Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: spicyitaliano
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-04-2009, 08:24 PM
Replies: 8
Views: 4,586
Posted By spicyitaliano
Re: How to Sell Off My ProTools HD System

As for the Pro Tools system itself and the stock bundled plug-ins, I think shipping the actual iLok makes the most sense. But you're right, I would have to actually give them my account details....
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-04-2009, 05:06 PM
Replies: 8
Views: 4,586
Posted By spicyitaliano
How to Sell Off My ProTools HD System

Hey everyone -

I'm making the jump to something else (entirely) and I'm selling my entire ProTools HD system. I'm curious about the best way to sell the system and how to handle certain things....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-27-2008, 11:41 PM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Alright guys, I'm coming back into town late tonight and I'll get some time to try a a few more things out based on your suggestions. I'll report on my findings asap. Thanks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-26-2008, 06:53 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Thanks Chuck. I have already tried re-seating all the cards. Following your suggestion, I reset the PMU. The battery just installed when we got the computer.

Thanks for chiming in Digi.

After...
Forum: Tips & Tricks 02-25-2008, 02:30 AM
Replies: 9
Views: 2,240
Posted By spicyitaliano
Re: Digital Out ~ Digital In

Hey Andrew, spot on man. I think you essentially restated my exact setup, but in your own words. Good to see we're all on the same page here. Now I feel good about the way I have everything...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-25-2008, 02:17 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Of course. I've reinstalled the OS and PT over again nearly a half-dozen times. I've even tried a 35x zero write, swapping out the RAM, and starting with a new system. I've tried every combination of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-25-2008, 12:45 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Hey Nedorama. Let me re-emphasize here. The problem is not obvious. The problem is not a simple matter of "pushing the system too hard". The problem is something fatally wrong with the hardware. What...
Forum: Tips & Tricks 02-24-2008, 04:04 AM
Replies: 9
Views: 2,240
Posted By spicyitaliano
Re: Digital Out ~ Digital In

While I'm not positive if I have the digital clock set up properly, I know for sure that I cannot have the clock and audio going along the same digital connection. I tried this on my HD system's...
Forum: Tips & Tricks 02-24-2008, 03:37 AM
Replies: 9
Views: 2,240
Posted By spicyitaliano
Re: Digital Out ~ Digital In

Thanks Craig and Andrew.

Well, I gave it a shot and got audio going no problem. But I want to make sure I have the digital clocking set up correctly. Let me tell you how I have things set on each...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-23-2008, 09:20 PM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Thanks Chuck, I'm going to try that.

Apple has also outlined a method to reset PRAM and NRAM here: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=2238

Does this look like a good option to clear...
Forum: Tips & Tricks 02-23-2008, 01:20 AM
Replies: 9
Views: 2,240
Posted By spicyitaliano
Digital Out ~ Digital In

I'm interested in taking a digital output from an LE system to an HD system. Two channels is fine, eight channels (ADAT) would be even better. What do you recommend for the I/O setup on each system?...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-23-2008, 12:38 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

As promised, I wanted to report my findings. All this running on a Dual 1.25 G5 FW800 model with 2 Gb RAM.

First thing was to install at third-party FireWire PCI card.
Next install the latest...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 11:09 PM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Whew, lots of people to respond to.

Frenchie - You're right, that's the only possible answer at this point. Although I used 10.4.11 previously with PT with success, plus the compatibility document...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 06:44 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

For Digidesign and anyone else reading, let me give you an idea of what this is like.

I load Xpand into an instrument track. I play one note, 25% of CPU meter is full. Two notes and 50% is full....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 05:22 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

No no, not a stupid question. Let me explain. I've got several systems I use. Personally I own an HD system, but on the tour we've decided to use one of the crew's 002's on the bus. The computer...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-21-2008, 05:13 AM
Replies: 3
Views: 2,306
Posted By spicyitaliano
Re: Missing Plug-Ins

Thanks Chris, all valid things you mentioned there. But I have honestly already done all of those things.

But after a third try, it looks like my luck has changed! Everything is working great...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 04:55 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

And about the processor change. I switched it back down to 1 processor, and it didn't even seem to make a difference.

It's as if there is something fatally wrong with the hardware. I know the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 04:52 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Well I was just about to post another rant after a little more experimentation.

I went back to some of my archives and loaded full sessions that were tracked on this exact system. Many of the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 04:23 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Things have gotten worse.

I have tried simply loading up one of my favorite virtual instruments: Minimonsta from GForce. Holy cow, two notes into playing and BOOOM! Crash. I re-loaded PT and tried...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 04:04 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Let me reiterate that this system has been carefully tuned for PT, with all the specific preferences set, files in place, and proper PT practices in place (OS on one drive, session files on another)....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 03:44 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
Re: PT HD Veteran on an LE Rig. I got\'s me some problems!

Let me say a couple more things.

There are bigger problems at hand here. Simply opening this session and pressing play causes problems.

"The audio device buffer underflowed. (-6085)"

What...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-21-2008, 03:36 AM
Replies: 36
Views: 5,755
Posted By spicyitaliano
PT HD Veteran on an LE System - Interesting Problem

Well gang, I'm on the road. I'm on a tour bus working on a few tunes for the band in a little makeshift home-studio onboard. I'm an HD user, and I push my systems real hard. But now that I'm mobile...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-21-2008, 02:43 AM
Replies: 3
Views: 2,306
Posted By spicyitaliano
Missing Plug-Ins

A little searching around the DUC didn't produce any results, so I'll see if anyone has this problem.

I recently did a complete re-install of my entire system. I wiped the hard drives, reinstalled...
Forum: General Discussion 02-01-2008, 03:51 AM
Replies: 0
Views: 2,126
Posted By spicyitaliano
Who Produces Digi TV Videos?

Just out of curiosity, does anyone know? Is it any particular production group or is it just Avid staff people who know a thing or two about video production? Got a friend in the market to produce...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-30-2008, 02:32 PM
Replies: 3
Views: 2,247
Posted By spicyitaliano
Re: Using 002R Interface as A/D/A for HD Rig?

I remember the old MIX hardware, at least the 888 anyway, had a stand-alone mode for use with other systems. I was afraid I would need to rig up my 002R to another computer and then lock the two...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com