Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 48
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: adlib311
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-18-2009, 12:01 PM
Replies: 3
Views: 2,120
Posted By adlib311
Audio Driver problem

i have had my Protools Mbox pro for about 3 years now, i have since installed it on 2 computers,

The problem i has happens with both computers, as soon as a start up the computer, (1st time of...
Forum: MIDI 01-11-2009, 10:46 AM
Replies: 1
Views: 2,062
Posted By adlib311
Audio latency while recording durring midi sync

I have my Mpc and Keyboard synced to protools, so that when i hit play on Protools everything plays,

But when i record the audio it seems as if ir records either a little to early or late.

I...
Forum: MIDI 12-29-2008, 11:08 AM
Replies: 2
Views: 1,843
Posted By adlib311
Re: I need some pretty basic help

so thats how you do it!!! lmao! i knew i was missing womething, and it was that aux track! thanks bro!
Forum: MIDI 12-29-2008, 08:55 AM
Replies: 2
Views: 1,843
Posted By adlib311
I need some pretty basic help

Im just tring to figure out how to bounce or convert the midi of an instrament track, to audio without haveing to do bounce to disk.

If someone could lead me to the right direction, that would be...
Forum: MIDI 12-27-2008, 01:01 PM
Replies: 4
Views: 1,740
Posted By adlib311
Re: Midi Time is off

thanks man, that makes sence, i did increase the buffer rate to the highest rate, but i just lowerd it back to normal and guess what, it went in on time! LOL
Forum: MIDI 12-26-2008, 04:57 PM
Replies: 4
Views: 1,740
Posted By adlib311
Re: Midi Time is off

let me add that tempo is controlled by protools, what your looking is is the first drum hit on the first count
Forum: MIDI 12-26-2008, 04:38 PM
Replies: 4
Views: 1,740
Posted By adlib311
Midi Time is off

Ok, I have synced my Mpc1000 to My Mbox 2, so that when i hit play on protools they both sync,

What im tring to do is only record Audio, i do not want to record any midi notes, Problom is that...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-28-2008, 12:10 PM
Replies: 5
Views: 1,820
Posted By adlib311
Re: CPU USAGE IS UP TO 75% WHEN PT IS OPEN?

If i new all the specifics of my computer i would have posted them, but i dont, How abut digi design looking into bien compatable with all systems, and upgrading there customer service, Cause this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-28-2008, 08:47 AM
Replies: 5
Views: 1,820
Posted By adlib311
Re: CPU USAGE IS UP TO 75% WHEN PT IS OPEN?

I dont experience latency. It compleatly freezes when i hit record. It stays stuck for like 2 min. then it will record.


I dont use alot of effects when im recording, actually non. So i have no...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-26-2008, 11:50 AM
Replies: 5
Views: 1,820
Posted By adlib311
CPU USAGE IS UP TO 75% WHEN PT IS OPEN?

Ok, im runnin the Mbox with Protools 7.2.1 I use a pc with a dual core intell processor witha gig of ram. I have been running protools with no probloms for the past year, but within the last days i...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-26-2007, 01:26 PM
Replies: 4
Views: 2,234
Posted By adlib311
Very Stupid question!!

But this bugs me.


Im having a problom with the Markers, The one that moves when you hit play. Usually when im recording and stop the take, the marker would jump back to were i had it originally...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-10-2007, 10:02 AM
Replies: 3
Views: 2,008
Posted By adlib311
Re: No sound from my mbox2 pro

yes i have had this problom AND STILL DO SINCE DIGI"S CUSTOMER SERVICE FREAKIN SUUUCKS ASS....anyways, what i do is i downloaded the latest update, When i start my computer i load up Pt, then close...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-22-2007, 07:49 PM
Replies: 4
Views: 3,833
Posted By adlib311
Re: PT 7.3/Mbox Pro 2 Sound Input/Output Issues

I have the same problom dude!! Get the newest Ptle7.3.1.cs update and install that, That kinda fixed my issue but not all the way, I have a way around it tho.


First get that update, Install it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-16-2007, 04:31 PM
Replies: 7
Views: 1,801
Posted By adlib311
Re: Reveb as a send,

Ok, i was doing it a lil wrong, i understand now, that tutorial cleared it up for me, sorry bout that phellas!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-15-2007, 08:50 AM
Replies: 7
Views: 1,801
Posted By adlib311
Re: Reveb as a send,

I set up the I/o and i go it, sumwhat. still cant understand exactly what im doing but i will get it!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2007, 04:36 PM
Replies: 7
Views: 1,801
Posted By adlib311
Re: Reveb as a send,

When i set up Pt. I put it as default, im not sure how its suppose to look? But i will give it another try after tonight session, i dont want to unexpecticly mess sumthin up! Thanks tho i will check...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2007, 02:46 PM
Replies: 7
Views: 1,801
Posted By adlib311
Re: Reveb as a send,

I did do this, but it does not allow me to use Bus as an option? Its just, not Higlighted like it normaly would? any idea
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2007, 12:17 AM
Replies: 7
Views: 1,801
Posted By adlib311
Reveb as a send,

Can sumone explain to be how to use my reverb as a send track> i dont use this in my insert option in any program i have used, but in Pt i cant figuer ou how to make my verb a send instead of an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-12-2007, 05:25 PM
Replies: 27
Views: 3,541
Posted By adlib311
Re: Mbox 2 pro Audio probloms

Yea i used the update, PtLe.Cs update.

Problom still occures tho!!!!!


that error is due to me unplugging a usb card while i had Pt open. So i figuerd that out, Probloms with my audio still...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-12-2007, 05:14 PM
Replies: 19
Views: 4,432
Posted By adlib311
Re: MBox 2 Pro - No sound on startup

I have the same problom STILL. I do not want to buy a new computer, Seriously, whats the deal with this?

Mine is very very similar to the Thread Starters...actually its the same problom, only...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-07-2007, 07:18 PM
Replies: 27
Views: 3,541
Posted By adlib311
Re: Mbox 2 pro Audio probloms

Everything works fin now, but inthe middle of tracking i get an error message code/azuki_cliff/atturaports/newfilelibs/bdm_workshopline/400


Any idea support?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-04-2007, 06:41 PM
Replies: 16
Views: 4,198
Posted By adlib311
Re: ILock Key

Yeah thats understood, I dont want u to think im stupid, i didnt just install anything on my setup, as far as my stuff goes i was just confused, i had no idea why i would get instalation files if i...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-04-2007, 05:13 PM
Replies: 3
Views: 1,554
Posted By adlib311
Re: driver problom

wow, for sumthin that cost so much, this really does have alot of bugs in it, witch sucks bad, There lucky i like protools cause i would have gave up on this!! Alright, koo i can live with the bug,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-04-2007, 02:51 PM
Replies: 3
Views: 1,554
Posted By adlib311
Re: driver problom

Anything?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-04-2007, 02:45 PM
Replies: 16
Views: 4,198
Posted By adlib311
Re: ILock Key

Thanks for clearing that up for me, Atleast i can use my reason sampletank Etc, lol....Question, I dunno if u can answer, My dj has the Mbox2 Factory, He has the Ilock key that came with his factory...
Showing results 1 to 25 of 48

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com