Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DTSM
Forum: Pro Tools 10 08-18-2014, 08:52 PM
Replies: 5
Views: 3,161
Posted By DTSM
Re: New Hard Drive Crashing Pro Tools 10.3.8

Chief + Craig

Did an "Erase" and "Format" Mac (OSX Journaled).
Used "Carbon Copy Cloner" to copy from the old drive to new....
works like a champ now!!!

I think the "drag+drop" method was...
Forum: Pro Tools 10 08-17-2014, 08:05 PM
Replies: 5
Views: 3,161
Posted By DTSM
Re: New Hard Drive Crashing Pro Tools 10.3.8

Chief-

Perhaps you can walk me thru the steps to get going...IYDM ;)
Forum: Pro Tools 10 08-17-2014, 05:44 PM
Replies: 5
Views: 3,161
Posted By DTSM
New Hard Drive Crashing Pro Tools 10.3.8

Just got a brand new G Drive Mini 1TB. I copied (drag n drop) all my PT sessions to it from my older 500GB G Drive Mini. Now when I launch PT 10, it will either hang on start up or when a song is...
Forum: Pro Tools 9 09-13-2011, 07:57 AM
Replies: 34
Views: 16,634
Posted By DTSM
Re: RME and Pro Tools 9

RME FF 800 is truly Plug n' Play in PT 9!
Just make sure all the current drivers and firmware are installed BEFORE you start up your session in PT. The clarity and low end punch sounds amazing!!! I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-15-2010, 02:09 PM
Replies: 113
Views: 17,399
Posted By DTSM
Re: The DUC has changed

"...i play drums too!"
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-17-2010, 03:55 PM
Replies: 5
Views: 2,788
Posted By DTSM
Re: 8.0.3 keeps crashing

YES! DBB...
Just check under Pro Tools 8 LE CS Updates for that download.
Do an un-install...then re-install 8.0cs3 then everything should be groovy!

Good luck:-)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-17-2010, 12:12 PM
Replies: 5
Views: 2,788
Posted By DTSM
Re: 8.0.3 keeps crashing

I was experiencing the same thing.
I went back to version 8.0cs3....not 1 crash!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-08-2010, 11:40 PM
Replies: 6
Views: 2,076
Posted By DTSM
Re: Spinnig wheel and frozen

Yes! On Snow Leopard.
When I updated to 8.0.3 it would freeze on playback...very strange!
So,went back to 8.0cs3....working perfectly!!!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-07-2010, 08:48 AM
Replies: 6
Views: 2,076
Posted By DTSM
Re: Spinnig wheel and frozen

I would get this often.
I went back to PTLE 8.0cs3 and now everything works perfectly!

Check it out!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-21-2009, 12:21 PM
Replies: 14
Views: 4,543
Posted By DTSM
Re: pro tools 8.03 and snow leopard 10.6.2

Went back to 8.0cs3....the lastest update was causing freezing during playback.
Now everything is groovy...A.I.R. VI's too!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-20-2009, 08:58 PM
Replies: 0
Views: 1,796
Posted By DTSM
iMac 21.5" w/Digi 002 issues

As I installed all current updates of PTLE 8 Ver. 8.0.3 (w/SL 10.6.2)... I found that I was getting freezes happening during playback. I un-installed and went back to Ver.8.0cs3 and all is GREAT!!! ...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com