Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: edeast
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-23-2010, 07:11 AM
Replies: 6
Views: 2,347
Posted By edeast
Re: Please Help ProTools crashing without explanation

Hi there,

Couldn't find the database and pref tool, and don't know what it is. Sorry for being a luddite.

So, the System I'm running is Mac OSX 10.4.10 with 2 x 2.66 GHz Dual Core Intel Xeon,...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-21-2010, 08:39 AM
Replies: 6
Views: 2,347
Posted By edeast
Re: Please Help ProTools crashing without explanation

Hi,

thanks for listening.
I will have to get back to you later today with details of which OS and PT version etc. Unfortunately my 'tech' recently quit the studio, so I'm now trying to deal with...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 02-19-2010, 02:35 PM
Replies: 6
Views: 2,347
Posted By edeast
Please Help ProTools crashing without explanation

I'm running ProTools HD 7.3 in my studio and it has started crashing more and more frequently without explanation or error message.
Now it crashes so frequently that I can't seriously conduct a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-24-2006, 06:42 AM
Replies: 176
Views: 142,543
Posted By edeast
Re: Audio Record or Playback Volume Error Info

Please ignore my previous ramblings.... bad day..
In case this helps:
'no audio record volume' error suddenly started appearing in PTLE 6.7 on PowerbookG4 OS 10.3.6, after backing up to Lacie 160G...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-23-2006, 07:22 AM
Replies: 1
Views: 1,723
Posted By edeast
New session problem with ProTools LE 6.7 on OSX.3

I am running Pro Tools LE 6.7 on Powerbook G4 OS 10.3.6 and, where I had no problem before, I have started receiving a 'Session must be on an audio record volume' error message when trying to create...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-13-2004, 05:50 AM
Replies: 1
Views: 1,749
Posted By edeast
Please help! DAE error -9035 with PT6.4 on 10.3.6

It all started when i got my wireless mouse for my powerbook G4. My OSX 10.2.3 wouldn't support it. So I get the latest OS X 10.3.6...

Then I try using my Pro Tools 6.1 and discover that 10.3.6...
Forum: Tips & Tricks 01-03-2004, 08:25 AM
Replies: 3
Views: 1,875
Posted By edeast
Re: PLEASE HELP: Bouncing to disc for ProTools 6.0

Gene!
Thank you thank you thank you thank you thank you!!!
You have just made my year! Ok so it's only 3rd January but hey!
So simple, yet so not obvious when you're right at the bottom of the pro...
Forum: Tips & Tricks 01-02-2004, 08:01 AM
Replies: 3
Views: 1,875
Posted By edeast
PLEASE HELP: Bouncing to disc for ProTools 6.0

I'm tearing my hair out now!
I'm just trying to get the songs that I have recorded via MBox and ProTools 6.0 onto a cd so I can listen to them!
All I can manage to do each time is get a few minutes...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com