader. This also applies to...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-14-2019, 04:45 PM
Replies: 1
Views: 218
Posted By hugoleitao
Faders issue, possible replacement..?

Hi

I've been notice an increasingly crank on 2 of my S3 faders, a feeling similar to sand in the faders rails and they sometimes get stuck..This also reflects on automation where I can see that...
Forum: Pro Tools 2019 09-28-2019, 10:32 AM
Replies: 25
Views: 2,206
Posted By hugoleitao
Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

Just a brief update on my research for a fix, surprisingly I was contacted by Avid without open a case, I'm now providing them all info related to this issue

This fixed the problem:

I was...
Forum: macOS 09-28-2019, 10:30 AM
Replies: 79
Views: 6,683
Posted By hugoleitao
Re: Suddenly PT won't load Plug-Ins because not valid 64-bit

Just a brief update on my research for a fix, surprisingly I was contacted by Avid without open a case, I'm now providing them all info related to this issue

This fixed the problem:

I was...
Forum: Pro Tools 2019 09-26-2019, 06:45 PM
Replies: 25
Views: 2,206
Posted By hugoleitao
Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

Same problem, same manufactures: McDsp, Exponential Audio, Nugen
This is terrible, I can't roll back my clock, I get a iLok message saying "clock can't be repaired" also don't have TimeMachine
This...
Forum: macOS 09-26-2019, 06:34 PM
Replies: 79
Views: 6,683
Posted By hugoleitao
Re: Suddenly PT won't load Plug-Ins because not valid 64-bit

Having exactly the same problem, McDsp, Nugen, Exponential Audio won't load
What a nightmare I'm in the middle of a session...never saw anything like this and I've been using PT since version 4...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 09-25-2019, 06:58 PM
Replies: 9
Views: 1,158
Posted By hugoleitao
Re: Avid email: "Alert: Avid Pro Tools | Control and iOS 13"

I accidentally (auto-update) updated my iPad to iOS 13 and now my Pro Tools Control keeps disconnecting constantly, S3 and Dock are ok, all running 19.9.0 :confused:
Anyone with this problem?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-30-2019, 05:40 AM
Replies: 6
Views: 1,038
Posted By hugoleitao
Re: Lights

No they aren't, I tried both modes, maybe it will work if you have the "stagebox" which I never tried since I'm using my S3 in a studio environment.


All this sounds extremely absurd and...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 04-12-2019, 05:19 AM
Replies: 1
Views: 1,015
Posted By hugoleitao
Littlite LED lamps not working

I decided to get some lamps for my S3, I've choose the Littlite LED ones as recommend by Avid but I can't have them working.
I'm planning to use them in Studio Mode, and on this mode when switch the...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 01-03-2019, 12:56 PM
Replies: 7
Views: 15,811
Posted By hugoleitao
Re: Better Layouts creation?

+1 for this
I think is one of the main flaws of Eucon, special if you have a lot of tracks.
Personally for a regular length feature film I spend half a day just for layouts :confused:, quite...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-20-2018, 10:25 AM
Replies: 10
Views: 5,082
Posted By hugoleitao
Re: Pro Tools not following my layout tracks

Yes. This would be something that will effectively work for me, having options is always a time saver, specially in post
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-20-2018, 04:48 AM
Replies: 10
Views: 5,082
Posted By hugoleitao
Re: Pro Tools not following my layout tracks

I knew about show/hide markers option but doesn't seem the best way if I still want to use layouts.
I also understand layouts weren't design for this purpose, but it would be nice to have them work...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-19-2018, 07:45 AM
Replies: 10
Views: 5,082
Posted By hugoleitao
Re: Pro Tools not following my layout tracks

Hi Reichman

Basically what I need is to have the edit window to show me all the tracks that belong to layouts.

thanks
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-18-2018, 03:27 AM
Replies: 10
Views: 5,082
Posted By hugoleitao
Pro Tools not following my layout tracks

This shouldn't be that complicated, but for some reason I can't have Pro Tools following my layout tracks when I select them on S3.
Tried all kind of settings and nothing seems to work, any help...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-08-2018, 08:29 AM
Replies: 21
Views: 11,489
Posted By hugoleitao
Re: waves insert mapping got mirrored

Here's a brief update from waves latest version

November 4th, 2018
- Improved: Overall GUI responsiveness of all plugins.
- Added: "Netflix 2018" preset to WLM and WLM Plus.
- Added: F6 global...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 01-28-2018, 03:35 PM
Replies: 9
Views: 3,605
Posted By hugoleitao
Re: OLED eq graph

This would be absolutely awesome...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-12-2017, 08:09 AM
Replies: 5
Views: 2,518
Posted By hugoleitao
Re: Dock strange behaviour

Wait for some feedback here, if you are having the exact same problem as I it's probably a network configuration issue or something simple to fix
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-11-2017, 07:17 AM
Replies: 5
Views: 2,518
Posted By hugoleitao
Dock strange behaviour

I recently got an S3 and Dock, quite impressed how both completely changed my workflow.

Besides all of that, the only issue I'm having is when I start Eucontrol, S3 and iPad, I got them all...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-06-2017, 09:10 AM
Replies: 21
Views: 11,489
Posted By hugoleitao
Re: waves insert mapping got mirrored

Hi Dominik

Sure I remember, that film keeps going around the world :cool:
I hope you're doing good
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-04-2017, 10:00 AM
Replies: 21
Views: 11,489
Posted By hugoleitao
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-04-2017, 08:45 AM
Replies: 21
Views: 11,489
Posted By hugoleitao
Re: waves insert mapping got mirrored

I remember that one of waves recent updates got this fixed, but after further updates seems broken again, using WNS is a mess this way...


April 19th, 2017

Version 9.91 across-the-board update...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-18-2017, 12:39 PM
Replies: 11
Views: 5,912
Posted By hugoleitao
Showing results 1 to 25 of 46

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com