Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 116
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Porky
Forum: Post - Surround - Video 08-20-2019, 09:40 AM
Replies: 3
Views: 518
Posted By Porky
Re: Missing MONO Summed option

Sorry, I am on 2019.6.0

I did try bouncing out a small version, but same issue.

But I DID switch from WAV to MP3...made a small bounce,went back to WAV, and it came back.

thx again.
Forum: Post - Surround - Video 08-18-2019, 11:11 AM
Replies: 3
Views: 518
Posted By Porky
Missing MONO Summed option

I've had this issue for quite some time and have still not found a fix.

If I begin a bounce (interleaved) and have to cancel it, if I try to rebounce in MONO Summed, the option is gone. This...
Forum: Windows 08-06-2019, 07:10 AM
Replies: 6
Views: 811
Posted By Porky
Re: HD Native Thunderbolt 2 / 3 not recognized

Wait, you mean the internet lies to me? :eek:

Good to know about the adapter. I'll probably send back the more expensive one.

thx again.
Forum: Windows 08-05-2019, 07:37 AM
Replies: 6
Views: 811
Posted By Porky
Re: HD Native Thunderbolt 2 / 3 not recognized

Thanks all, I found the issue. There is a specific Gigabyte BIOS driver for Thunderbolt that is apparently NOT installed when you update to the current the BIOS. Once I installed the Thunderbolt...
Forum: Windows 08-04-2019, 11:57 AM
Replies: 6
Views: 811
Posted By Porky
HD Native Thunderbolt 2 / 3 not recognized

Hi all, just completed this build but very confused about the Thunderbolt connection. The motherboard has 2 TB3 (USB-C) connectors, but using an "Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2...
Forum: Pro Tools 2018 05-16-2019, 10:26 AM
Replies: 1
Views: 1,058
Posted By Porky
Forum: Pro Tools 2018 04-17-2019, 10:48 AM
Replies: 1
Views: 1,058
Posted By Porky
Soundbase Tags - edit/delete?

While creating a custom "tag" I misspelled one. Now it always comes up in the tag list when tagging new files. Anyone know how to delete or edit the tag list?

thx
Forum: Avid Pro Mixing General Discussion 04-20-2017, 09:28 AM
Replies: 1
Views: 3,137
Posted By Porky
Automation Copy problem

Is anyone having this issue? If I "copy / paste" a clip all volume automation copies correctly. If I "snap copy" on the timeline, the volume automation ramps to existing track level after first...
Forum: Pro Tools 12 12-07-2016, 08:08 AM
Replies: 6
Views: 2,333
Posted By Porky
Re: Clip Dragging Issue

HD Thunderbolt Native / Omni 12.6.0
Mac OSX 10.12.1

thx
John
Forum: Pro Tools 12 12-06-2016, 07:10 AM
Replies: 6
Views: 2,333
Posted By Porky
Re: Clip Dragging Issue

Not yet...I will try that tonight.

thx
Forum: Pro Tools 12 12-05-2016, 04:14 PM
Replies: 6
Views: 2,333
Posted By Porky
Re: Clip Dragging Issue

HD Thunderbolt Native / Omni 12.6.0
Mac OSX 10.12.1

thx
Forum: Pro Tools 12 12-04-2016, 04:52 PM
Replies: 6
Views: 2,333
Posted By Porky
Clip Dragging Issue

In PT 11 when dragging a clip the "START / END" counter will display the current timecode of the movement of the clip. This seems to have stopped in PT 12. Any ideas? It's really a problem when...
Forum: Post - Surround - Video 12-18-2013, 10:39 AM
Replies: 3
Views: 2,160
Posted By Porky
Re: Using Catalogs?

Yes, I need to open the .ptx files. I did another test and am finding out that there seems to be an issue in the actual area of where clicking on the file will open it up. I'm using an Intuos...
Forum: Post - Surround - Video 12-16-2013, 10:55 AM
Replies: 3
Views: 2,160
Posted By Porky
Using Catalogs?

Hi all, since PT11 update browser functions are really different from PT10 I'm trying something new, but maybe I'm misunderstanding the function of the catalogs. Hopefully someone can help out.
...
Forum: Pro Tools 10 06-04-2013, 08:54 AM
Replies: 0
Views: 1,875
Posted By Porky
Meter Delay?

I have just changed my master compression (went from an outboard Finalizer to L3-16) with the maximum delay comp engine. When playing back I've noticed that although the playhead cursor reflects the...
Forum: Windows 05-24-2013, 10:55 AM
Replies: 5
Views: 2,577
Posted By Porky
Re: Template...what am I missing?

That was what I was thinking I was going to have to do. Couple of steps, but gets it done.

thx
Forum: Windows 05-24-2013, 08:26 AM
Replies: 5
Views: 2,577
Posted By Porky
Re: Template...what am I missing?

Yeah, I did that, but when I make a new session from that template it copies all the audio over to the new session. That is what I'm trying to avoid. I want the "new" session to reference the files...
Forum: Windows 05-23-2013, 11:59 AM
Replies: 5
Views: 2,577
Posted By Porky
Template...what am I missing?

I'm trying to create a template for post that includes audio files the will be used in every subsequent session, but I don't want to copy them over every time.

I've tried everything I can think...
Forum: Post - Surround - Video 05-22-2013, 10:31 AM
Replies: 7
Views: 3,326
Posted By Porky
Re: Waves WLM automation & promos

Nicely done! Thx! Works great!
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 01-10-2013, 11:58 AM
Replies: 0
Views: 1,986
Posted By Porky
Config Windows MAJOR Lag

All of a sudden when switching between memory locations with different saved windows configurations, I have a huge lag between configs. Sometimes as much as 20-30 seconds. It used to be almost...
Forum: Post - Surround - Video 01-10-2013, 11:12 AM
Replies: 7
Views: 3,326
Posted By Porky
Waves WLM automation & promos

Does anyone have a workaround for their non-automatable "reset" button? When doing a stringout of 5-6 promo spots from one package, I'd like to be able to reset the WLM for an accurate reading of...
Forum: Post - Surround - Video 07-09-2012, 09:14 AM
Replies: 8
Views: 4,272
Posted By Porky
Re: Does video playback follow system delay?

Gordon, this is something I've discussed with avid in the past and have gotten a really useless answer....basically "yeah, it should be fine". No explaination of the actual process related to video....
Forum: Post - Surround - Video 07-07-2012, 12:41 PM
Replies: 2
Views: 1,985
Posted By Porky
Re: Wave Rider "Trace"

Got it thx...you answered this before I responded on the other site, so thanks for posting here too. Sorry about the double-up.
Forum: Post - Surround - Video 07-06-2012, 02:40 PM
Replies: 2
Views: 1,985
Posted By Porky
Wave Rider "Trace"

Is the use of "trace" possible while using a Command8? Id like to use it to trace a program waveform and use that data on my VO fader. So I really just need to analyze (trace) the waveform and then...
Forum: ICON & C|24 05-24-2012, 12:23 PM
Replies: 2
Views: 3,436
Posted By Porky
Re: Conflict with C24 and Artist Transport

Just found out from Avid that it's one or the other. You can't use them at the same time. Wish I would have known this earlier. They might want to at least put a note in either the "System...
Showing results 1 to 25 of 116

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com