Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 234
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Led
Forum: Tips & Tricks Today, 09:11 PM
Replies: 3
Views: 64
Posted By Led
Re: audio routing with 2 different people on a song

Send your vocal to fx via a send off the vocal track, and send your fx aux channel outputs to the main out without going via a 'sum bus' is how i would do it.

I'm more of a have the vocal all on...
Forum: Pro Tools 12 Yesterday, 03:05 PM
Replies: 4
Views: 114
Posted By Led
Re: Getting unwanted continual mic signal without being in record mode?

In the mixes tab - if you find the mix for output 1&2, might be called main out or out 1&2, and turn down or mute all the faders that are the adat inputs from the second unit.
Forum: Pro Tools 12 Yesterday, 03:27 AM
Replies: 4
Views: 114
Posted By Led
Re: Getting unwanted continual mic signal without being in record mode?

The new mic inputs are routed to your main output as well as protools in the Cuemix software mixer page. Whatever pair of outputs feeds your monitors (1&2?) you need to select them in Cuemix and...
Forum: Buy & Sell Yesterday, 01:33 AM
Replies: 9
Views: 637
Posted By Led
Re: D command ES 24

Great price Zed. I'd be all over this is I wasn't on the other side of the earth, somebody buy it, seeing it sitting here is driving me crazy!
Forum: Buy & Sell 08-20-2019, 10:14 PM
Replies: 3
Views: 178
Posted By Led
Re: D Command Blue 24 with Spare Main unit

Not yet, we're a bit behind here in Oz and are just getting to the end of season 12 on Netflix, but my wife loves it so much she is rationing it out to make it last. Great to hear more are coming, I...
Forum: Pro Tools 2019 08-20-2019, 03:58 PM
Replies: 3
Views: 156
Posted By Led
Re: Protools 2019 asking for internet connection

Log into your account with ilok manager and in the left hand pane will be 'Cloud' as well as your ilok and computer. Click on CLoud and you should see the license
and be able to drag it to your...
Forum: Pro Tools 12 08-19-2019, 07:04 PM
Replies: 3
Views: 151
Posted By Led
Re: Test-Trial 30 Days?

You can run the trial without a hd native or hdx just on a regular computer for the surround as long as you have converters with enough outputs. I don't know about the Dolby Atmos sorry.
Forum: Windows 08-18-2019, 02:46 PM
Replies: 13
Views: 496
Posted By Led
Re: Windows 10 1903

We might be talking about different things..I mean when you right click on the PT desktop shortcut and open the properties tab, then check the box that says 'run as administrator'. This fixed the...
Forum: Windows 08-17-2019, 07:41 PM
Replies: 13
Views: 496
Posted By Led
Re: Windows 10 1903

Are you running Pro Tools as administrator? I've had cpu issues on another win10 system and doing so fixed it, but it also means you can't drag and drop files from file manager into the timeline. ...
Forum: ICON & C|24 08-15-2019, 03:02 PM
Replies: 1
Views: 197
Posted By Led
Re: Fabfilter ProQ3, cant add bands on D-Command/Control?

Heard back from Fabfilter, it was a deliberate change, there is now a 'used' parameter that adds bands. Don'y know where it shows up on icons though
Forum: ICON & C|24 08-14-2019, 08:09 PM
Replies: 1
Views: 197
Posted By Led
Fabfilter ProQ3, cant add bands on D-Command/Control?

I can't seem to add bands using the centre eq focus section on my D Command with Fabfilte ProQ3...I can do it with ProQ2 though. If I pull up one of the presets like flat 7 band, I can control them...
Forum: Tips & Tricks 08-14-2019, 05:44 PM
Replies: 15
Views: 666
Posted By Led
Re: Is it possible to solo aux sends?

The only sad roundabout way I do this is to highlight all the send tracks plus aux track, hit shift+alt+solo, which solos them all, then set the send tracks to 'no output'. Works ok with only a...
Forum: Buy & Sell 08-14-2019, 03:01 PM
Replies: 3
Views: 178
Posted By Led
Re: D Command Blue 24 with Spare Main unit

Not a buyer Brian, but wanted to say I looove Trailer Park Boys, nice work!
Forum: Windows 08-11-2019, 03:58 AM
Replies: 10
Views: 353
Posted By Led
Re: Problem enabling video engine 2019.6

also try unplugging then reconnecting and restarting your audio interface.
Forum: Windows 08-11-2019, 02:32 AM
Replies: 10
Views: 353
Posted By Led
Re: Problem enabling video engine 2019.6

Good luck! If all else fails, maybe try the windows system restore to an earlier point when the video engine was working. Backup your session files first though.
Forum: Windows 08-11-2019, 02:24 AM
Replies: 10
Views: 353
Posted By Led
Re: Problem enabling video engine 2019.6

Hi, the video in that link imports and plays fine on my system, {T12 on windows. No audio though. So I reckon something is not working in your particular setup, rather than the video being the cause....
Forum: Windows 08-11-2019, 01:47 AM
Replies: 10
Views: 353
Posted By Led
Re: Problem enabling video engine 2019.6

You could try a system restore to the last point before you imported this particular video, it might get your video engine going again. If the video that caused the problem isn't too big and you can...
Forum: Windows 08-11-2019, 01:23 AM
Replies: 10
Views: 353
Posted By Led
Re: Problem enabling video engine 2019.6

It sounds frustrating. Generally it works fine. Are you getting the problem with just the one video file? Have you tried creating a new blank session and importing another video file just to see if...
Forum: Windows 08-10-2019, 07:19 PM
Replies: 10
Views: 353
Posted By Led
Re: Problem enabling video engine 2019.6

You could try trashing your pro tools preferences. Then do a restart and it will be rebuilt. Maybe google how to on pc, it's in the user/app data folder. There may be something buggy hanging over in...
Forum: ICON & C|24 08-10-2019, 05:14 PM
Replies: 6
Views: 229
Posted By Led
Re: HUI and D-command?

Faders on the ES are upgraded and better feel. Up to you whether that's worth extra cost to you. 8 fader unit is not that big really...worth finding space for it.
Forum: Windows 08-08-2019, 02:52 PM
Replies: 9
Views: 427
Posted By Led
Forum: Windows 08-08-2019, 12:25 AM
Replies: 9
Views: 427
Posted By Led
Re: Windows 10 system restore deleted my ptx files!

Yeah both good points, I normally use a different drive for my sessions, but it had some issues and I got lazy while waiting for a new M.2 to arrive to take it's place. I was using the program SSD...
Forum: Windows 08-03-2019, 01:04 AM
Replies: 9
Views: 427
Posted By Led
Windows 10 system restore deleted my ptx files!

I was having issues with my SSL converters today and tried a bunch of stuff and it all got so messy I thought I'd just do a system restore to get around it. My last restore point was about 2 weeks...
Forum: Windows 07-23-2019, 11:29 PM
Replies: 11
Views: 712
Posted By Led
Re: Main window over 2 screens issue

Are you sure the 43" is 1920x1080 native, a lot of them are actually smaller - I have the same issue via hdmi to my 43" LG - I have to run it at 1340 x 768 when using hdmi, if I run it a 1920, the...
Forum: Pro Tools 12 07-21-2019, 04:02 AM
Replies: 5
Views: 347
Posted By Led
Re: Aux/bus input "doubles" my tracks! Need help

You could try going to the i/o page a clicking default on all tabs - i/p, o/p and busses. Opening old sessions can have some odd i/o stuff from previous setups, even if the option to overwrite...
Showing results 1 to 25 of 234

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com