Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: asylanten
Forum: Licensing & Accounts 01-19-2021, 01:08 PM
Replies: 7
Views: 729
Posted By asylanten
Re: trouble with ilok

I bought an Ilok 3 and it works all fine, even with windows xp thank you very much
Forum: Licensing & Accounts 01-02-2021, 02:20 PM
Replies: 7
Views: 729
Posted By asylanten
Re: trouble with ilok

Thank you very much
Forum: Licensing & Accounts 01-02-2021, 06:58 AM
Replies: 7
Views: 729
Posted By asylanten
Re: trouble with ilok

1 - I have windows xp on one pc and 7 to the other, I have not upgraded pc because it runs well with my old protools version

2 - Ok I will take a look

3 - MAudio 1010 lt
Forum: Licensing & Accounts 01-02-2021, 05:03 AM
Replies: 7
Views: 729
Posted By asylanten
Re: trouble with ilok

I have an old 8.04 it works well when Ilok works
Forum: Licensing & Accounts 01-01-2021, 01:45 PM
Replies: 7
Views: 729
Posted By asylanten
trouble with ilok

I have an old ilok 1st generation, I have some trouble, when I insert the Ilok in the usb port it light up, but then after few seconds it light up and a message of error is showed me, if retry...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com