Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: marmouch273
Forum: AAX Plug-ins 06-06-2019, 03:06 AM
Replies: 7
Views: 6,756
Posted By marmouch273
Re: Revibe 5.1 protools ultimate

Hi frits

Would be great if you could find the good version that works well ;)
Would allow me to save a lot of time !
Thx by advance !
Forum: AAX Plug-ins 05-24-2019, 03:07 AM
Replies: 7
Views: 6,756
Posted By marmouch273
Re: Revibe 5.1 protools ultimate

Thx farhoof for your concerne
Using protools ultimate 2018.7.0 and revibe 18.1.0.1441 (😬?!)
Forum: AAX Plug-ins 05-23-2019, 06:08 AM
Replies: 7
Views: 6,756
Posted By marmouch273
Re: Revibe 5.1 protools ultimate

YEah it is for sure
When I turn it up ain't got any reverb just e/r like I said, it's really weird :/
Forum: ICON & C|24 11-14-2013, 11:10 AM
Replies: 2
Views: 3,214
Posted By marmouch273
Pb leds on d-command main units

Hi,

I use a D-command on my studio and have some troubleshouting since a short circuit has occured today.

The leds have began to flash, so I reboot the two units, then the short circuit has...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com