Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 39
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: audiofreak11
Forum: macOS 03-14-2017, 02:40 PM
Replies: 5
Views: 5,801
Posted By audiofreak11
Re: BetterTouchTool... share your gestures/shortcuts?

I LOVE Better Touch Tool. I use it for ProTools specific things with my trackpad, keyboard and mouse. I am hoping to use drawing as well. I came here wondering if anyone else used it with ProTools...
Forum: Pro Tools 12 02-22-2017, 10:58 AM
Replies: 12
Views: 3,954
Posted By audiofreak11
Re: Strange thing with my Audio Clips

Interesting. Thank you!
Forum: Pro Tools 12 02-16-2017, 03:23 PM
Replies: 12
Views: 3,954
Posted By audiofreak11
Re: Strange thing with my Audio Clips

Yeah, I figure it is making EA unhappy. The iMac is older as well, but it seems that the mono to stereo VO is causing this.

I use stereo VO out of old habit, to add stereo voice FX to the VO. I am...
Forum: Pro Tools 12 02-14-2017, 01:43 PM
Replies: 12
Views: 3,954
Posted By audiofreak11
Re: Strange thing with my Audio Clips

Ok - after trying this and doing some other tests, I am discovering that it might have to do with elastic audio. I have elastic audio enabled on the stereo track. When disabling it, the waveforms...
Forum: Pro Tools 12 02-12-2017, 05:26 PM
Replies: 12
Views: 3,954
Posted By audiofreak11
Re: Strange thing with my Audio Clips

I imported a mono VO track, copied it to a second track and dragged both to a stereo track. It took a few tracks, but on one of my stereo tracks, this issue occurred. I tried to play the file from...
Forum: Pro Tools 12 02-11-2017, 06:12 PM
Replies: 12
Views: 3,954
Posted By audiofreak11
Re: Strange thing with my Audio Clips

Good question...I will try it and reply with the answer tomorrow. :) Thanks!
Forum: Pro Tools 12 02-09-2017, 11:34 AM
Replies: 12
Views: 3,954
Posted By audiofreak11
Re: Strange thing with my Audio Clips

The waveform is grayed out, and I can not play audio from it. I see the task manager say that it is analyzing the audio, but there is nothing happening. Like it's stuck. Only when I apply an...
Forum: Pro Tools 12 02-07-2017, 02:55 PM
Replies: 12
Views: 3,954
Posted By audiofreak11
Strange thing with my Audio Clips

Hi!

I use a template for my work, that has approx 35 tracks. My VO tracks are bussed to an aux as a VO submix. When I import audio files (in all ways) and I then drag the file into the session, I...
Forum: macOS 09-28-2016, 02:18 PM
Replies: 0
Views: 1,828
Posted By audiofreak11
Sorting PT sessions on a Mac

Hi,

I keep my PT sessions grouped into folders by client. I have a handful of folders called "a sessions" "b sessions" as an example. Each folder has multiple ProTools session folders.

When I...
Forum: Pro Tools 12 09-28-2016, 02:04 PM
Replies: 2
Views: 2,217
Posted By audiofreak11
Re: Audiosuite Rendering = lost waveform

Thanks - I am sorry for the delayed reply. I will do what you suggested and see if it helps.

:)
Forum: Pro Tools 12 09-15-2016, 07:10 PM
Replies: 2
Views: 2,217
Posted By audiofreak11
Audiosuite Rendering = lost waveform

This only happens to me here and there, and I am not sure what causes it. There are times when I import a stereo piece of audio, then drag it into my session, then, when rendering with Audiosuite,...
Forum: macOS 08-21-2014, 11:09 AM
Replies: 3
Views: 2,270
Posted By audiofreak11
Re: Question about varying waveform sizes

Thank you! I figured it was something simple. I appreciate your quick reply and help. It was bugging me, lol. Hard to keep focused while noticing that.

You rock!
Forum: macOS 08-21-2014, 10:28 AM
Replies: 3
Views: 2,270
Posted By audiofreak11
Question about varying waveform sizes

This feels like a question I should know the answer to, but for some reason I can not figure out why waveforms on one track appear bigger than they do when I move them to another track.

On track...
Forum: Pro Tools 11 07-02-2014, 12:40 PM
Replies: 3
Views: 2,398
Posted By audiofreak11
PT 11 Closes Playlists

Hi,

Is there a reason why ProTools has my playlist tracks closed when I re-open a session that I've left them showing in?

I have multiple takes for tracks, and have expanded to show the...
Forum: Pro Tools 11 04-24-2014, 02:23 PM
Replies: 0
Views: 2,243
Posted By audiofreak11
Stupid Question about Clip Definitions

Embarrassingly, I am a bit confused by how to export clip definitions to anywhere besides the session audio files folder. ProTools defaults to this.

Do I just need to suck it up and export the...
Forum: macOS 04-22-2014, 12:52 PM
Replies: 1
Views: 3,328
Posted By audiofreak11
Re: Exporting Clip Definitions

Hmmm, anyone have any ideas, or is it too stupid of a question? lol

I'd appreciate any help. Thanks!
Forum: macOS 04-18-2014, 11:07 AM
Replies: 1
Views: 3,328
Posted By audiofreak11
Exporting Clip Definitions

Hi,

I am hoping this is a simple oversight on my part, but I am having trouble exporting Clip Definitions. Maybe I am misunderstanding it, or doing something wrong?

I've imported a Stereo WAV...
Forum: macOS 04-14-2014, 12:39 PM
Replies: 56
Views: 55,177
Posted By audiofreak11
Forum: macOS 02-20-2014, 09:19 AM
Replies: 4
Views: 3,418
Posted By audiofreak11
Re: Digi 003 using over 100% of my iMac's CPU power

70% is better than 100%. How would I go about checking my iMac to do the same thing you did?

I'm beginning to realize that this has been affecting everything on the mac. Not only does it slow me...
Forum: macOS 02-19-2014, 05:29 PM
Replies: 4
Views: 3,418
Posted By audiofreak11
Digi 003 using over 100% of my iMac's CPU power

Hi,

I've noticed that when simply turning the Digi 003r on, while connected to my iMac, that my kernel task shoots to 100 - 102% of CPU power. I've been getting the -6101 errors a lot lately and...
Forum: macOS 02-06-2014, 03:40 PM
Replies: 3
Views: 4,328
Posted By audiofreak11
Re: Grr.. Link Timeline Edit Track Edit Timeline Selection confusion

I know that I am replying to an old thread, but I felt compelled to add a thank you, because this simple tip just ended my frustration. I was having the same exact problem as in the original post,...
Forum: Pro Tools 11 01-22-2014, 02:26 PM
Replies: 13
Views: 6,251
Posted By audiofreak11
Re: ProTools 11.1.1 freezes when quitting on my Mac

That is interesting. I've wondered if my external drive might cause it. There are times it won't unmount for me right away.

I'll follow your advice and see if that helps, because it's happening...
Forum: Pro Tools 11 01-17-2014, 02:19 PM
Replies: 13
Views: 6,251
Posted By audiofreak11
Re: ProTools 11.1.1 freezes when quitting on my Mac

On my end, it was only Pro Tools that would freeze. I'd get the pinwheel of death and it would just hang there. I've let it go to see if it was just some kind of long process, which happens to me in...
Forum: Pro Tools 11 01-16-2014, 11:21 AM
Replies: 13
Views: 6,251
Posted By audiofreak11
ProTools 11.1.1 freezes when quitting on my Mac

Hi,

I run Pro Tools 11.1.1 (with 10.3.7 co-installed), on an Imac 3.4 Intel Core i7, with 32GB of memory. I'm on OSX Mavericks 10.9.1, and use a Digi 003 as my audio interface.

With Pro Tools...
Forum: Pro Tools 11 12-11-2013, 04:02 PM
Replies: 7
Views: 10,993
Posted By audiofreak11
Re: Missing Plugin Presets

Thank you! This worked!

I appreciate your help!!
Showing results 1 to 25 of 39

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com