Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: waynec
Forum: Virtual Instruments 11-05-2007, 12:12 PM
Replies: 7
Views: 1,942
Posted By waynec
Re: Where to Get Xpand 1.0?

haha, i hear you, tworan2la.

anyway, thanks for all the replies. i guess i'm just gonna get it from the Avid store.
Forum: Virtual Instruments 11-01-2007, 11:02 AM
Replies: 7
Views: 1,942
Posted By waynec
Where to Get Xpand 1.0?

I have an intel-iMac, Mbox2, PT LE 7.1.1. I'd like to get Xpand, but it sounds like I must start with Xpand 1.0, before upgrading to the current version. I can't find a Xpand 1.0 download, except...
Forum: Virtual Instruments 11-01-2007, 10:56 AM
Replies: 2
Views: 2,007
Posted By waynec
Re: Please Help--Cannot open pluggin

Thanks for the response, spkguitar.
I finally figured it out after going to the plug-in compatability grid and realize that my Bombfactory and Ignition pack plug-ins were not current and were not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-01-2007, 10:51 AM
Replies: 3
Views: 2,005
Posted By waynec
Re: HELP-cannot open plugin\' after installation!

After a few hours of digging, I found that my BombFactory and Ignition Plug-Ins were not the current versions, and were not compatible with LE 7.1.1. Thanks for the link, that was exactly how I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-31-2007, 11:45 PM
Replies: 3
Views: 2,005
Posted By waynec
Re: HELP-cannot open plugin\' after installation!

I've checked the Protools Plug-Ins alias folder, and all the plug-ins (BFD Lite, Xpand, Maxim, etc.) are all there But they just won't show up in the session! According to Digidesign, all these...
Forum: Virtual Instruments 10-31-2007, 11:40 PM
Replies: 2
Views: 2,007
Posted By waynec
Please Help--Cannot open pluggin

I've recently switched from PC to an intel-iMac with Mbox2 PT LE7.1.1. After I installed the original Factory v2 plugin and the BFD Lite plugin, I cannot figure why they are not showing up in any of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-31-2007, 07:31 PM
Replies: 3
Views: 2,005
Posted By waynec
HELP-cannot open plugin\' after installation!

I have PT LE 7.1.1 with Mbox2, and I couldn't figure out why BFD Lite or Xpand won't show up as one of the RTAS plugin from the insert after installation. I created a stereo track, and looked...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2007, 12:40 PM
Replies: 2
Views: 1,911
Posted By waynec
Re: PLEASE HELP--Switching platform from PC to Mac

Thanks for the prompt response! I was under the impression that I would need PT LE 7 pre-installed in the Mac before the upgrade, but looks like it's not the case. I'll try it out later.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-22-2007, 12:01 PM
Replies: 2
Views: 1,911
Posted By waynec
PLEASE HELP--Switching platform from PC to Mac

My Mbox2 was purchased in June 2006, which came with PT LE 6.8.1. At
that time, I was eligible for a free upgrade to version 7, so
technical support sent me a weblink for version 7 download into my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-13-2007, 04:14 PM
Replies: 2
Views: 1,943
Posted By waynec
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-12-2007, 12:29 PM
Replies: 2
Views: 1,943
Posted By waynec
Switching back to Mac

I have been running Mbox2 LE7.1 on my Lenovo laptop for about a year now, and it's been running ok, but it does crash occassionally, and not enough juice to run edits/pluggins/playbacks sometimes. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-08-2006, 02:11 PM
Replies: 31
Views: 5,437
Posted By waynec
Re: Hw Buffer Error\'s Need Advice

Hi all, this is a great thread because I have the same problem. I'm running PT 7.1, Mbox2, on a Lenovo notebook (XP Pro), and a dedicated FW external drive. I didn't see the HW Buffer Errors as...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-31-2006, 03:57 PM
Replies: 6,126
Views: 1,549,531
Posted By waynec
Re: Best Desktops for PTLE

guentherschmidt, thanks for the advice. sounds like the xps600 is working quite well for you with PTLE 7. do u mind sharing what specs or adjustments u have? i'm feeling paranoid, and want to get...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-30-2006, 05:56 PM
Replies: 6,126
Views: 1,549,531
Posted By waynec
Re: Best Desktops for PTLE

Hi Belladonna,

I'm thinking about getting the same system. Did you get just XP Home Edition or with Media Center? What are the specs of your XPS600? Anyway, hope it'll work well for you. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-18-2006, 10:51 AM
Replies: 6,126
Views: 1,549,531
Posted By waynec
Re: Best Desktops for PTLE

hey DrumEatDrum, let us know how it goes when u get ur Dell.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-16-2006, 11:33 AM
Replies: 6,126
Views: 1,549,531
Posted By waynec
Re: Best Desktops for PTLE

Hey DrumEatDrum, i'm wondering about the same thing about Dell systems. if u look back a few posts earlier, someone had been successful with Dell XPS600, but i don't know what specs he has. (XPS600...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-31-2005, 02:17 PM
Replies: 6,126
Views: 1,549,531
Posted By waynec
Re: Best Desktops for PTLE

hey guys, thanks for the replies.

guentherschmidt, are u using PTLE 7? what are the specs of ur XPS600? can't wait to see the performance test. i'm thinking about the XPS400, which has dual...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-29-2005, 11:40 AM
Replies: 6,126
Views: 1,549,531
Posted By waynec
Re: Best Desktops for PTLE

Hi there, I'm in the process of switching from Mac to building a PC, and will be using Mbox2 PTLE 7. I've been reading all your expert advices, and I wonder if anyone has experience with just using...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com