Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Brightshine
Forum: Pro Tools 11 09-06-2019, 09:34 PM
Replies: 5
Views: 716
Posted By Brightshine
Re: Phantom cymbal

Ok. I recorded using my Roland TD 25k kit. Triggering Superior Drummer 3. The midi data is residing in Pro Tools 11. When I play back the midi part, at the same location, a cymbal will be...
Forum: Pro Tools 11 09-06-2019, 07:42 PM
Replies: 5
Views: 716
Posted By Brightshine
Phantom cymbal

I’m using Superior Drummer 3 in Pro Tools 11. When playing back the midi data a phantom cymbal will play that is not in the midi data. It does not happen on each play. One playback it’s there, the...
Forum: macOS 07-05-2017, 10:11 PM
Replies: 5
Views: 2,734
Posted By Brightshine
Re: Why does it take so long for wave form to be usable?

Thanks a million!!👍 That was the issue. Things are back to normal😀
Forum: macOS 06-28-2017, 11:49 PM
Replies: 5
Views: 2,734
Posted By Brightshine
Re: Why does it take so long for wave form to be usable?

You are correct! So, somehow elastic audio is engaging with each new track I create. I see how to disable it on each track, but is there a global setting somewhere to stop it from being put on new...
Forum: macOS 06-27-2017, 10:13 AM
Replies: 5
Views: 2,734
Posted By Brightshine
Why does it take so long for wave form to be usable? [solved]

Mac Pro 2009 2.26. OS 10.9.5. 32gb ram. Pro Tools 11

Once I stop recording it can take 5-15 seconds for the wave form to appear solid. It shows as gray, but depending on how long the track is...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com