Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 38
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Chombo
Forum: Post - Surround - Video 03-15-2011, 07:17 AM
Replies: 8
Views: 4,876
Posted By Chombo
Re: Swazzle Effect

the director has already recorded the Voice Over of punch and was looking to see if there were any plugins available to treat it. the only thing i could think of was somehow using Impulse Response,...
Forum: Post - Surround - Video 03-07-2011, 06:06 PM
Replies: 8
Views: 4,876
Posted By Chombo
Swazzle Effect

Hey, im working on a short film that requires a swazzle effect, and i was wondering if anyone has ever had to recreate this effect before or if any processors exist that could sound close. here is...
Forum: Windows 01-06-2011, 12:02 PM
Replies: 4
Views: 6,214
Posted By Chombo
Re: bunch of errors 0x00000000

thank you, i appreciate the response. I realize i should have posted a sandra report but as i have no internet access at home (just moved on the 1st) i havnt been able to get one, i can get one...
Forum: Windows 01-05-2011, 09:09 AM
Replies: 4
Views: 6,214
Posted By Chombo
bunch of errors 0x00000000

i just built a new system based off of the i7 builds and everything seems to be running fine, windows 7 is seeing all my hardware.

i recorded some music on my macbook with protools 9, but for some...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2010, 09:43 AM
Replies: 5
Views: 2,238
Posted By Chombo
Re: windows XP updates incompatabilities

so is there any effective way in finding out which update or security update could be problematic, i have read that some people have troubles with certain updates and drivers. would be nice if a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-20-2010, 08:04 PM
Replies: 5
Views: 2,238
Posted By Chombo
windows XP updates incompatabilities

i had a thread a while ago which basically ended up with me finding out that a security update for Windows XP i downloaded awhile ago was causing Protools to be very laggy/choppy.

what i was...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-16-2010, 10:28 AM
Replies: 2
Views: 2,712
Posted By Chombo
Re: PT Template Location

Awesome Thanks for the quick reply
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-16-2010, 10:23 AM
Replies: 2
Views: 2,712
Posted By Chombo
PT Template Location

Hi,

I have a template saved that i can access through the new session (Quick Start) dialog box (Create Session From Template), but im looking to open it up on a different Mac through our network. ...
Forum: Pro Tools 9 12-06-2010, 07:59 PM
Replies: 0
Views: 2,266
Posted By Chombo
wont let me purchase online

i cant get past the screen where it asks me billing/shipping info because it says its going to verify banking information. when it asks what country i live in the only option is United States, but i...
Forum: Pro Tools 9 11-23-2010, 08:27 AM
Replies: 20
Views: 7,609
Posted By Chombo
Re: Thinkin bout selling my Mbox Micro and...

ok so essentially this is how it will go down,

ill go buy an Ilok, then buy (download) PT9 by entering serial number off of my Micro, then install PT9. Then sell my Micro (hopefully) and have...
Forum: Pro Tools 9 11-23-2010, 05:08 AM
Replies: 20
Views: 7,609
Posted By Chombo
Re: Thinkin bout selling my Mbox Micro and...

ok this is great thanks.

in that case, wouldnt anyone be able to buy the crossgrade then as long as you have an ilok, as opposed to the full 500 dollar version? how does that work?
Forum: Pro Tools 9 11-22-2010, 08:00 PM
Replies: 20
Views: 7,609
Posted By Chombo
Re: Thinkin bout selling my Mbox Micro and...

ok cool, not that i dont believe you but can anyone else confirm this aswell.

i read that when people were installing the crossgrade they had to install "over" PT8LE for it to work
Forum: Pro Tools 9 11-22-2010, 07:26 PM
Replies: 20
Views: 7,609
Posted By Chombo
Thinkin bout selling my Mbox Micro and...

Getting the crossgrade but im not quite sure if ill need the PT8LE installer discs after i sell my micro. I would imagine if i wanted to do a reinstall of PT9 a year down the line, the crossgrade...
Forum: Post - Surround - Video 09-22-2010, 10:15 AM
Replies: 10
Views: 4,375
Posted By Chombo
Forum: Post - Surround - Video 09-22-2010, 10:02 AM
Replies: 10
Views: 4,375
Posted By Chombo
Re: Video Converter

wow that sucks, so it seems like there isnt anything simple to hook up to my pc that isnt expensive and that will let me use dual monitors.

tv's and computers have existed for a long time, too...
Forum: Post - Surround - Video 09-22-2010, 09:20 AM
Replies: 10
Views: 4,375
Posted By Chombo
Re: Video Converter

http://www1.sapphiretech.com/hk/products/products_overview.php?gpid=227&grp=2

thats what i have, 2 dvi ports and 1 s-video port. but both dvi ports are in use with my dual monitor setup. isnt...
Forum: Post - Surround - Video 09-21-2010, 10:56 PM
Replies: 10
Views: 4,375
Posted By Chombo
Video Converter

forgive me if this has been asked before, im looking to connect a cheap tv to my computer to monitor the picture while i mix films, so i dont have to have the picture on my computer monitors. what...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-30-2010, 12:23 PM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

OK, so i found the standard vga driver and installed it, it didnt change anything, however from doing some experiments and searching forums i have come up with some more hopefully useful info.

i...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-29-2010, 09:14 AM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

i never got that option, i selected "let me choose driver" and the next page only let me select different ATI drivers, none that were my model, i searched around for a while and that was the only...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-28-2010, 01:18 PM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

Thanks dave, going to try that right now!

[EDIT] It wont let me update to the windows drivers until i reboot. it gives me a message whenh i try to update saying something like "cannot update...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-27-2010, 10:55 PM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

I couldnt find any performance options in the video card control panel, although looking in control panel under "add remove programs", there does seem to be a lot of stuff that was installed from...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-27-2010, 10:36 PM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

This is all great info, thanks to everyone! im going to try out all the suggestions tomorrow and report back.

Dave, i did disable all the unnecessary windows functions like messenger, indexing,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-27-2010, 01:05 PM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

All of my mixing has been done on my USB_HDD (E:) drive and i have never had problems, also i have always done my mixing with all 4 RAM Modules in place, I have never had a problem until after i...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-27-2010, 12:49 PM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

Tom, im running PT 7.4

also i have:

Audio Device : Dell SoundMAX Integrated Digital Audio
Audio Device : Creative Labs Creative SB Live! Series

Disabled in system hardware, and im using a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-27-2010, 12:48 PM
Replies: 20
Views: 6,937
Posted By Chombo
Re: Protools running laggy after format

Here is a sandra report, i was running a defrag on C drive if that matters
Showing results 1 to 25 of 38

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com