Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ampeck2
Forum: Pro Tools Software (Mac) 02-17-2011, 06:46 AM
Replies: 4
Views: 881
Posted By ampeck2
Re: Bouncing to disk locks up MacBook

I think Eric may have nailed the problem. I know it's a no-no, but I've been trying to avoid carrying around an external drive for my mobile setup and I was just hoping that it wouldn't be an issue....
Forum: Pro Tools Software (Mac) 02-15-2011, 09:52 AM
Replies: 4
Views: 881
Posted By ampeck2
Bouncing to disk locks up MacBook

I can bounce to disk as an mp3 once with no problem, but if I need to do again, it locks up and I have to force quit PT. This happens every time. Running a MacBook 2.1GHz Intel Core 2 Duo, 4GB ram,...
Forum: Pro Tools 9 Discussion 11-30-2010, 07:30 AM
Replies: 2
Views: 1,771
Posted By ampeck2
Re: Cannot Import MP3's

I just uninstalled PT and reinstalled the full version and I still cannot import mp3's. It hasn't always done this. Has anybody had the same problem? HELP!!!!!
Forum: Pro Tools 9 Discussion 11-29-2010, 10:21 PM
Replies: 2
Views: 1,771
Posted By ampeck2
Cannot Import MP3's

Running on Mac OS 10.6.3 Quad Core Mac Pro. I can export in MP3 format, but not import mp3 audio. I can import wav audio. Anybody have any ideas?
Forum: Pro Tools 9 Discussion 11-17-2010, 04:34 PM
Replies: 2
Views: 1,526
Posted By ampeck2
Re: Robotic Sounding Digital Distortion

So far so good..reset it to 1024 samples. Now having another issue....program seems to be moving very sluggishly and when i try to preview audio files before importing them it is very slow to...
Forum: Pro Tools 9 Discussion 11-17-2010, 07:22 AM
Replies: 2
Views: 1,526
Posted By ampeck2
Robotic Sounding Digital Distortion

Using MBox 2 Mini on a 2X2.8 GHz Quad Core Mac with 4 gig ram. When recording, sometimes I get this robotic sounding digital distortion. I can't seem to permanently fix it, and sometimes it does...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-16-2005, 02:40 PM
Replies: 1
Views: 675
Posted By ampeck2
\"not a suitable volume for audio playback\"

I also had the "NeoAccess" problem with my Lacie Disk. So, I completely un-installed Pro-Tools 6.9 running OS Tiger...then had to re-install 6.4, the upgrade to 6.7, and then to 6.9. After that I...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com