Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Steve1
Forum: Pro Tools 2019 01-28-2020, 07:44 AM
Replies: 14
Views: 1,513
Posted By Steve1
Re: Download of HD Ultimate Drivers prevents Mac Pro from rebooting

Hi All: I am happy to report that I have successfully downloaded PT HD Ultimate 2019.12 and am back up and running. As soon as I downloaded Mojave 10.14.6, the system recognized the new Samsung SSD...
Forum: Pro Tools 2019 01-21-2020, 10:21 AM
Replies: 14
Views: 1,513
Posted By Steve1
Re: Download of HD Ultimate Drivers prevents Mac Pro from rebooting

Hi: Yes I have a metal graphics card but I did not boot from Mojave. I will try that and report back before downloading the drivers for the PT Ultimate. Thank you for your response. Steve.
Forum: Pro Tools 2019 01-21-2020, 04:47 AM
Replies: 14
Views: 1,513
Posted By Steve1
Re: Download of HD Ultimate Drivers prevents Mac Pro from rebooting

Hi Darryl: I installed the Syba Crest I/O with the M.2s per your suggestion but the Mac Pro fails to see it - any suggestions ?
Forum: Pro Tools 2019 01-17-2020, 01:20 PM
Replies: 14
Views: 1,513
Posted By Steve1
Re: Download of HD Ultimate Drivers prevents Mac Pro from rebooting

Hi Darryl: I will implement your suggestions and thank you for them. A couple of questions. The Crest I/O accepts dual M.1s - do I need two or will just one work ? You say that the Crest I/O will...
Forum: Pro Tools 2019 01-16-2020, 09:21 AM
Replies: 14
Views: 1,513
Posted By Steve1
Re: Download of HD Ultimate Drivers prevents Mac Pro from rebooting

Great point Darryl, I might need that version down the road. Info you requested: Mid 2012 Mac Pro, 3.46 GHz, 6 core Intel Zeon; 8 GB memory 1333MHz DDR3 (two open slots for additional 8 GB); OSX...
Forum: Pro Tools 2019 01-15-2020, 01:00 PM
Replies: 14
Views: 1,513
Posted By Steve1
Re: Download of HD Ultimate Drivers prevents Mac Pro from rebooting

Thanks for the responses. I'm sorry for my confusing post but the intent was to upgrade from HD PT 10 to HD PT Ultimate - I am done with HD PT 10, I just didn't uninstall it in my haste to upgrade...
Forum: Pro Tools 2019 01-15-2020, 07:43 AM
Replies: 14
Views: 1,513
Posted By Steve1
Download of HD Ultimate Drivers prevents Mac Pro from rebooting

Hi All:
My hardware setup consists of a Mac Pro (Westmere) with a HD Native PCIE board installed and a SSD hard drive, an HD Omni and HD 16 channel IN/OUT. The software is Pro Tools 10 and Mac OS...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-24-2015, 07:09 AM
Replies: 43
Views: 30,710
Posted By Steve1
Re: Omni Preamp fix?

Hi Folks: Just to update, I did finally get through to Avid after waiting on hold for about 20 minutes and spoke to a fellow named "John". John and I were on the telephone for about 10 minutes but...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-12-2015, 07:19 AM
Replies: 43
Views: 30,710
Posted By Steve1
Re: Omni Preamp fix?

Thanks for your help Christian. I truly appreciate it. Unfortunately, the link you provided just takes you to the Avid page which requires either an active warranty code or you must purchase one for...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-11-2015, 09:42 AM
Replies: 43
Views: 30,710
Posted By Steve1
Re: Omni Preamp fix?

Help Please. Anyone ?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-06-2015, 11:54 AM
Replies: 43
Views: 30,710
Posted By Steve1
Re: Omni Preamp fix?

I just experienced the same pre amp issues described in this post and spent about 5 hours trouble shooting this problem - including all of the suggested "fixes" above with no luck until I came upon...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-12-2013, 05:59 PM
Replies: 6
Views: 4,799
Posted By Steve1
Re: Pro Tools not seeing all i/o from Omni & HD 8x8x8

Figured it out - I was in such a hurry to hook up the 8x8x8 to the Omni that I forgot to hook up the loop sync cables. Definitely pays to read the manuals carefully.

Cheers.

Steve G.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-11-2013, 05:55 PM
Replies: 6
Views: 4,799
Posted By Steve1
Re: Pro Tools not seeing all i/o from Omni & HD 8x8x8

Again, thanks for your help, PT is seeing all the inputs but now I am experiencing another problem. I am monitoring the sound from the headphone output on the Omni but the sound sources will sound...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-24-2013, 04:39 PM
Replies: 6
Views: 4,799
Posted By Steve1
Re: Pro Tools not seeing all i/o from Omni & HD 8x8x8

Thanks. That did the trick. Now I just need to figure out how to route the signals through the i/o and hardware menus.

I will have time to work on it tomorrow.

Thanks again.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-23-2013, 11:13 AM
Replies: 6
Views: 4,799
Posted By Steve1
Pro Tools not seeing all i/o from Omni & HD 8x8x8

Hi All: First post from a relative newb so go easy on me. Trying to get a new setup running as follows: Mac Pro with 16 megs of ram 2.8 gigahertz and operating system 10.7.5 running pro tools...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com