Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Ksanova
Forum: Foro en Español 01-01-2015, 03:27 PM
Replies: 1
Views: 6,409
Posted By Ksanova
Problema con mi mbox 2 pro! AYUDA! No encienden los leds ni funciona

Buenas a todos amigos, tengo un problema con mi mbox 2 pro y espero que me puedan ayudar, de verdad lo necesito! :)

la cosa es que mi mbox 2 pro no enciende, si la reconoce mi pc, instalo los...
Forum: Digidesign Hardware & Software 11-20-2014, 04:45 PM
Replies: 2
Views: 3,405
Posted By Ksanova
Re: Help me!!! My mbox 2 is dead

If I work on another pc before, I honestly think it has to do with the electronic component alone because I was shut down while recording!
if I work with asio!
Thanks for responding ;)
Forum: Digidesign Hardware & Software 10-05-2014, 03:21 PM
Replies: 1
Views: 5,416
Posted By Ksanova
Ayuda con mbox 2 pro no prende!

Hola a todos, espero esten bien, y tanbien que me puedan ayudar, el problema es que mi mbox 2 pro (Firewire) no prende conecto el adaptador de corriente y tampoco pasa nada, los leds, no prenden es...
Forum: Digidesign Hardware & Software 09-27-2014, 09:04 PM
Replies: 2
Views: 3,405
Posted By Ksanova
Help me!!! My mbox 2 is dead

Hey, my problem is that my mbox 2 does not turn on the LEDs or recognize my pc (windows 7) Help please!! :mad:

sorry if this is not well written, it is by the translator, I speak Spanish :-)
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com