Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: twoodland
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-01-2006, 08:04 AM
Replies: 0
Views: 2,251
Posted By twoodland
DAE Error #-7400 Insufficient resources

I am receiving a DAE Error #-7400 Insufficient Resources To Open Plug-In, when I try to open any Nomad Factory Blue Tubes Bundle Plug in V2.02 All of my other plug-ins work fine. I have tried...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-27-2006, 05:12 AM
Replies: 0
Views: 1,694
Posted By twoodland
Pro Tools LE 6.4 cs9 on Vista Beta 2

FYI:

I needed to reload my PC today and thought it would be a great time to test Microsoft Vista Beta 2 to see if it would run Pro Tools LE 6.4 cs9 w/Digi001. I was able to install the software...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-12-2005, 07:40 AM
Replies: 2
Views: 2,503
Posted By twoodland
Re: DIGI001 & ADAM24 Clock Problems Using Bounce

Thank you, that was the problem! I appreciate your timely and concise response. DigiTechSupt Rocks!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-11-2005, 11:01 AM
Replies: 2
Views: 2,503
Posted By twoodland
DIGI001 & ADAM24 Clock Problems Using Bounce

Hi Everybody,

I am using a Digi001 with Pro Tools LE V6.4 (Windows XP SP2)and it is connected via a toslink cable to an ST Audio ADAM24 ADAT Interface. Currently, I only have one Toslink cable...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com