Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: lennieh
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 12-22-2011, 02:40 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Just the ilok now really. Sometimes Protools sees it sometimes it doesn't. I simply take it out and plug it in again and it works everytime. I don't get the little 'installing drivers message'...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-22-2011, 02:13 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Just in case someone sees this, it's complete cojones, my cards are in the same order as James', i.e. Core closest to CPU, you know how it is when you know you had to swap something round but when...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-15-2011, 07:23 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Interesting reading James, my cards are in the opposite order to your, i.e Core is in the slot furthest away from the PSU with the Accel cards in the two adjacent slots... pretty sure I had to swap...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-10-2011, 05:38 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Not sure if any of the folk with the Jetway board are using more than 2 of the PCI slots....

So just so's you know - I bought a s/h Accel card instead of upgrading to 10HD and it all works just...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-04-2011, 08:40 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

just replied on there, but here is my reply in case anyone here is interested:

I gave up trying to get AHCI to work.

I never noticed the BIOS setting when I was doing my build, so it was at...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-04-2011, 03:42 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Well I'm not running as a Hackintosh, but the chassis video worked just fine for my Jetway straight out of the box. I actually didn't install my ATI Radeon 4350 until I got everything working using...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-24-2011, 03:35 PM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Website looks fine just now????
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-24-2011, 01:23 PM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

iwill.no were fine for me, took about 4 days...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-24-2011, 02:45 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Well I've got my Jetway system working now, if I had the money to upgrade to HDX then the cost of a new motherboard would hardly be a deal breaker.... what with the cost of the hardware upgrade and...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-19-2011, 02:52 AM
Replies: 336
Views: 219,670
Posted By lennieh
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Is that this one http://www.corsair.com/power-supply-units/enthusiast-series-power-supply-units/enthusiast-series-tx750-v2-80-plus-bronze-certified-750-watt-high-performance-power-supply.html or a...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com