Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 50
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Seitz333
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2010, 09:55 AM
Replies: 16
Views: 6,611
Posted By Seitz333
Re: no Audio until I reboot

This does seem to solve the problem of PT not having sound when you first start the program. The downside is I can't use my Mbox 2 Pro as my computers sound card, unless I want to change the windows...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2009, 11:52 AM
Replies: 2
Views: 2,774
Posted By Seitz333
Re: Digi can you clear this up for me....IE8-PT8..

Just as an FYI. My system was working with PT8.0.1 and IE8 just fine.

I installed 8.0.3 and I had to move 2 plugins to the unused folder to get ProTools to start.

Synchronic
TL EveryPhase
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-08-2009, 09:13 AM
Replies: 16
Views: 6,611
Posted By Seitz333
Re: no Audio until I reboot

System Info:

Mbox 2 Pro
Asus P5Q Deluxe (onboard FireWire)
2GB RAM
Windows XP Pro SP3
Internet Explorer 7
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-05-2009, 02:14 PM
Replies: 16
Views: 6,611
Posted By Seitz333
Re: no Audio until I reboot

The FW port is a 6 pin and it is directly on the Mother Board (ASUS P5Q Deluxe). I tried a different 6 pin cable and had the same problem.

Playing with stuff now. If I only use the FW cable the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-04-2009, 08:27 PM
Replies: 16
Views: 6,611
Posted By Seitz333
Re: no Audio until I reboot

+1 , I have the same problem quite often. I have seen this same problem posted a couple of times, it seem to be a known bug, it would be nice if Digi could find the problem and provide a fix.


...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-11-2009, 08:35 PM
Replies: 5
Views: 2,676
Posted By Seitz333
Re: Click Track Problem - Default Sounds Missing

FYI, I uninstalled everything and did a fresh install of PTLE V8 and it works fine now. Maybe it was a problem because I originally installed PTLE 7.4 then upgraded to PTLE V8?

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-08-2009, 12:50 PM
Replies: 13
Views: 4,311
Posted By Seitz333
Re: Bfd 2

Ok, after looking thru my package of software that came with the Mbox 2 Pro, I found a link for the 30% upgrade to BFD 2.

Thanks!

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-08-2009, 12:43 PM
Replies: 13
Views: 4,311
Posted By Seitz333
Re: Bfd 2

Are you sure it was 30% discount or $30 discount. I have seen several offers of a $30 discount but not a 30% discount. Big Difference..

Thanks,

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2009, 08:49 AM
Replies: 5
Views: 2,676
Posted By Seitz333
Re: Click Track Problem - Default Sounds Missing

Still having the same problem with the Digi Click track. So for now I'm using the TL Metro plugin for a click track.

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-25-2009, 10:07 AM
Replies: 5
Views: 2,676
Posted By Seitz333
Re: Click Track Problem - Default Sounds Missing

Hey Mike, thanks but yes the metronome is activated.

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-24-2009, 01:28 PM
Replies: 5
Views: 2,676
Posted By Seitz333
Click Track Problem - Default Sounds Missing

I'm using an Mbox 2 Pro Factory and I just finished installing everything and all the upgrades to PT8, I think...

When I create a new session and use a click track the only sound I hear is what...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-12-2009, 09:19 PM
Replies: 4
Views: 3,050
Posted By Seitz333
Re: Want to start recording again, suggestions

Probably no more than 4, but 8 would be nice.

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-12-2009, 06:10 PM
Replies: 4
Views: 3,050
Posted By Seitz333
Want to start recording again, suggestions

About 2 years or so ago I sold my Digi 002 and all of my recording stuff. Now I'm wanting to get back into recording in a smaller way and was curious what was new. I'm looking at the Mbox2 Pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-06-2006, 05:24 AM
Replies: 30
Views: 4,561
Posted By Seitz333
Re: Mbox 2 Pro

Here is what the ad says:

"Meet Mbox2 Pro. It's everything you've always wanted in a mobile Digidesign ProTools LE system: Four analog ins, six analog outs; 96khz sample rate support; Firewire...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-05-2006, 06:07 PM
Replies: 30
Views: 4,561
Posted By Seitz333
Mbox 2 Pro

Anybody seen the ad for the new Mbox 2 Pro? I just got a copy of Future Music (November 2006, Page 25) and there is one in there. Looks like firewire connectivity. I could not find any mention on the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-05-2005, 01:33 PM
Replies: 3
Views: 2,312
Posted By Seitz333
Re: Should I switch to Mbox 2?

Thanks EJ, I agree the shipping is pretty high, but I can't find a better deal anywhere else. One of my main concerns of switching to the Mbox 2 is having to start using an iLok and switch my Waves...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-05-2005, 10:30 AM
Replies: 3
Views: 2,312
Posted By Seitz333
Should I switch to Mbox 2?

Hi All,

Currently I have a digi 002, excellent unit but I have found that I really don't spend much time in the studio anymore and I have too much money in gear that is just sitting there doing...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-13-2005, 09:47 PM
Replies: 34
Views: 9,411
Posted By Seitz333
Re: New Free Digidesign EQ III DigiRack Plug-In

Just posting to say it works for me with 6.4cs9.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2005, 07:54 PM
Replies: 11
Views: 3,022
Posted By Seitz333
Re: Sampletank causes PT to crash

Whirly,

Like Cliffy Boy said, many of us still have problems with the IK plug-ins like you mentioned. Most of the problems are with people who got the IK bundle when they bought their 002. Please...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-09-2005, 10:13 AM
Replies: 4
Views: 2,525
Posted By Seitz333
Re: Import Audio

Try dbPowerAMP (http://www.dbpoweramp.com/) it works great and it's free.

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-08-2005, 09:07 AM
Replies: 10
Views: 2,763
Posted By Seitz333
Re: Some errors

I could not consistently get the error when changing screen size, so I guess that's not it...

The error does not happen everytime I open PT, about 2-3 times out of 10. Kinda annoying... Hope they...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-07-2005, 02:16 PM
Replies: 10
Views: 2,763
Posted By Seitz333
Re: Some errors

I've been getting this similar error too. Do you happen to resize you screen before you open PT? That is the only thing I can think of that I have started doing recently before opening PT. I have an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-08-2004, 07:41 AM
Replies: 1
Views: 2,036
Posted By Seitz333
Re: Still Blue Screening after cs9...?

Did you shut down and restart your system after installing cs9? You need to do this.

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-07-2004, 08:22 AM
Replies: 14
Views: 2,794
Posted By Seitz333
Re: XP SP2

FWIW - Last night I installed SP2 then the cs9 patch and so far all is good.

Chuck
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-19-2004, 05:59 PM
Replies: 7
Views: 2,768
Posted By Seitz333
Re: Hard Drive is not a valid audio volume.

You will need to backup your data because when you go from Dynamic to Basic the drive will be formatted and all info will be lost.
Showing results 1 to 25 of 50

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com