Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: whispermode
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-24-2010, 05:20 AM
Replies: 0
Views: 3,229
Posted By whispermode
pro tools le 6.7 r2

cant install or uninstall pro tools 6.7 LE r2
stops at 36% in installshiled wizard installing program files
component transfer error:
comp; program files
file grp; pt folder icon...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 09-01-2009, 03:31 AM
Replies: 0
Views: 2,718
Posted By whispermode
9129 error

Re: Error 9129 H/W Buffer Size
i have 9129 error. i had sorted the problem out but it reoccurred. it basically involved uninstalling avg if i wanted to use protools and it worked for a good while...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-01-2009, 02:50 AM
Replies: 19
Views: 12,410
Posted By whispermode
Re: Error 9129 H/W Buffer Size

i have an identical problem 9129 error. i had sorted the problem out but it reoccurred. it basically involved uninstalling avg if i wanted to use protools and it worked for a good while then recently...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-04-2006, 07:03 AM
Replies: 102
Views: 8,242
Posted By whispermode
white noise

with regards to roartrax problem i have the same white noise after recording during playback. and its an intermittent problem sometimes it happens. when i am doing a turntable mix it occurs when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-04-2006, 07:02 AM
Replies: 102
Views: 8,242
Posted By whispermode
Re: sudden white noise

with regards to roartrax problem i have the same white noise after recording during playback. and its an intermittent problem sometimes it happens. when i am doing a turntable mix it occurs when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-04-2006, 07:02 AM
Replies: 102
Views: 8,242
Posted By whispermode
Re: sudden white noise

with regards to roartrax problem i have the same white noise after recording during playback. and its an intermittent problem sometimes it happens. when i am doing a turntable mix it occurs when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-27-2006, 02:06 PM
Replies: 0
Views: 1,746
Posted By whispermode
playback

i have a dell dimension 3000 with 512 ram 1.4hgz 80gb. i have an intermittent priblem with my mbox 1 i have reinstalled a few times but it persists. after recording a stereo track during playback...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-27-2006, 02:04 PM
Replies: 0
Views: 1,811
Posted By whispermode
playback

i have a dell dimension 3000 with 512 ram 1.4hgz 80gb. i have an intermittent priblem with my mbox 1 i have reinstalled a few times but it persists. after recording a stereo track during playback...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com