Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 93
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: moofie
Forum: Post - Surround - Video 11-14-2019, 04:27 PM
Replies: 4
Views: 1,373
Posted By moofie
Re: Facepalm - No video playback

Took us a full day to find a solution for that exact problem on PT Ultimate 2019.10 (OSX10.13.6) yesterday.

Our fix was to change the Cmnd+2 Session Setup window field: "Video Ref Format" from...
Forum: AAX Plug-ins 05-07-2014, 09:28 PM
Replies: 1
Views: 2,386
Posted By moofie
Re: Cedar DNS One Plugin

All good. Looks like I need to up the version to DNS One ex CEDAR Studio 6.

Cheers

Tom
Forum: AAX Plug-ins 05-07-2014, 09:26 PM
Replies: 1
Views: 2,386
Posted By moofie
Cedar DNS One Plugin

Anyone else encounter DNS One throwing up a -7054 error since going to PT10.3.9?

PI version 4.3
OSX Version 10.8.2

Regards

Tom
Forum: Post - Surround - Video 12-10-2013, 03:27 PM
Replies: 26
Views: 8,450
Posted By moofie
Re: Machine control

Yeah that drives me nuts!!

Seems we encounter it more often on the 5000, less so on the 5500 and never on the 5800.

As far as I can tell, it's the switching between Transport controls that...
Forum: Post - Surround - Video 09-04-2013, 02:22 PM
Replies: 122
Views: 16,167
Posted By moofie
Forum: Post - Surround - Video 07-25-2013, 12:57 PM
Replies: 6
Views: 2,793
Posted By moofie
Re: Channelstrip ringing when notching/tight Q?

Interesting.

Just attempted to recreate that here but no luck (10.3.4)
Will keep at it and see if I can hear/see the "bug".

Tom
Forum: ICON & C|24 06-06-2013, 07:06 PM
Replies: 0
Views: 2,369
Posted By moofie
D-Control + Massenburg MDW5 AutoLatch

Hi there,

Very quickly...

New Session.
New Aux track (I've been testing mono and 5.1 width tracks).
Instantiate MDW5 (version 10.2x140) on it with all parameters auto enabled.
Place track in...
Forum: ICON & C|24 04-10-2013, 01:12 PM
Replies: 12
Views: 6,892
Posted By moofie
Re: Analog patch bay outs with 192 and XMON

Yes thats right. Just to clarify, you want a full set of 8 analog outs PLUS a left and right monitor output from your 192?
Yep, you'll need to send out AES L/R (or whatever) into a D/A and then to...
Forum: ICON & C|24 04-09-2013, 02:12 PM
Replies: 12
Views: 6,892
Posted By moofie
Re: Analog patch bay outs with 192 and XMON

We do the exact same wire swap here as well. Bit of a curly one to get your head around if you've not done it before but it keeps everything nice and simple in the end.

FYI... if you do want to...
Forum: ICON & C|24 04-08-2013, 01:18 PM
Replies: 12
Views: 6,892
Posted By moofie
Re: Analog patch bay outs with 192 and XMON

Basically, what Craig said. :-)
Forum: ICON & C|24 04-08-2013, 01:03 PM
Replies: 12
Views: 6,892
Posted By moofie
Re: Analog patch bay outs with 192 and XMON

Run the 192 analog outputs, 1 - 8 into the top strip of a patch bay. Normal those 8 to the 8 directly below which connect directly to your X-Mon Main inputs (or the 4 stereo inputs or whatever) then...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-29-2013, 12:18 PM
Replies: 11
Views: 6,703
Posted By moofie
Re: Hands up who requested a surround-capable Expander plugin from Avid??

Concur.

Installed ISL's in 3 of our mix rooms (alongside VisLM-C's) with new 4th suite being commissioned end of Feb.

Working a treat.

Cheers

Tom
Forum: ICON & C|24 11-19-2012, 02:52 PM
Replies: 7
Views: 6,709
Posted By moofie
Re: Assigning focus fader in dual operator mode - d control

Gidday Chris,

So just to clarify, with 2 PT rigs attached to a single D-Control Main Unit (with an extra fader pack connected), we can lock the extra 16 ch's of faders to the second PT rig?

...
Forum: Post - Surround - Video 10-24-2012, 12:46 PM
Replies: 27
Views: 9,094
Posted By moofie
Re: Dialnorm-WLM or MediaMeter?

Gidday,

We demo'd them when they were released a couple of weeks back... they're great, do exactly what they need to and they won't disappoint.

Tom
Forum: Post - Surround - Video 10-14-2012, 06:07 PM
Replies: 22
Views: 10,129
Posted By moofie
Re: 10.2 Glide Automation Behaviour

Gidday,

All fixed in 10.3 and working over and above expectation! (can't comment on 10.3.1 as I won't be updating to that release version).


Cheers

Tom
Forum: Post - Surround - Video 09-27-2012, 01:59 PM
Replies: 21
Views: 5,003
Posted By moofie
Re: What would you do?

In our facility (4 mix rooms, 6 edit suites), we've implemented a rotational upgrade path where we look at each rooms core requirements and where that suite fits into project workflows then make...
Forum: Post - Surround - Video 07-23-2012, 10:04 PM
Replies: 22
Views: 10,129
Posted By moofie
Re: 10.2 Glide Automation Behaviour

Nice Chris, appreciate the angle!


Cheers

Tom
Forum: Post - Surround - Video 07-23-2012, 03:06 PM
Replies: 22
Views: 10,129
Posted By moofie
Forum: Post - Surround - Video 07-23-2012, 01:33 PM
Replies: 22
Views: 10,129
Posted By moofie
Re: 10.2 Glide Automation Behaviour

Whew, thought I was going bonkers.

I use Glide everyday (especially to get in/out of NR automation controlling the DNS3000 h/w)...proving interesting finding subtle work arounds for a work...
Forum: Post - Surround - Video 07-18-2012, 03:30 PM
Replies: 11
Views: 4,183
Posted By moofie
Re: Satellite Link Recording - 2 beep drifting

We had this exact same issue briefly with one PT rig running a SyncHD and the other a std model SyncI/O when resolving to house 23.976.

Resolved when BOTH rigs had identical SyncHD's.

Cheers
...
Forum: Pro Tools 10 06-25-2012, 03:24 PM
Replies: 3
Views: 3,519
Posted By moofie
Re: PT10HD user getting missing "Complete Production Toolit" error !?

Gidday,


I've been getting the exact same pop up since clean install of 10.2 with same result.

Have never had CPTK on that iLok.

Only getting the pop-up every other day... frustrating.
Forum: Post - Surround - Video 06-15-2012, 12:13 AM
Replies: 5
Views: 4,166
Posted By moofie
Re: Pt putting srw-5500 into pre read

Long story short... reboot the deck as mentioned. We have 5000's and 5500's and they all go into pre-read off their own bat... pretty much from PT9 onwards.


Try this as a thought... I can...
Forum: Post - Surround - Video 06-06-2012, 03:07 PM
Replies: 14
Views: 5,703
Posted By moofie
Re: Machine Control -

You Sir are a legend!!!!! Thats been a PITA since it came into being!!!!!!!!

Just did a quick test to a couple of decks (5500 / DVW500) and can confirm awesomeness all round! And thats on PT10.2...
Forum: Post - Surround - Video 06-05-2012, 03:53 PM
Replies: 22
Views: 10,129
Posted By moofie
10.2 Glide Automation Behaviour

Morning All,

Posting this here as well as this may be an issue more obvious to the Post guys ...

Very quickly, as I'm in the middle of a predub, but has anyone noticed a change in the behaviour...
Forum: macOS 06-05-2012, 03:24 PM
Replies: 0
Views: 2,412
Posted By moofie
10.2 Glide Automation Behaviour

Morning All,

Very quickly, as I'm in the middle of a predub, but has anyone noticed a change in the behaviour of Glide to Current or Glide to All Enabled since the introduction of 10.2?
...
Showing results 1 to 25 of 93

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com