Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: blewgrass
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 11-14-2019, 09:29 PM
Replies: 4
Views: 2,453
Posted By blewgrass
Re: USB C or Thunderbolt interface

I use a thunderbolt Focusrite Clarett 8x just for the interface, but to get to my MacBook Pro (which only has usb C) I use an adapter. From there I'm running an ADAT optical cable to the A/D card of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-04-2013, 03:21 PM
Replies: 6
Views: 4,097
Posted By blewgrass
Re: noisy firewire cable?

Thanks for the response, and I'll start new next time... but I thought this appropriate because my gear is at least of 2008 vintage, including the computer.

I did as you suggested and replaced...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-03-2013, 08:28 PM
Replies: 6
Views: 4,097
Posted By blewgrass
Re: noisy firewire cable?

everything is silent through the headphone jack... the output jacks on the back are noisy coming out of the 002

Steve
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-03-2013, 08:15 PM
Replies: 6
Views: 4,097
Posted By blewgrass
Re: noisy firewire cable?

this is happening on my 002

I have the cable (1394) going from the back of the pc to the back of the 002. 002 is clocked with an isa 428 equipped with the digital card. All is seamless and...
Forum: Windows 03-13-2011, 05:24 PM
Replies: 13
Views: 6,125
Posted By blewgrass
Re: 9.0.2 on my 002

SKI -
Thanks for the info (hope i'm not hijacking the original issue for the thread)
I am good to go for the home pc.. but a couple laptops I have lack the firewire port. Just in case I decide to...
Forum: Windows 03-12-2011, 11:13 PM
Replies: 13
Views: 6,125
Posted By blewgrass
Re: 9.0.2 on my 002

What do you guys mean about the Texas Instruments controller? Is this the firewire interface on your computer meaning you are not using the standard firewire port on your computer?

Also, what do...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2009, 01:30 AM
Replies: 22
Views: 10,004
Posted By blewgrass
Re: DPC Latency ~1000 (u)sec. Drop outs.

Mine is 7x so maybe that's why. Thanks for the tip on the latency checker. I'll run that from my pc... and see if Norton may be the cause. (I added that later... so maybe...)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-20-2009, 09:52 PM
Replies: 22
Views: 10,004
Posted By blewgrass
Re: DPC Latency ~1000 (u)sec. Drop outs.

I have some audio glitches on mine as well, and I suspect the system tray items as well. Would you reccomend deleting Norton internet security?

There are a few others.

Most of the time the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-23-2009, 07:21 AM
Replies: 1
Views: 2,249
Posted By blewgrass
Re: USB keyboard in 7.3 issues (newbie)

Ok... i think I got it....

I re installed the drivers, and adjusted the track settings for "click". would the "samples" settings work too? Does it need to be an "aux track" and not an "audio...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-21-2009, 11:06 PM
Replies: 1
Views: 2,249
Posted By blewgrass
USB keyboard in 7.3 issues (newbie)

I will first post my setup:

Core duo 6600 xp professional 2 gb RAM, 002 PTLE 7.3.1 cs7. The 002 has a lightpipe cable going into a Focusrite ISA 428 digital option card, which has made my ears...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-19-2009, 11:46 PM
Replies: 3
Views: 2,145
Posted By blewgrass
Re: ilok account question

thanks guys. My concern was that my previous ilok items would not be found or recognized, but upon opening an account, all my ilok accounts came up. Imagine that!

thanks
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-16-2009, 05:42 PM
Replies: 3
Views: 2,145
Posted By blewgrass
ilok account question

I have a 002 (rack factory) with ilok.. everything works fine but the website says I don't have an account. When I first bought protools I registered with passwords and user ids until I was dizzy......
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com