Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: sakkakth
Forum: Windows 03-29-2012, 03:52 PM
Replies: 3
Views: 4,548
Posted By sakkakth
Re: Error Message -9514 on PT10 Launch

I get the same error as well with PT 10 HD2 system. Running Win 7 64bit.

I have had to revert back to 9.0 as I could find no solution. Would love to know if you get a better response.

Someone...
Forum: Windows 03-24-2012, 11:14 AM
Replies: 0
Views: 3,223
Posted By sakkakth
-9514 error on PT10 HD2 system

I just bought a new Dell T7500 with all the "qualified" specs. I still get a -9514 error when starting up Pro Tools 10 HD2 system. If I revert back to 9 it works perfect, bought I bought 10 and an...
Forum: Windows 03-12-2012, 10:10 AM
Replies: 0
Views: 3,086
Posted By sakkakth
-9514 error on PT10 HD2 system

Just upgraded to PT10 HD (actually HDX but still waiting on update to install the card).

Loaded up perfectly the first time. Rebooted and I get the 9514 "Could not allocate memory for the disk...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-23-2011, 08:53 AM
Replies: 21
Views: 8,683
Posted By sakkakth
Re: 9.0.5 gives me -1122 errors

Our company is running and creating our products on Windows 7 64bit. So while perhaps there is the possibility of running 32bit, for consistency I'd rather be working on our standard.

Avid...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-22-2011, 12:19 PM
Replies: 21
Views: 8,683
Posted By sakkakth
Re: 9.0.5 gives me -1122 errors

No. I've tried some of that, part of that I cannot do.. Like going down to 32bit OS.

As for Nvidia cards, I had two 9800's that gave me unrelated problems in the past, then I got 450s and the...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-22-2011, 11:45 AM
Replies: 21
Views: 8,683
Posted By sakkakth
Re: 9.0.5 gives me -1122 errors

Digi,

I provided a Sandra report. My flex cable is also not the issue. I am currently running 9.0.3 with no issues. The issue is only when 9.0.5 is installed. I am also running on one of your...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-19-2011, 12:03 PM
Replies: 21
Views: 8,683
Posted By sakkakth
Re: 9.0.5 gives me -1122 errors

DigiTechSupt:

System
Operating System: Windows 7 Enterprise 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506)
System Manufacturer: Hewlett-Packard
System Model: HP xw8600...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-19-2011, 09:20 AM
Replies: 1
Views: 2,705
Posted By sakkakth
Re: Video Cards

I have a similar setup although I am on 9.0.2. I was having problems with the same video card. I forget which error number I had but it basically wouldn't play/record for more than 30 seconds without...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-19-2011, 09:07 AM
Replies: 21
Views: 8,683
Posted By sakkakth
9.0.5 gives me -1122 errors

Anyone else experiencing this? Went from 9.0.2 to 9.0.5, and just get -1122 errors. Won't even allow me to run DigiTest. Revert back to 9.0.2 and runs perfectly.

HD2, Windows 7, HP xw8600.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 09-16-2009, 08:20 AM
Replies: 28
Views: 8,734
Posted By sakkakth
Re: PTDH 8.0.1 CPU issues are still there!

I have done everything listed here: http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=200069

except for:
reformatting the audio drive
disable remote desktop (work will not allows this)
disable...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 09-15-2009, 11:49 AM
Replies: 28
Views: 8,734
Posted By sakkakth
Re: PTDH 8.0.1 CPU issues are still there!

I'm getting -6031 errors non stop since the update. :(

SiSoftware Sandra

Computer
Model : HP HP xw8400 Workstation
Domain : xxx
Host Name : xxx
User : xxx
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-21-2009, 10:33 AM
Replies: 60
Views: 24,756
Posted By sakkakth
Re: PT 8 Error -6086. god i hate that error

I am having the same issues. In fact it's worse now in 8 than it was for me in 7. Now it's completely unusable.

Any ideas? I unfortunately tried to use the standard vga driver but I was having...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-15-2008, 10:36 AM
Replies: 2
Views: 2,297
Posted By sakkakth
Re: Mbox Mini Toubleshooting

I unfortunately have the same problem and also have no issue with the 002.

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=233355
(http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=233355)

Very...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-11-2008, 03:10 PM
Replies: 0
Views: 2,456
Posted By sakkakth
9093 (sorry) on MacBook Pro running XP

I'm not sure what I am missing... I've tried the majority of the optimizations and it sounds like people are getting this to work but I'm failing... I tried to go thru as many posts as I could find...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com