Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: econoline
Forum: Pro Tools 11 01-24-2016, 10:15 PM
Replies: 4
Views: 3,680
Posted By econoline
Re: Waves Plugins disappeared from folder after creating New User

Thanks for the response Jonathan! I ended up having to uninstall my Waves plugs and then reinstall them, but I will answer your questions below.

1. When I went to my original (and previously...
Forum: Pro Tools 11 01-23-2016, 11:53 AM
Replies: 4
Views: 3,680
Posted By econoline
Re: Waves Plugins disappeared from folder after creating New User

Update - I've now tried every combination I can think of moving Waves plugins into the Avid plugin folder (from the whole folder to individual plugins), and restarting PT. I keep getting the same...
Forum: Pro Tools 11 01-23-2016, 11:34 AM
Replies: 4
Views: 3,680
Posted By econoline
Waves Plugins disappeared from folder after creating New User

Hey People,

I've tried searching this, and have emailed Waves, but don't yet have an answer. This should be pretty easy :-):-):-)

I created a new user on my Studio's Late 2012 iMac, running OS...
Forum: Pro Tools 11 02-04-2015, 03:00 PM
Replies: 22
Views: 6,584
Posted By econoline
Re: Space IR installation issue

I was having the exact same problem. I thought I had allowed permissions where the thread was asking me, but I was not. I'm copying this info from earlier in the thread... When you go through all...
Forum: Pro Tools 10 09-10-2014, 11:36 AM
Replies: 8
Views: 2,235
Posted By econoline
Re: External Hard Drives

Thank you everyone for your replies!! I'll be purchasing the OWC drive today. I really just needed to hear from some users who could confirm that the drives are up to spec!

[QUOTE=Craig...
Forum: Pro Tools 10 09-08-2014, 03:16 PM
Replies: 8
Views: 2,235
Posted By econoline
External Hard Drives

Hey guys and gals,

Just curious as to what external hard drives everyone is using these days. I've used LaCie's for years now, and never had a problem. However, I recently purchased one of their...
Forum: macOS 02-28-2013, 06:38 PM
Replies: 28
Views: 9,543
Posted By econoline
Re: CPU overload error!!!

Same problem here... Avid... Are you listening??? The forum is filed with the 6101 error on qualified systems with plenty of CPU and RAM.

Anyone at Avid?

Anyone?
Forum: macOS 02-26-2013, 07:43 PM
Replies: 21
Views: 11,409
Posted By econoline
Re: CPU overload after installing Mountain Lion

Hey everyone. Can someone point me to where I can question Digidesign directly about this problem? I am having this same issue... but ONLY when I record. My CPU meter never moves above 9%, yet the...
Forum: Pro Tools 10 12-12-2012, 01:51 PM
Replies: 84
Views: 18,650
Posted By econoline
Re: 10.3.2 is Here

Thanks for the quick response! I'm not actually sure how to check how much RAM my cache is set to - could you advise? The computer is maxed at 16GB.

As for the 002 connection to the computer -...
Forum: Pro Tools 10 12-12-2012, 01:19 PM
Replies: 84
Views: 18,650
Posted By econoline
Re: 10.3.2 is Here

To add... I just checked with the System Usage meter opened, and I am getting the following readings:

CPU (Native): maxing out at no more then 4%
CPU (Clip): 0%
Disk: Maxing out at no more...
Forum: Pro Tools 10 12-12-2012, 01:11 PM
Replies: 84
Views: 18,650
Posted By econoline
Unhappy Re: 10.3.2 is Here

Looking for a little help here.

I just upgraded my whole system from an early 2005 Mac G5 running PT7.4 LE to a brand new 21" iMac Quad 3.1 running PT10. (I've been waiting for a new tower for...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-06-2011, 06:07 PM
Replies: 2
Views: 2,535
Posted By econoline
Re: UAD card fizzing problem!

Hi There,

I know it has been a long time since you posted this... but I am having the EXACT same problem. The main issue for me right now is that I have a client with a mix that is a few months...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-22-2010, 06:45 AM
Replies: 10
Views: 5,827
Posted By econoline
Re: Dual G5 2.7Ghz, 4Gb RAM, and still my song won't play.

You might want to try dropping down to PT 7.4. I've been running a dual 1.8 G5 with 3GB of RAM for nearly 6 years with no major problems other than the obvious side effects of running 30-40 track...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-18-2010, 12:10 PM
Replies: 6
Views: 1,999
Posted By econoline
Re: MIDI help for HD rig

Thanks for the help everyone. I simply didn't realize that it was as easy as a midi interface that connected via USB. I love this forum!
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-17-2010, 12:33 PM
Replies: 6
Views: 1,999
Posted By econoline
Re: MIDI help for HD rig

Great. Is it just as simple as hooking up the MIDI cables (as I would have on any other recording equipment), and hooking the MIDI interface into the computer via it's connection method? I'm...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-17-2010, 12:17 PM
Replies: 6
Views: 1,999
Posted By econoline
MIDI help for HD rig

I need some advice on an inexpensive MIDI interface for a PT HD3 rig. I don't work with MID very often, and am not sure what interfaces are available for HD, nor am I sure how to hook up the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-15-2010, 07:40 AM
Replies: 4
Views: 7,179
Posted By econoline
Re: Click / Grid doesn't line up anymore

Hey everyone, thanks for the responses. Here's an update...

I figured out the grid issue, it was a simple one. I mistakenly dragged the start of the grid forward from zero in the ruler line on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-12-2010, 06:49 PM
Replies: 4
Views: 7,179
Posted By econoline
Click / Grid doesn't line up anymore

Hi all hopefully someone here can help. I've been operating Pro Tools for around 10 years, and haven't run into this one yet...

I work with a client who will do a bunch of recording at his house...
Forum: VENUE Live Sound Systems 03-14-2010, 02:35 PM
Replies: 13
Views: 6,236
Posted By econoline
Re: Stereo Bus Headroom - Venue Profile

Scott,

I agree with you. I wasn't given any pre-production before the tour with the band that I'm working for. The first day of the tour (when I set-up the session on the console), the headliner...
Forum: VENUE Live Sound Systems 03-13-2010, 12:25 PM
Replies: 13
Views: 6,236
Posted By econoline
Re: Stereo Bus Headroom - Venue Profile

Hey guys,

I figured I'd update you (been a busy few days). So... after the soundcheck where I worked on the gain stage to the stereo bus, the show seemed much better. It's not a closed case, but...
Forum: VENUE Live Sound Systems 03-11-2010, 03:37 PM
Replies: 13
Views: 6,236
Posted By econoline
Re: Stereo Bus Headroom - Venue Profile

So... just got done line check. I worked a little on the gain structure, and since I had the master fader pulled back 5 db, I decreased the overall send to the stereo bus & pushed the main back up...
Forum: VENUE Live Sound Systems 03-11-2010, 09:43 AM
Replies: 13
Views: 6,236
Posted By econoline
Re: Stereo Bus Headroom - Venue Profile

My first thought was that there was some type of compression happening at the XL4 or Dolby Lakes, but there doesn't seem to be any. I've been trying to monitor the Lakes, and haven't noticed...
Forum: VENUE Live Sound Systems 03-11-2010, 12:37 AM
Replies: 13
Views: 6,236
Posted By econoline
Stereo Bus Headroom - Venue Profile

Hi Everyone,

I've spent the last 2 hours reading posts and enjoying the tips and ideas from my fellow users - thanks. I'd like to know what you guys (and gals) have experienced with regards to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-10-2009, 04:50 PM
Replies: 0
Views: 1,961
Posted By econoline
Pro Tools Quits upon copying all tracks

Please Help. I'm running Pro Tools LE 7.3.1 with a 002 Interface. Mac G5 2x3GHz Dual Core Intel Xenon - OS 10.4.11.

In one particular session, I am editing the song and trying to copy/paste a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-07-2009, 02:40 PM
Replies: 3
Views: 2,381
Posted By econoline
Talking Re: Pls Help... No Audio when Bounce To Disk is complete

btw... needed to change frown to happy!
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com