Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kmt
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-21-2011, 03:01 AM
Replies: 5
Views: 3,364
Posted By kmt
Re: Faders cause glitches ans pops during playback?!?

Just a short update:

Sent my Digi002R to a customer repair center. They fixed
a DC harness problem with the PSU. Now the unit works just
fine again.

Thanks and greets.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-25-2011, 09:17 AM
Replies: 5
Views: 3,364
Posted By kmt
Re: Faders cause glitches ans pops during playback?!?

Well, I hope I know what I'm doing :o...
I didn't do any fade at all. The only thing
I did was reducing (statically) the playback
volume from 0 dB to (let's say) -20 dB.

I'll try to update to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-24-2011, 01:34 PM
Replies: 5
Views: 3,364
Posted By kmt
Question Faders cause glitches ans pops during playback?!?

Hi!

I encountered a strange problem with PTLE 8.0.4 on Win 7 64 Bit.
Created a new, blank session (BWF, 44.1, 16 Bit, Internal Sync)
Imported a MP3 audio file. Plays fine. As soon as I start...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-14-2006, 12:23 PM
Replies: 0
Views: 1,600
Posted By kmt
DAE -6087 errors with MSI NX7600GS graphics card

Hi!

I ran into some problems with my PTLE 6.4cs2. I changed my graphics
adaptor from ATI Radeon X300 (370) Series to a

MSI NX7600GS T2D256EH with Nvidia GeForce 7600 chipset.

From this...
Forum: General Discussion 04-29-2005, 04:39 AM
Replies: 8
Views: 2,651
Posted By kmt
Re: Check CD error rate

First, I'd like to thank all of You for these helpful hints.
Normally, I use Wavelab for burning CDs (which uses the
Roxio CD engine, I think). But the Plextor tools are
a very good hint which...
Forum: General Discussion 04-26-2005, 04:46 PM
Replies: 8
Views: 2,651
Posted By kmt
Check CD error rate

Hello to everyone out there!

I've got a question concerning mastering:

What do you think is the best way to ensure that a master CD-R (which shall be sent to
the copy factory) is free of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-18-2004, 10:15 AM
Replies: 2
Views: 1,773
Posted By kmt
Re: I can hear muted tracks - what\'s wrong?

Oops ;-)

You're absolutely right! The biggest bug is in front of the monitor. Indeed there WAS a hidden track with a little bit crosstalk (but from the recording, not from ProTools), fully up and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-18-2004, 04:07 AM
Replies: 8
Views: 2,321
Posted By kmt
Re: Please help! Digi002 won\'t boot up, only mute

Perhaps the well-known problem with the internal 002 power cord?

Greetz
KMT
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-18-2004, 04:04 AM
Replies: 2
Views: 1,773
Posted By kmt
I can hear muted tracks - what\'s wrong?

Hello to everyone here!

I have a strange problem with my Digi002R and PTLE 6.4 running on XP platform. I can hear the audio material of muted tracks very low. All faders except Master fader are...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-09-2003, 06:32 AM
Replies: 0
Views: 1,742
Posted By kmt
Bug in PTLE 6.1 (sorting of regions)

Hello, everyone! I think I just discovered a bug in PTLE 6.1 on WinXP when using Capture Region.
It goes as follows:

1. mark "all tracks" in the group window
2. select a part of Your audio...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-19-2003, 11:31 AM
Replies: 0
Views: 1,724
Posted By kmt
Appropriate HDD for Digi002R

Hello to everyone! I'm planning to purchase a FireWire-HDD for my Digi002R-system and wanted to ask if the Maxtor Personal Storage 5000DV (160GB/7200rpm/<=9.3ms average seek time/FireWire+USB...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-19-2003, 03:38 AM
Replies: 2
Views: 2,142
Posted By kmt
Re: Digi002 Rack and Toshiba Satellite / USB or FireWire

Yup, this helps indeed. Thanx. Do You think that the Toshiba Laptop would work fine with ProTools 6.1 and Digi002, or does one item on the specs list not match the recommendations for best...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-18-2003, 06:55 AM
Replies: 2
Views: 2,142
Posted By kmt
Digi002 Rack and Toshiba Satellite / USB or FireWire

I own a Toshiba Satellite 1130-Z31 laptop with XP installed and was wondering if Digi002R and PTLE 6.1 would work fine on it or if any features would reduce performance. Here are the tech specs of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-02-2003, 02:32 PM
Replies: 2
Views: 2,009
Posted By kmt
Ethernet again...

I'm trying to open PTLE sessions hosted on a server via a 100BaseTX Ethernet from a workstation. PTLE (v5.0.1.337) tells me "PTLE session must be on a valid audio drive. I use TCP/IP, and normal...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-23-2003, 11:34 PM
Replies: 2
Views: 1,607
Posted By kmt
Re: PTLE/001 and LAN?

Thanks for the quick answer. That's the way I wanted to use it. I would like to use a server in a separate room containing (almost) all harddrives (which cause noise) and to work with a small...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-23-2003, 04:20 AM
Replies: 2
Views: 1,607
Posted By kmt
PTLE/001 and LAN?

Hello, everyone. I wonder if it would be possible to use ProTools 5.0.1 (yes, I know - I'll upgrade to 6.0 next summer) with a LAN connection to a server. Has anyone experiences with this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-19-2001, 03:15 PM
Replies: 1
Views: 1,681
Posted By kmt
PTLE TC sync problem

Hi!

Could anyone tell me whether it is
possible or not to sync PTLE (slave) via
MTC to a Tascam DA-38 (master). I use the interface MMC 38 which generates MTC.

Thanx in advance
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-19-2000, 06:00 AM
Replies: 1
Views: 2,312
Posted By kmt
Re: Anyone tried a Celeron?

I use a Celeron 500 with 128 MB RAM. ProTools
plays the Demo Session without problems.

Greetings from Germany

Kai Markus Tegtmeier
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com