Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: R.OConnor
Forum: Storage Subsystems 01-12-2010, 01:03 PM
Replies: 23
Views: 25,019
Posted By R.OConnor
Re: Why can we not record to FAT drives any more?

The reason is painfully simple, FAT32 does NOT support file transfers over 4GB. While lots of other DAW's out there support FAT32, Pro Tools does not because there is a possiblity that recording long...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-24-2009, 03:42 PM
Replies: 4
Views: 3,502
Posted By R.OConnor
Re: 1394 Light not WORKING!!! light not coming on at all HEL

this sounds like a core audio/wave driver problem. Happend with my 002.

make sure your system prefs do not allow the 002 to handle system/non PT sound as it will randomly disconnect when...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2009, 04:10 PM
Replies: 35
Views: 9,439
Posted By R.OConnor
Re: 9093 and 9129 Buffer Errors

no, i use a firewire 800 pci express card with the glyph and mbox on separate ports. I've been through nearly every trouble shooting thread on DUC & digi support, as well as gearslutz and some other...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2009, 01:31 PM
Replies: 35
Views: 9,439
Posted By R.OConnor
Re: 9093 and 9129 Buffer Errors

I'm having the SAME problem. Have done all the steps listed in this post (except the hotfix as it says it applies to sp2 only). I run a Dell Inspiron 1525 (qualified) @ 2ghz & 3gb ram on Windows XP...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com