Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: aarborn
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-23-2013, 11:42 AM
Replies: 19
Views: 12,731
Posted By aarborn
Re: Corrupted WAV file

Rail. Maybe I'm missing something, but I would love to use your app, but it keeps on crashing on my mac after several downloads and attempts. Is my computer refusing help?
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-23-2013, 11:28 AM
Replies: 207
Views: 163,354
Posted By aarborn
Re: Free Pro Tools Application - Delete Prefs/Database now V2.2

Can I get this program for my mac running pro tools 9 on 10.6.8



PLEASE???
Forum: Pro Tools Software (Mac) 12-23-2013, 11:20 AM
Replies: 4
Views: 2,048
Posted By aarborn
Audio files randomly missing

Guys,
I'm lost! I have pretty regular business and randomly my pro tools sessions will come up with the "1 audio file(s) missing" message. It's really starting to mess with my money now because I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-07-2013, 04:10 PM
Replies: 0
Views: 1,698
Posted By aarborn
Panning Issues with Pro Tools LE 8

Comrades,
I'm having panning, panning bleed issues with Pro Tools Software ONLY.

I'm running Pro Tools LE 8 using a Black Lion Signature Modded OO2

A couple things:
-When I open Logic Pro and...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com