Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bluedreamstudios
Forum: Pro Tools 2018 02-05-2019, 12:05 AM
Replies: 10
Views: 1,424
Posted By bluedreamstudios
Re: Record enabled tracks playing back early

Yea that's the thing though, I am using an Apollo for monitoring so I have to be in LLM. The thing that stumps me is that this didn't use to happen before and I swear it was an update at one point...
Forum: AAX Plug-ins 02-05-2019, 12:03 AM
Replies: 9
Views: 2,265
Posted By bluedreamstudios
Auto Tune Crashing Pro Tools

Auto Tune pro is crashing protools. I choose "track" and at the end of tracking a vocal it will just crash. every time. I'm running the latest of both software.
Forum: Pro Tools 2018 02-01-2019, 07:19 PM
Replies: 10
Views: 1,424
Posted By bluedreamstudios
Re: Record enabled tracks playing back early

Hmm.. "blue mode" doesn't change anything, the record enabled track is still playing back early. Am I mistaken? Did you used to be able to record in low latency mode with delay compensation on and...
Forum: Pro Tools 2018 02-01-2019, 03:51 PM
Replies: 10
Views: 1,424
Posted By bluedreamstudios
Record enabled tracks playing back early

When I have a record enabled track that has plug-ins on it, the audio plays back early. When I take it off record enable payback is normal, or if I deactivate the plug-ins the playback is in time. I...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com