Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: Digi Engineering
Forum: Pro Tools 11 07-01-2013, 05:43 PM
Replies: 16
Views: 9,696
Posted By Digi Engineering
Re: CPU usage meter/buffer settings...

Hi guys -

Here's an explanation. Prior to PT11, there was only a single buffer size, and all plugins were processed at this size. In PT11, there are now 2 separate "latency domains" that run at...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-18-2006, 11:58 AM
Replies: 229
Views: 19,819
Posted By Digi Engineering
Re: Request for info: Mbox/Mbox2 noise bursts

Folks, this driver was an experimental fix that had very negative side effects for some of the users who tested it. It is NOT a solution to this problem. Should you choose to use this driver, you are...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-13-2006, 11:02 AM
Replies: 229
Views: 19,819
Posted By Digi Engineering
Re: Request for info: Mbox/Mbox2 noise bursts

MixerGuy,
It's premature for me to comment on the results of this active investigation. It would be irresponsible of me to give you guidance or comment on the scope of the problem before we're...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-11-2006, 10:23 AM
Replies: 229
Views: 19,819
Posted By Digi Engineering
Re: Request for info: Mbox/Mbox2 noise bursts

Thanks for the replies everyone, and if you're new to the thread, please keep the replies coming. The more data we collect, the better.

We are actively investigating this problem, but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-06-2006, 02:25 PM
Replies: 68
Views: 4,833
Posted By Digi Engineering
Re: mbox2pro underflowed playback errors on 7,3??

Was the Mbox 2 Pro connected to your mac when it booted? Try re-plugging the firewire connection to Mbox 2 Pro after the machine has booted to the desktop.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-06-2006, 01:15 AM
Replies: 1
Views: 1,796
Posted By Digi Engineering
Re: Mbox Pro Tools LE audio problem

Hi onejack,

This sounds a lot like an issue we're actively investigating. Please read this thread:

http://duc.digidesign.com/showflat.php?Number=1077628

and reply there if appropriate....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-06-2006, 01:00 AM
Replies: 2
Views: 1,912
Posted By Digi Engineering
Re: Suggestions for inexpensive PCI Express USB ca

The product you linked to at NewEgg does not claim mac compatibility, so I would avoid it. In fact, I've just done a quick search of NewEgg, Fry's and froogle and I'm not seeing any obvious...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-29-2006, 12:27 PM
Replies: 6
Views: 1,962
Posted By Digi Engineering
Re: \"Unable to launch midi server\" grrrrr

Try removing the "DigiDioMidiDriver.plugin" component. It's only required for the 002 so you don't need it for the Mbox2. If that doesn't fix your problem, try removing the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-29-2006, 11:55 AM
Replies: 102
Views: 6,719
Posted By Digi Engineering
Re: sudden white noise

Yes, for those of you experiencing this issue, please check out the new thread (http://duc.digidesign.com/showflat.php?Cat=&Number=1077628). I've requested some specific information, so if you can...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-28-2006, 05:17 PM
Replies: 6
Views: 1,962
Posted By Digi Engineering
Re: \"Unable to launch midi server\" grrrrr

Hi R,

Can you list the contents of your /Library/Audio/MIDI Drivers folder?

Thanks,
digi-eng
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-28-2006, 11:56 AM
Replies: 229
Views: 19,819
Posted By Digi Engineering
Request for info: Mbox/Mbox2 noise bursts

Update: Feb 1, 2007 - A firmware update for the original Mbox has been posted to our website in Mbox Support > Downloads.
Thank you for your patience and for the detailed feedback that helped us...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-11-2006, 10:41 AM
Replies: 7
Views: 1,667
Posted By Digi Engineering
Re: Core Audio

If you have your "Default Output" set to Digi HW, then anytime an app wants to make any sound (ie a beep), the CoreAudio Manager will be launched. If you want to avoid this, you can set your Default...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-07-2006, 12:35 PM
Replies: 7
Views: 2,734
Posted By Digi Engineering
Re: DigiIO has a funnel lock. Whoa momma!

Guys, this particular "whoa momma!" is not a symptom of a problem. It was a developer note to self. In fact, I don't think we ever shipped code which used the funnel lock, so the message itself is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-02-2006, 05:38 PM
Replies: 46
Views: 4,073
Posted By Digi Engineering
Re: NO Inputs Working with 7.1.1 CoreAudio on 002R

Hi Steve,

Try manually launching the "Digi CoreAudio Manager" app (in Applications/Digidesign/) first, then launching the audio app (like MacFOH.) I think there's a bug with input with Rosetta...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2005, 05:18 PM
Replies: 3
Views: 1,871
Posted By Digi Engineering
Re: Can\'t use MIDI controllers with Mbox 2

If it's there, remove the following component: /Library/Audio/MIDI_Drivers/DigiDioMidiDriver.plugin

It's the 002 midi driver so you don't need it with the Mbox 2.

-digi-eng
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2005, 10:02 AM
Replies: 6
Views: 3,122
Posted By Digi Engineering
Re: CoreAudio Manager

Here are a few suggestions:

1. Plug your Mbox in and launch the CoreAudio Manager once. This should refresh the state of eveything so that the Manager app will know not to auto-launch itself.
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-11-2005, 10:40 AM
Replies: 110
Views: 7,267
Posted By Digi Engineering
Re: Mbox 2 & 6.8.1 MIDI PROBLEMS

We're looking into this problem, thanks for the info. In the meantime, you can remove the "DigidesignMbox2MIDI.plugin" component from your /Library/Audio/MIDI_Drivers folder. This will disable the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-19-2005, 10:13 AM
Replies: 6
Views: 2,422
Posted By Digi Engineering
Re: CoreAudio and external sync--fixed ?

Hi James,

I don't know of any bugs related to external sync and the CoreAudio driver, other than maybe the clock source setting not getting restored correctly when the Manager app gets launched....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-12-2005, 10:19 AM
Replies: 10
Views: 2,300
Posted By Digi Engineering
Re: mBox2 in use

The Mbox 2 is a standard CoreAudio device, which means you can stream multiple simultaneous apps out of the same outputs, so you can run PT, iTunes, etc. all out the 2 analog outs simultaneously....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-27-2005, 12:07 PM
Replies: 8
Views: 1,806
Posted By Digi Engineering
Re: Digi Core Crashing...... PT LE 6.9.2cs2

Are you trying to launch the CoreAudio Manager app while PT is already running?

Thanks,
Digi-Eng
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-22-2005, 03:17 PM
Replies: 5
Views: 1,924
Posted By Digi Engineering
Re: 962cs2 Core audio and QuickTime

Try quitting all apps then re-running the installer. If you still see version 6.9.2 of the "Digidesign CoreAudio.plugin" component, then trash it (or save it somewhere else), and re-run the...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-22-2005, 10:03 AM
Replies: 5
Views: 1,924
Posted By Digi Engineering
Re: 962cs2 Core audio and QuickTime

That sounds like the exact symptom that we just fixed in 6.9.2cs2. Do a "Get Info" on the following component:

/Library/Audio/Plug-Ins/HAL/Digidesign_CoreAudio.plugin

Is it version 6.9.2cs2?
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-13-2005, 12:02 PM
Replies: 2
Views: 1,698
Posted By Digi Engineering
Re: Wassup with my Hardware Buffer Size...

At certain "voices-per-dsp" settings at 96K we only allow a 512 minimum HW buffer. Try changing the "Number of Voices" setting, you should see the 256 buffer size become available. If you're at 44.1...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 05-27-2005, 11:35 AM
Replies: 2
Views: 1,712
Posted By Digi Engineering
Re: Ozonic not connected

Make sure you're using the latest OSX Firewire driver. There's a link to it in the first post of the "New Driver for 1814 on Mac OSX" thread above. This driver works for all the supported Firewire...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 05-27-2005, 11:32 AM
Replies: 5
Views: 2,259
Posted By Digi Engineering
Re: 96KHz support with M-Audio Firewire interfaces

Hi kav,

Yes, we do support 96K and 88.1K on supported M-Audio firewire devices (assuming the device supports it.) Sorry for the delay in responding.

Digi-Eng
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com