Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 255
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: ram130
Forum: General Discussion 05-18-2015, 01:13 AM
Replies: 300
Views: 79,134
Posted By ram130
Man reading my comment on the first page. Had me...

Man reading my comment on the first page. Had me like. Whaaat. I wonder if I had really gave them the push to do it.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-02-2011, 07:34 PM
Replies: 32
Views: 39,401
Posted By ram130
Re: Pro Tools audio files missing from session, help, very stressed! :-(

For me I got the session on a DVD and started mixing it for a couple weeks. After I made the export I didn't touch it for a few weeks. Then I got a request for a radio edit and discover the missing...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-01-2011, 10:16 PM
Replies: 32
Views: 39,401
Posted By ram130
Re: Pro Tools audio files missing from session, help, very stressed! :-(

This just happen to me as well...it's so annoying, did it get fix in PT9?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-10-2010, 11:25 PM
Replies: 4
Views: 4,240
Posted By ram130
Re: Mbox2 and Windows 7 64bit Default Sound.

Hola y bienvenida, que es realmente malo. ¿Ha intentado actualizar su Mbox 2 conductores? También esta la sección de Inglés. Por favor, haz clic aquí para hacer su pregunta y obtener más ayuda:
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-10-2010, 11:18 PM
Replies: 3
Views: 7,469
Posted By ram130
Re: Where the mbox 2 mini drivers?

Thanks but they seem outdated. Released around August with PT 8. Don't even know why Avid makes it so hard to find! Oh well..lets see if I still got audio messing up after a while issue like before.....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-08-2010, 09:18 PM
Replies: 3
Views: 7,469
Posted By ram130
Where the mbox 2 mini drivers?

I notice new mboxes and they got updated drivers. So where is the latest asio/standalone drivers for the original mbox 2 mini?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-28-2010, 02:17 PM
Replies: 44
Views: 14,210
Posted By ram130
Re: Pro Tools 8.04 LE -Win7 x64. Not using all cores.

Thanks Tom! Good to hear you too. I am more happier because the exceptional feature set and support I get from Reaper. Just having both in my arsenal have spun alot more ideas that I couldn't have...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-23-2010, 10:04 PM
Replies: 44
Views: 14,210
Posted By ram130
Re: Pro Tools 8.04 LE -Win7 x64. Not using all cores.

For me I switched to Reaper and only use Pro Tools when I need to. Never been happier, less problems, more features and the best multi core support I've seen yet. Also it doesn't bitch like Pro tools...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-08-2010, 12:47 AM
Replies: 644
Views: 146,478
Posted By ram130
Re: Pro Tools placing sound EARLY??

and so the wait begins..
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-30-2010, 11:26 PM
Replies: 478
Views: 62,380
Posted By ram130
Re: Tired of the problems

+136545 ... you should see my theme in reaper :D
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-19-2010, 04:00 AM
Replies: 644
Views: 146,478
Posted By ram130
Re: ProTools placing sound EARLY??

Reaper works great when recording through my mbox 2, just cleared up a 40 track session. My only issue is the fact I get some distorted audio after a while using the mbox..:mad:

For PT 8.0.4 I did...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-19-2010, 03:49 AM
Replies: 776
Views: 308,590
Posted By ram130
Re: The Official Unofficial Windows 7 Thread

+1 for me.. It happens after using my mbox 2 mini for awhile via ASIO. Unplugging it then back in seems to fix the problem for a few hours. Really annoying when recording. I've been embarrassed so...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-08-2010, 11:53 AM
Replies: 478
Views: 62,380
Posted By ram130
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-02-2010, 11:33 PM
Replies: 44
Views: 14,210
Posted By ram130
Re: Pro Tools 8.04 LE -Win7 x64. Not using all cores.

So if I'm understanding you correctly. You recommend that if you have an ATI card with 1GB of dedicated graphics and 4GB of ram with W7, you should add more ram(2GB more would be ok?). This would...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-02-2010, 12:11 PM
Replies: 44
Views: 14,210
Posted By ram130
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-25-2010, 06:39 AM
Replies: 2
Views: 2,285
Posted By ram130
Re: 8.04 working well but not with axiom pro

I hope there is no problem cause I'm planning to buy this in a few weeks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-25-2010, 06:33 AM
Replies: 7
Views: 23,579
Posted By ram130
Re: Stand Alone Digidesign ASIO drivers that work with Windows 7 64-bit

everything working great since they release the new drivers
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-11-2010, 02:32 AM
Replies: 352
Views: 47,899
Posted By ram130
Re: 8.0.4 is out.

Update went well. Clean audio when set as a output device. Everything is stable and I can multi task once more. NO PLAYBACK ERRORS. Laptop works like a beast while mobile. Haven't tried Reaper...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-10-2010, 02:36 AM
Replies: 29
Views: 9,410
Posted By ram130
Re: An 8.0.4 full installer request.

SAME HERE please. I use the same user name as I do here. Please make it available, its burden at time to do so much installs.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-27-2010, 09:38 AM
Replies: 12
Views: 9,362
Posted By ram130
Re: Win 7 Blue Screen

I'm getting a blue screen with 8.0.3 ASIO and Reaper with a few plugins. I'm on Windows 7 64Bit and yet other ASIO drivers for my other hardware works perfectly. When will we see an update?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-03-2010, 09:58 PM
Replies: 6
Views: 5,218
Posted By ram130
Re: Windows 7 Issues w/8.0.4b Drivers - Any ideas?

Well I never got a chance to try the 002 rack at my other studio with 64bit version, so far it works fine with 32bit and 8.0.4b. Your right about the fire wire thing bennoi. DeyBwah you should use...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-03-2010, 09:51 PM
Replies: 35
Views: 15,117
Posted By ram130
Re: HELP! DAE -9060 -9031 errors(sandra)

I think I found the problem....My sessions are all fine and none are currupted..I narrow it down to eSATA...I'll report back once I get things perfect. Finally progress :)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-02-2010, 01:45 AM
Replies: 776
Views: 308,590
Posted By ram130
Re: The Official Unofficial Windows 7 Thread

Actually I disabled DEP completely (http://www.kishan.info/disable-data-execution-prevention-dep-in-windows-7-vista/). I find it causes more problems than it should. I suggest disabling it and follow...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-31-2010, 02:33 AM
Replies: 34
Views: 11,809
Posted By ram130
Re: HELP..Pro Tools wont start..use to work!(sandra)

Yea thats the first thing I did...it got them perfectly, but the audio files I had edited and tune..are still missing.:(
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-31-2010, 02:25 AM
Replies: 34
Views: 11,809
Posted By ram130
Re: HELP..Pro Tools wont start..use to work!(sandra)

I tried disabling them. I just to correct my post above..i ment to say I change my other user account that I had created to Administrator from Standard User...

One problem to a next. Guess what I...
Showing results 1 to 25 of 255

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com