Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: Svante Biörnstad
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-13-2016, 12:13 AM
Replies: 104
Views: 77,210
Posted By Svante Biörnstad
Re: Can't create new project

Checked my cloud space in my avid account. It says 0/3 projects which confirms that I have no projects. Something is seriously wrong.


Skickat från min iPhone med Tapatalk
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-12-2016, 11:53 PM
Replies: 104
Views: 77,210
Posted By Svante Biörnstad
Re: Can't create new project

Hi again.
Going through things inte more time. If I'm not up on the net the create button is greyed out. When I connect to the net I can see that I'm being logged into my avid account and after a...
Forum: Pro Tools | First Discussion 08-12-2016, 01:25 PM
Replies: 104
Views: 77,210
Posted By Svante Biörnstad
Re: Can't create new project

Hi.

I´m on location for a week and thought it might be useful to download the free version to a laptop to be able to check things. Same problem as the other ones in this thread. I can´t create a...
Forum: Pro Tools 12 11-12-2015, 01:21 AM
Replies: 79
Views: 24,366
Posted By Svante Biörnstad
Re: "Write to All enabled Shortcut" not working...

No it doesn´t work. Not with a swedish keyboard anyway.
Forum: Pro Tools 12 11-12-2015, 12:55 AM
Replies: 79
Views: 24,366
Posted By Svante Biörnstad
Re: "Write to All enabled Shortcut" not working...

I´ve also had contact with them. Case: 02818752 to be precise.
Forum: Pro Tools 12 11-11-2015, 01:04 AM
Replies: 79
Views: 24,366
Posted By Svante Biörnstad
Forum: Pro Tools 12 10-19-2015, 12:17 AM
Replies: 79
Views: 24,366
Posted By Svante Biörnstad
Re: "Write to All enabled Shortcut" not working...

Now in PT 12.2.1 and the problem is still not fixed...
Customer care seems very far away I´m afraid.
Forum: Pro Tools 11 10-06-2015, 10:35 AM
Replies: 5
Views: 4,105
Posted By Svante Biörnstad
Re: Shortcut "Write Automation to all enabled parameters" on Mac Book Pro

Just got a temporary solution from the Swedish AVID staff: Anders Glanz to be specific. Probably it´s only us outside US that experience this problem and that´s why it doesn´t get fixed... Solution:...
Forum: Pro Tools 12 10-06-2015, 10:33 AM
Replies: 79
Views: 24,366
Posted By Svante Biörnstad
Re: "Write to All enabled Shortcut" not working...

Possible it´s just a misstake. Let´s hope they react and do something about it...
Forum: Pro Tools 12 10-06-2015, 06:33 AM
Replies: 79
Views: 24,366
Posted By Svante Biörnstad
Re: "Write to All enabled Shortcut" not working...

Just got a temporary solution from the Swedish AVID staff: Anders Glanz to be specific. Probably it´s only us outside US that experience this problem and that´s why it doesn´t get fixed... Solution:...
Forum: Pro Tools 12 09-22-2015, 08:09 AM
Replies: 79
Views: 24,366
Posted By Svante Biörnstad
Re: "Write to All enabled Shortcut" not working...

I can confirm that the "write to all enabled" shortcut isn´t working. I´m in PT 12.2.0 now. Also the command + e which used to be doing cuts in the clip behaves very strangely and doesn´t do what it...
Forum: macOS 12-13-2011, 12:22 AM
Replies: 4
Views: 3,065
Posted By Svante Biörnstad
Re: PT 10 with CPT: Field Recorder Matching?

Wow thanks Polaris! The manual isn´t especially clear about these changes. Thanks again. Svante
Forum: macOS 12-12-2011, 01:03 PM
Replies: 4
Views: 3,065
Posted By Svante Biörnstad
PT 10 with CPT: Field Recorder Matching?

I´ve had PT 8 for 2 years at home with the Complete Production Toolkit. Since upgrading to PT 10 all the Field Recorder metadata stuff is gone. All the other functions you get with the CPT seems to...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-15-2007, 02:12 AM
Replies: 0
Views: 2,015
Posted By Svante Biörnstad
Automation, mute, solo stops working.

We´re having a strange and very disturbing problem that pops up from time to time. What happens is that suddenly automation is not read while playing. Also the solo and mute functions are not...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com