Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: JohnPlaysWithFire
Forum: Third Party Interfaces 08-28-2017, 01:08 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

at the price point i'd either probably just buy a 003 or one of those more basic control surfaces, since thats really what i was going to use it for anyway haha.
Forum: Third Party Interfaces 08-27-2017, 04:59 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

Never did get this resolved. Curious if anyone who has had this issue solved the problem, or if anyone might have other suggestions.
Forum: Third Party Interfaces 06-16-2015, 10:22 AM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

Nothing lights up when i hit the setup button, nor can i see anything on the LCD other than the squares(that i have pictured) I guess at this point im going to start tearing it apart and check all...
Forum: Third Party Interfaces 06-15-2015, 03:37 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

Yep, nothing. the screen still just has the squares, and doesnt show any real text.
Forum: Third Party Interfaces 06-15-2015, 03:33 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

Ebay. I know, i know, mistake number one. but even on amazon it was the same option. I checked all the rating on the power supply before plugging into the unit, and they all match up.
Forum: Third Party Interfaces 06-15-2015, 03:30 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

Nothing. if the unit is on, fader 1 will jump back down if i push it up. But holding the zoom button while powering on doesnt do anything. i waited about 45 seconds after the signal lights flash, but...
Forum: Third Party Interfaces 06-15-2015, 03:22 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

Hmmm. It still does the same thing. all the preamp "signal" LEDs flash green(does this even without trying to test) This isnt looking good for the unit i suppose.
Forum: Third Party Interfaces 06-15-2015, 03:00 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
Re: M-audio ProjectMix I/O Problem.

Mac Yosemite. Pro Tools 12(but i have earlier versions i could use, but i havent even got the unit to get that far) the M-audio firewire software pops up not connected, but like i said the unit...
Forum: Third Party Interfaces 06-15-2015, 02:55 PM
Replies: 21
Views: 17,015
Posted By JohnPlaysWithFire
M-audio ProjectMix I/O Problem.

I bought a Projectmix second hand and it didnt have a power supply. So I bought a replacement, and now its a whole different issue...

The LCD screen just shows boxes all the way across, never any...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com