Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 244
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: Bob Brown
Forum: Pro Tools 2019 11-24-2019, 12:07 PM
Replies: 8
Views: 399
Posted By Bob Brown
Multiple inputs assigned to a track?

Hi,

Is it possible to assign multiple inputs to a track (audio or aux)?

For example, you can assign multiple outputs of a track using control-click on the output. You see a little "+" sign...
Forum: Post - Surround - Video 07-02-2013, 10:05 PM
Replies: 14
Views: 4,018
Posted By Bob Brown
Re: Protools 11 with VIDEO Satelite

Hi,

I posted about this issue on June 22.

http://duc.avid.com/showpost.php?p=2051756&postcount=3

Things are still in progress on this issue.

Thanks,
Bob
Forum: Pro Tools 11 06-22-2013, 10:22 PM
Replies: 5
Views: 3,139
Posted By Bob Brown
Re: Video Satellite LE in regular PT11, according to "What's New" guide

This is a known issue/limitation with Pro Tools 11. Unfortunately, the Satellite protocol needed to change to support various features in Pro Tools 11.

We are actively working on a solution for...
Forum: Pro Tools 11 06-22-2013, 08:49 AM
Replies: 37
Views: 18,388
Posted By Bob Brown
Pro Tools 11 Crash Reporter - send in those crash logs!

Hi,

As a developer at Avid, I want to encourage all users to send in your crash reports. In Pro Tools 11, the development team implemented a crash reporter partially based on the Google Breakpad...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-20-2013, 10:01 PM
Replies: 15
Views: 9,554
Posted By Bob Brown
Re: Network clock not locked??

I believe Peter's issue is very specific to Pro Tools having a SWOD (spinning wheel of death) after changing playback engine settings.

Are people seeing this issue primarily with HDX and HD Native?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-19-2013, 08:55 PM
Replies: 15
Views: 9,554
Posted By Bob Brown
Re: Network clock not locked??

Hi,

This is an issue I'm actively debugging and working with several of our beta testers to help track down.

The Pro Tools network clock is a specialized clocking system to help the various Pro...
Forum: Post - Surround - Video 02-10-2013, 06:28 PM
Replies: 7
Views: 4,669
Posted By Bob Brown
Re: Video Satellite vs. VS-LE and Media Composer

Meads,

I would be interested in knowing a little more about your network clock errors.

I'm working with one of our beta testers right now to help track done some issues he has seen.

What...
Forum: Post - Surround - Video 04-05-2012, 10:09 AM
Replies: 2
Views: 2,886
Posted By Bob Brown
Re: PT10 Deck Emulation Mode

Eric,

I'm glad to hear you got this working.
Forum: Post - Surround - Video 02-24-2012, 12:19 PM
Replies: 8
Views: 4,088
Posted By Bob Brown
Re: PT10 TC-chase locking speed

There is a known issue where locking to timecode has some poor interactions with the Disk Cache.

We are working on resolving this issues.
Forum: macOS 10-25-2011, 12:03 PM
Replies: 101
Views: 35,771
Posted By Bob Brown
Re: PT10 Language

Meads,

Yes, this is how the Apple Language and Text preferences work. Each application looks at the preferences to figure out what the user wants as their primary language.

I did figure out how...
Forum: macOS 10-25-2011, 11:25 AM
Replies: 101
Views: 35,771
Posted By Bob Brown
Re: PT10 Language

Hi,

There is really just a misunderstanding (or mis-documentation) about how localization works on OSX.

When any application launches in OSX, it looks at the System Preferences "Language and...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 03-23-2011, 03:50 PM
Replies: 6
Views: 4,809
Posted By Bob Brown
Re: Decipher LTC from audio track?

LTC is just an audio signal that encodes time code.

You can feed this signal to the SYNC and Pro Tools can chase the LTC signal that way.
Forum: Post - Surround - Video 03-22-2011, 10:40 AM
Replies: 2
Views: 1,801
Posted By Bob Brown
Re: How should I set my video Offsest for Video Satellite LE

KD,

The Satellite Offset (and other offsets) in the Session Setup Window will offset one Pro Tools system with respect to another.

The Video Offset (dialog from the settings menu I believe)...
Forum: Post - Surround - Video 03-03-2011, 12:24 PM
Replies: 11
Views: 5,165
Posted By Bob Brown
Re: Satellite Issue when transport is online

Etienne_C,

Could you describe your setup in more detail?

From what you have said, you have 2 PT HD systems and 1 PT LE system all linked together with Satellite Link.

Which system(s) is...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-18-2011, 03:15 PM
Replies: 14
Views: 4,300
Posted By Bob Brown
Re: Machine Control Question

Ah, yes.

I see where the confusion comes in.

The Keyspan is an excellent device. This can be used for serial communication with a VTR/deck. The serial ports on the SYNC can also be used.
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-17-2011, 05:16 PM
Replies: 14
Views: 4,300
Posted By Bob Brown
Re: Machine Control Question

The SYNC (USD, SYNC I/O, or SYNC HD) has always been required to chase 9-pin serial time code.

Are you sure you have the Pro Tools "online" button enabled? This is what tells Pro Tools to chase...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-25-2010, 05:58 PM
Replies: 3
Views: 2,941
Posted By Bob Brown
Re: error message- "\code\azuki_Cliff\AlturaPorts\SDKs\Neo61\Sour ce\l ine1242

It sounds like your DigiBase databases are corrupt.

You could try deleting them (or less drastically, move them somewhere and delete the originals, that way you can move the originals back).
Forum: Post - Surround - Video 10-12-2010, 04:41 PM
Replies: 6
Views: 2,389
Posted By Bob Brown
Re: Dialog box when activating SatelliteLE with Sync IO

Jamey,

This dialog is posted since the Satellite Link feature has been spec'd, developed, and tested with video reference and the SYNC. The nag dialog is there to warn users they might be doing...
Forum: Post - Surround - Video 10-01-2010, 04:38 PM
Replies: 8
Views: 8,193
Posted By Bob Brown
Re: Pro Tools cannot play. Network clock is not locked.

Erik,

The primary thing to investigate is network congestion/traffic.

This type of error usually means the network is pretty slow (latent).

Are all of your systems connected to the same...
Forum: Post - Surround - Video 10-01-2010, 04:34 PM
Replies: 2
Views: 2,533
Posted By Bob Brown
Re: Video Satellite scrub problem

Could you describe more about your setup?

What video formats are you using?

Are you sure that your video reference is setup properly (maybe a bad cable with intermittent sync problems)?
Forum: Post - Surround - Video 10-01-2010, 04:31 PM
Replies: 1
Views: 1,977
Posted By Bob Brown
Re: Satellite Link loses transport

Are all three systems on the same router/switch?

Is there much other network traffic on the same router/switch?

Is the system that is having problems a HD or LE system?

Is there something...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-25-2010, 04:40 PM
Replies: 2
Views: 2,293
Posted By Bob Brown
Re: HD Sync Firmware update fails

Make sure DigiTest is set to talk to the SYNC HD rather than the SYNC.

I believe there is a popup menu for this in the update SYNC firmware pane.
Forum: Post - Surround - Video 08-19-2010, 06:07 PM
Replies: 5
Views: 3,322
Posted By Bob Brown
Re: PT 8, Satellite Link and PD-1 Issues

The preference you are looking for is in the Preferences dialog -> Synchronization pane -> Remote Mode settings.

There's a preference that says something like "Allow tracks to arm when in local...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-16-2010, 12:54 PM
Replies: 6
Views: 2,432
Posted By Bob Brown
Re: Serious Pro Tools 8.03 LE Kernal Panic, what's going on??? :(

Can you post the panic log?

When you system reboots, it should post a dialog about sending the problem to Apple. You should be able to cut/paste the error log.

Here's some info about how to get...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-16-2010, 11:30 AM
Replies: 8
Views: 4,520
Posted By Bob Brown
Re: Can't open session - "Assertion...line 110"

It sounds like you have a problem mixing samples and ticks. This is the type of error dialog that happens when you do that.

Check out your tracks and regions and see if they are all in ticks or...
Showing results 1 to 25 of 244

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com