Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 31
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Ragani
Forum: Virtual Instruments 02-14-2011, 06:07 AM
Replies: 10
Views: 8,331
Posted By Ragani
Re: Structure Free - Find Missing Samples (Not)

Or would it be better to just uninstall and re-install? I haven't done that before, but I expect I could find my discs and give it a try...
Forum: Virtual Instruments 02-14-2011, 04:37 AM
Replies: 10
Views: 8,331
Posted By Ragani
Re: Structure Free - Find Missing Samples (Not)

Hello,

I just uploaded several patches myself and got the same pop up message as Murt. Structure was working fine before I added the extra patches, but now it asks for the root directory for a few...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 05-19-2010, 09:29 AM
Replies: 6
Views: 3,284
Posted By Ragani
Re: Hard drive compatibility

Can anyone direct me to the Digi/Avid website page that has the specifications of recommended hard drives to use with Pro Tools?

Thank you!

Ragani
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-22-2009, 06:39 AM
Replies: 4
Views: 2,257
Posted By Ragani
Re: Graphics issue - PT 8.0.1

Is there anyone who can help me with this problem? Do I need to post this thread in another topic area? I'm really frustrated by this ongoing issue, and I'd be so grateful for any ideas...

Thanks,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-29-2009, 05:07 AM
Replies: 4
Views: 2,257
Posted By Ragani
Re: Graphics issue - PT 8.0.1

Anyone else having this problem??
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-24-2009, 09:19 PM
Replies: 4
Views: 2,257
Posted By Ragani
Graphics issue - PT 8.0.1

I installed the updated for ProTools a few months ago-- love all the new sounds and instruments in Xpand! Ever since that time, however, I've had ongoing minor issues with the graphics. When I click...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-09-2009, 04:17 PM
Replies: 101
Views: 13,729
Posted By Ragani
Re: Always have to re power cycle 003R.....

I don't know if the problem is my 003 or not, but I certainly have had troubles with my computer going off after being powered up with the 003. Doesn't happen in a predicatable manner-- two days ago...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-09-2009, 03:12 PM
Replies: 40
Views: 19,654
Posted By Ragani
Re: audio engine play startup deadline

Hi Digi,

Any word on updates to improve these troubles? It's been happening more and more lately, even after I continue to delete the prefs and digi databases. I can hardly get my work done here,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-06-2009, 09:28 PM
Replies: 40
Views: 19,654
Posted By Ragani
Re: audio engine play startup deadline

I also continue to have these problems, and now I'm also getting a crash every time I start up Pro Tools. The screen goes gray-- sometimes right after PT loads up, and other times after I start to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-29-2009, 06:07 AM
Replies: 9
Views: 4,227
Posted By Ragani
Re: Big Fish Audio license with 003 Rack Factory?

Not sure why those materials differed from their website statements, which do say that you can use them for commercial works, derivative materials, etc. Maybe those statements might have been from...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 04-28-2009, 08:18 PM
Replies: 20
Views: 5,552
Posted By Ragani
Re: What's with the big grey rectangle at the beginning of all sessions?

What big grey rectangle? You mean at the beginning of all the tracks? Is it the comments space? If you're not sure, you can click on the left drop-down box which allows you to show inserts, I/O, etc....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-28-2009, 08:12 PM
Replies: 9
Views: 4,227
Posted By Ragani
Re: Big Fish Audio license with 003 Rack Factory?

Thanks, Digi! I was able to finally get a hold of the folks at Big Fish Audio by phone, as the BFA agreement in the 003 Rack Factory said clearly that their sounds were not usable for commercial...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-28-2009, 07:39 PM
Replies: 40
Views: 19,654
Posted By Ragani
Re: audio engine play startup deadline

I have only used 512 and 1024 (not sure about those numbers, as my Mac is off at this moment-- they are the two highest settings), and it seems to happen equally with both of them.


I hadn't...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-28-2009, 07:24 PM
Replies: 40
Views: 19,654
Posted By Ragani
Re: audio engine play startup deadline was missed

Yes, I'm having the same issues, and I don't use Stylus and Reason. And only 3-4 plug-in's (Dverb, EQ7, Delay, DeEsser) bussed to different tracks. I too have an 8-core Mac and brand new 003 Rack.
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-28-2009, 07:15 PM
Replies: 2
Views: 2,343
Posted By Ragani
Re: Renaming Groups?

Using Pro Tools 8, are you? When you create the group, then cursor lands you in a box (or you can click there) at the top of the group's info and you can type in the name from there. You can also...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-28-2009, 07:03 PM
Replies: 9
Views: 4,168
Posted By Ragani
Re: THE WEIRDEST THING I've Ever Seen in PT

Hey Chris,

I had something very similiar to what you're talking about happen back when I had a much earlier version (PT6.4 or something). I don't think I ever resolved it, though I clearly...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-19-2009, 12:25 PM
Replies: 8
Views: 4,826
Posted By Ragani
Re: digi 003 firware problem

Were you upgrading from an earlier PT version? You might try deleting your databases and preferences (see Digi Answerbase for more details on doing that completely and correctly), and restarting. I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-19-2009, 12:14 PM
Replies: 9
Views: 4,227
Posted By Ragani
Question Big Fish Audio license with 003 Rack Factory?

I purchased the Digi 003 with Pro Tools 8 upgrade, which included the Ignition Pack 2 Pro and Music Production Toolkit 2. I'm about to make use of some of the Big Fish Audio files that were included,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-15-2009, 12:12 PM
Replies: 4
Views: 2,332
Posted By Ragani
Pro Tools 8.0 loud "pop" with play

Nothing seems to be working to solve this loud "POP" problem. I'd really be grateful for anyone's help here. I'm really stuck.

Problem: Pro Tools 8 is making a very loud "pop" sound when I try to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-15-2009, 09:18 AM
Replies: 7
Views: 4,588
Posted By Ragani
Re: HELP PLEASE - Loud crack/pop when starting

I've been having the same issue in Pro Tools 8-- did you ever get it solved? I don't use Amplitude LE, and I've also trashed the preferences and digidesign databases. When I launch Pro Tools and open...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-11-2009, 08:36 AM
Replies: 4
Views: 2,260
Posted By Ragani
Re: separating or triming video files

Digi includes several files that you might not be able to use if you didn't purchase them. I found that out when I uploaded one of them and couldn't get it to run! So, yes, I believe you will have to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-09-2009, 08:48 AM
Replies: 4
Views: 2,332
Posted By Ragani
Re: Pro Tools 8.0 problems

Hi Digi--

Thanks so much for your reply! No, I hadn't tried that yet-- would I just delete the entire preferences folder or specific files therein? Looks like there are a lot of files in my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-08-2009, 01:07 PM
Replies: 4
Views: 2,332
Posted By Ragani
Unhappy Pro Tools 8.0 problems

I've not found a solution to these three problems, which started over the past few weeks. If anyone could help me here, I'd be so grateful!

(1) "Save Copy As" is taking f-o-r-e-v-e-r when I save a...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-28-2009, 09:54 AM
Replies: 38
Views: 10,270
Posted By Ragani
Re: Native Instruments

Hi, Eric-- are you running on a Mac or PC? If you're on a Mac, what OS version are you running? I was given EWQL RA over the holidays, but I haven't installed it yet, as I was waiting to get my new...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-28-2009, 09:29 AM
Replies: 22
Views: 7,047
Posted By Ragani
Re: How can i get a PT 8 Printed manual???

Wow, thanks for the reply, Digi. I'm thrilled to hear this! I too had been told that we'd get a manual with the purchase, and I had to call the store back to tell them that was not true (after my...
Showing results 1 to 25 of 31

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com