Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 79
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: caz
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 08:05 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
32 bit aax plugins in Pro Tools 1st?

Is it possible.. I'm just not yet technical enough.. i've been searching online and throughout the community...

Can I use older 32 bit aax plugins in Pro Tools 1st somehow.. it seems like a yes,...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 06:47 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: novice needs help.. PT 1st upgrade / missing plugins

OK.. thank you.. it's clear now.. I thought that any aax should be working.. i didn't understand that older ones were in fact 32 bit and would not work even though they are aax.. Simple as it...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 06:25 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: novice needs help.. PT 1st upgrade / missing plugins

thank you.. all the plug ins that I have are aax.. they are in the same plugins folder and reside alongside of the free PT First plugins that came with the PT First download.. however, my aax...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 06:16 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: Pro Tools First no free (23) plugins showing up

i do not want to use cloud.. i want to backup to my own hard disk..
This article...
http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/faq/What-if-I-need-more-than-three-projects

states: The limit of 3...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 04:32 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: novice needs help.. PT 1st upgrade / missing plugins

thank you.. so these.. like Blue Cat Patchwork or Nugen SigMod.. am i correct.. these won't work in PT First.. and all of my other aax plug ins I've used with PT 10 and below before getting into...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 03:47 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: novice needs help.. PT 1st upgrade / missing plugins

thank you.. that was dumb.. I got a bit confused for a good moment there.. and to put this to rest (i hope) for me.. If i upgraded to the year subscription, will i then be able to use all of my...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 03:22 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: Pro Tools First no free (23) plugins showing up

man o' man my brain is hurting.. I had no idea to look there.. nothing points in that direction.. I'm downloading it now.. I'll assume here that it's going to show up now.. But to make certain I...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 03:07 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: Pro Tools First no free (23) plugins showing up

thank you, thank you.. i'm feeling like a total idiot.. maybe i should have known at this stage to look in audio suite.. but we are moving forward with your help.. those are in fact in audio...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 02:48 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: Pro Tools First no free (23) plugins showing up

Have:

EQ eq3 1 band
eq3 7 band
Dynamics Dyn3 Compressor / Limiter
Dyn3 De-Esser
Dyn3 Expander / Gate
Reverb Dverb
Delay...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 02:19 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Re: Pro Tools First no free (23) plugins showing up

hello.. no.. i have a u-phoria umc404.. and i do have 'some' plugins.. but only 11 of the 23 the avid site states I should have with the download..

i downloaded PT first directly from my account...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 02:02 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Pro Tools First no free (23) plugins showing up

i have had PT First.. today I proceeded with the suggested update to the most recent version..

I now have version 19.6.0.370 running with OS Sierra 10.12.6, Imac 27" 3.5GHz Core i7, 32GB ram.....
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-15-2019, 12:35 PM
Replies: 27
Views: 1,911
Posted By caz
Pro Tools First no free (23) plugins showing up

i'll start simple and hope this is enough info being provided..
i was just made to upgrade to the most recent version of pro tools first (today).. what i had been using stopped opening and i kept...
Forum: Virtual Instruments 03-31-2015, 11:50 PM
Replies: 2
Views: 2,646
Posted By caz
Pro Tools Expert Structure Free Pre-sets / .tfx files

I know I'm probably far past "proper" time for this.. so.. apologies. Some time ago I downloaded handfuls of files from Pro Tools Expert. At the time I didn't have much of a clue about structure. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-09-2013, 11:47 PM
Replies: 1
Views: 1,950
Posted By caz
Re: assigned midi control absent

problem solved. How does one delete or close a thread. I have been looking, reading and trying things with no success.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-09-2013, 07:27 PM
Replies: 1
Views: 1,950
Posted By caz
assigned midi control absent

I've done this more than a handful of times.. I'm quite lost as to why it's not working. I'm using xpand2. It's on an instrument track. I have some midi recorded. I'm using the little, drop down...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-20-2011, 03:55 AM
Replies: 1
Views: 2,037
Posted By caz
ERROR while downloading PT 8.0.1 Update

macbook pro 2.16 > OS 10.5.8 > PT 8.0

I continually get the message that 8.0.1 is a critical and free update.. every time I try to download I get this error:

Java Plug-in 1.5.0_28
Using JRE...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-18-2011, 02:39 PM
Replies: 1
Views: 2,295
Posted By caz
PT 8.0 + Reason issue + PT 8.0.1 update issue

macbook pro 2.16 (intel) / original MBox / PT 8.0 / OS 10.5.8

I find it easy to get confused with the compatibility grid @ times, but it looks like I'm not trying anything crazy.. I've been using...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-23-2011, 03:26 AM
Replies: 5
Views: 4,689
Posted By caz
Re: Mbox 1st generation and OS 10.5.7

ahh.. that is very nice to know.. opens the options window a bit for me.. appreciate the feedback..
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-23-2011, 02:18 AM
Replies: 0
Views: 2,089
Posted By caz
Digi core audio manager launching at start up

macbook pro core duo 2.16 GHz, 15"

Have been using Tiger 10.4.11, PT 7.1 and first generation mbox.
Mac store thought they were doing me a favor during optical drive repair and upgraded me to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-23-2011, 01:55 AM
Replies: 5
Views: 4,689
Posted By caz
Mbox 1st generation and OS 10.5.7

(2006) macbook pro core duo 2.16 GHz, 2 G RAM, 15", Leopard 10.5.6, PT 7.1, 1st generation Mbox

Forgive me for asking about such old hardware.. So, the info that I have seen is that Pro Tools 7.1...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-23-2008, 01:13 AM
Replies: 8
Views: 7,578
Posted By caz
Re: "could not save because assertion in..." (HELP?)

my thanks to all.. much appreciated.. have taken steps.. hopefully will not run into this again any time soon..
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-22-2008, 11:55 PM
Replies: 8
Views: 7,578
Posted By caz
Re: "could not save because assertion in..." (HELP?)

ok.. i actually found those for deletion.. but they were not in the DAE pref folder.. they were just sitting in the main pref folder : DigiSetup.OSX and Pro Tools LE v7.1 Preferences.. I will delete...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-22-2008, 11:50 PM
Replies: 8
Views: 7,578
Posted By caz
Re: "could not save because assertion in..." (HELP?)

Thanks Slim Shady and danny4cm.
Slim: I am going through the steps you suggested first. I don't have either of these in my DAE pref folder:
-Delete 'com.digidesign.protoolsLE.plist', 'DAE Prefs'...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-22-2008, 09:04 PM
Replies: 8
Views: 7,578
Posted By caz
"could not save because assertion in..." (HELP?)

Here is the message i am randomly getting:

could not save because assertion in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-12-2008, 09:42 PM
Replies: 3
Views: 2,804
Posted By caz
\'record\' problems.. LONG error message never seen before..

2.16GHz macbook pro / OS 10.4.11 / PT LE 7.1.1. / 250gig G drive from mac store
I have been using this computer with this firewire drive with no issues. I have not made any updates of any kind...
Showing results 1 to 25 of 79

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com