Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: node100
Forum: Tips & Tricks 05-01-2010, 01:42 PM
Replies: 4
Views: 3,182
Posted By node100
Re: MIDI Learn with Moogerfooger Plugins

Worthwhile to own it but aggravating to know ANOTHER device could do it equal.

A Oxygen 61 COULD also do it effortless... thx Avid.
Forum: Tips & Tricks 05-01-2010, 09:32 AM
Replies: 4
Views: 3,182
Posted By node100
Re: MIDI Learn with Moogerfooger Plugins

So I need an axiom pro keyboard or a command 8 to get this function for every plugin working?

That's really user-optimized...
Forum: Tips & Tricks 05-01-2010, 01:06 AM
Replies: 4
Views: 3,182
Posted By node100
Unhappy MIDI Learn with Moogerfooger Plugins

Hello,

some plugins support MIDI learn by rightclicking the knobs. This works!

But how can I make somehow "MIDI learn" to a plugin that doesn't support this option?

Isn't there a way to...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 04-25-2010, 07:55 AM
Replies: 6
Views: 5,199
Posted By node100
Re: Waves TrueVerb mutes sound

The problem was:

My decimal seperator windows setting was set to comma. I changed this to point.

This caused the plugins malfunction.

Solved
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 04-22-2010, 12:08 PM
Replies: 6
Views: 5,199
Posted By node100
Re: Waves TrueVerb mutes sound

Hi thx for your anwser,

no. This demo provides a demo period in which it's full functional.

So the license is active on my ilok and should work like the full version.

The problem is: One...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 04-21-2010, 11:44 AM
Replies: 6
Views: 5,199
Posted By node100
Waves TrueVerb mutes sound

Hello,

I have a curious effect when I load Waves TrueVerb Demo to an insert slot:

The audio just mutes... same effect with audio, aux and instrument track.

even when I load the plugin to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-18-2010, 03:36 AM
Replies: 48
Views: 14,621
Posted By node100
Re: Pro Tools LE 8.03 + Win 7 64bit

Can I use more then 4gig RAM with W7 64 bit or does PT only see the 32bit range???

(I'm really sorry for this question, but I'm confused with this 64bit thing)

Thx
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-27-2010, 09:28 AM
Replies: 12
Views: 8,064
Posted By node100
Re: access violation error - How to Fix?

...also don't use ATI Catalyst or something like this. Even if it COULD work....... only the simple video driver......
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-27-2010, 09:26 AM
Replies: 12
Views: 8,064
Posted By node100
Re: access violation error - How to Fix?

Hi babaji,

many windows programms change essential parts of windows and are just not "clean".

A PT 8 system needs a prim system, so I can give you a hint:

When you want to use your system...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 02-27-2010, 09:13 AM
Replies: 0
Views: 1,717
Posted By node100
Question MIDI layer or ensemble

Hi everyone,

I'm new to PT 8 M-Powered and most things I already explored, but:

One thing I cannot find:

I want to create an ensemble or a midi layer. So that two instruments are played by...
Forum: MIDI 02-16-2010, 12:14 PM
Replies: 0
Views: 2,108
Posted By node100
M-Audio Oxygen 61 and PT 8.0.3 M-Powered

Hi,

has someone experience with M-Audio Oxygen 61 and PT 8.0.3 M-Powered?

How to get the faders working?
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com