Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 76
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: haydini
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-04-2007, 05:09 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

To Sunburst, Jamtime, Mykhal, 6969, Shan, vocal etc......glad everyone is having success. I've been able to run my system now comfortably up to 3.0GHz with 1066MHz memory bandwidth and 5-5-5-15...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-21-2007, 07:53 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

VocalVoodoo....

thanks for the update on memory settings. I'll tweak my BIOS again and see if I can get it to work properly.

John
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-21-2007, 07:47 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

At the 266MHz FSB multiplier 9 (no OC) and DRAM at default timings and bandwidth (I believe 800Mhz) I ran stable for 5 minutes with tone at 230 DVERBS. I believe that at the 1066Mhz bandwidth with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-20-2007, 07:31 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Here is my final official configuration:

ASUS P5K Deluxe Wifi-AP
Intel Core 2 Quad Q6600 B3
Asus EAX1600PRO fanless video card
SATA Samsung CD/DVD burner
2GB of Crucial Ballistix Tracer XMS...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-20-2007, 01:05 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Blade....

I can't get mine OC at 3GHZ using 1066 memory timings. You're using 800Mhz memory timings right? I can run at 1066 memory frequency with 4-4-4-12 timings at 300MHZ FSB....when I try to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-17-2007, 11:09 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

My last attempt was at 5-5-5-12. I'll bring it up some more and try it at 333 FSB again.

John
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-17-2007, 09:44 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

I decided to wrap Halion Player and insert it on the track. It actually works fine with the weird exception that when the plug comes up on screen, the window is blank. When you start clicking on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-16-2007, 01:52 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Firewire is working great. I am running sessions with a 512 buffer for low latency for live play in with instrument plugs. I have done no overclocking and the CPU is barely there on initial...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-16-2007, 11:39 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

thanks...I'll play around with these settings later.

By the way all....I fixed my Protools recording problem. Maybe it's just default settings in the newer version of PT but the session markers...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-16-2007, 08:57 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Can you post your core voltage, multipler, FSB Bios settings etc.? I'd be interested in overclocking to 3GHz but I'm a little wary of playing with the core voltages etc without some guidance.
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-16-2007, 07:42 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Guys...........

I know I should post this in a general forum but you guys have been so responsive I thought I might just ask a regular pro-tools question. I have a weird problem in a session that...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-14-2007, 07:17 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Guys.....

If you're not going to overclock....you'll be fine with the stock Intel.

However, I'll tell you that the Noctua or Thermalright Ultra 120 for around 45-55 dollars will get you 12...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-12-2007, 07:57 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

My experience is that some of the higher end pro plugins are just hogs. I use Ozone 3 for mastering and it is brutal. I'm able to use it much more effectively without problems now than I did. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-12-2007, 05:51 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

I went back and reloaded the Digi plugs where they wanted to go. then I reloaded and tested all the rest of the plugs I use. Everything is great. Updated all my plugs and fixed a couple of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-11-2007, 07:49 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

The plugs are in the DAE folder on the windows drive...The .DAT file for expand is on the second partition. That isn't working so well even with a shortcut located in the DAE plugs folder for XPand....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-10-2007, 09:02 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Did a quick DVERB 2.0 test tonight. Only ran to 230 and stopped. Clear tone...about 75-80% CPU usage. No overclocking. I'm guessing 250 or more if I had kept going. I'll rerun again tomorrow. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-10-2007, 03:55 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

How do you actually tell if your Quad is a G0 or B3?

John
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-10-2007, 11:52 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Thanks for DVERB info vocalvoodoo and Sunburst. I'll give some results tonight. By the way...in the SATA drive setting in the BIOS.....should the SATA be set for IDE or ACHI? Also...should UDMA5...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-10-2007, 08:48 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Thanks for the all the help sunburst. While I'm quite a good troubleshooter I haven't done a build in several years and the hardware has changed somewhat. I have protools loaded and running. Can...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-10-2007, 06:48 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Guys...

After my hullabaloo with the memory slots and the missed power connector I've done the following.

P5K Deluxe Wifi - Q6600, 2GB Crucial Tracer Ballistix

1. Reconnected all other...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-09-2007, 12:20 PM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

OK...I think I'm back in business. I tested the geforce 6600 pcie 16x I had in the other machine and no dice. However, I moved the matched pair of crucial ballistix Tracer from A1/B1 to A2/B2 and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-09-2007, 10:48 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

tried reversing the speaker connection.....no dice.

John
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-09-2007, 10:40 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

I have a video card in my other system (Nvidia Geforce 6600)...it might be PCI or PCIe. I'll try to swap it in a little later.

John
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-09-2007, 10:35 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

moving the video card to the black pcie x16 slot didn't help.

I'm Fu**ed. I don't have another x16 video card to put in it's place but like I said....no beeps sounds to me like no POST.
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-09-2007, 10:19 AM
Replies: 1,589
Views: 61,834
Posted By haydini
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

I tried with 2 different monitors on two different type of connections (DVI and VGA)...nothing.

I already reset the CMOS after removing the battery several times.....nothing.

I will try moving...
Showing results 1 to 25 of 76

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com