Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: radcliff
Forum: Pro Tools | First Discussion 06-11-2019, 12:12 PM
Replies: 4
Views: 1,836
Posted By radcliff
Re: Xpand Content Not Found OSX

So I think I worked it out this might help others if run into same issue. Its actually ridiculous! :confused:

Issue:
THE FACTORY CONTENT WAS NOT FOUND:
/Applications/AIR Music...
Forum: Pro Tools | First Discussion 06-11-2019, 08:07 AM
Replies: 4
Views: 1,836
Posted By radcliff
Re: Xpand Content Not Found OSX

After Reinstall of PTF and reinstall of Xpand!2 still have the same issue so went into the logs again and at the end of the Pro Tools Log;


com.apple.securityd
16:01 Pro Tools First: failed to...
Forum: Pro Tools | First Discussion 06-11-2019, 05:28 AM
Replies: 4
Views: 1,836
Posted By radcliff
Re: Xpand Content Not Found OSX

Im looking at permission for this and also the file path..


#This is is a sanitised portion of the Pro Tools mac os log output.

12:24 Pro Tools First Warning: Unix Error

12:26 MacOs Error...
Forum: Pro Tools | First Discussion 06-07-2019, 07:38 AM
Replies: 4
Views: 1,836
Posted By radcliff
Xpand Content Not Found OSX

Hey,

So Im having big issues with PTF and not a great intro to the world of PT both on Windows10 and mac OS. I would like to focus on the macOS as that is my main system for other DAWs.


...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com