Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 393
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: beggehorn
Forum: Pro Tools 12 09-28-2018, 01:48 PM
Replies: 6
Views: 2,887
Posted By beggehorn
Re: Mouse button mapping in Windows 10...

I recently ran into this issue and found a solution:

On Windows 10, navigate to:

C:\Program Files (x86)\Kensington\TrackballWorks

Right click on the "TbwHelper" application, select...
Forum: Pro Tools 12 04-09-2016, 01:58 PM
Replies: 5
Views: 3,739
Posted By beggehorn
Re: AAE 6 error

Thanks for posting this! Was experiencing this with a session from another studio and deleting the wavecache file (just from the session folder) fixed this issue instantly.
Forum: Licensing & Accounts 12-28-2015, 12:09 PM
Replies: 40
Views: 6,914
Posted By beggehorn
Re: ilok Servers Down?

Down here as well...
Forum: Pro Tools Software (Win) 02-25-2015, 01:59 PM
Replies: 0
Views: 1,864
Posted By beggehorn
PSA: ALT+click (to reset plug-in paramters) broken by Windows Updates

Consider this a public service announcement to my fellow Windows brothers and sisters...

I've been trying to track down why ALT+click to reset plug-in parameters to default had become broken on...
Forum: Pro Tools 9 02-14-2011, 03:19 PM
Replies: 5
Views: 5,808
Posted By beggehorn
Re: iLok not recognized on PC

Do you have any Logitech devices (mouse, keybaords, etc.) installed on your system?

I just discovered today that Logitech SetPoint (the optional software that allows one to customize your...
Forum: Pro Tools Software (Win) 01-07-2011, 03:54 PM
Replies: 3
Views: 1,910
Posted By beggehorn
Re: Instrument tracks are broken after 9.0.1 upgrade

Maybe a "first-time-run-bug". it seems to have cleared up after closing and re-opening PT.

Ben
Forum: Pro Tools Software (Win) 01-07-2011, 03:46 PM
Replies: 3
Views: 1,910
Posted By beggehorn
Instrument tracks are broken after 9.0.1 upgrade

After upgrading to 9.0.1, instrument tracks in PT do not work at all. Opening sessions with previously working instrument tracks shows the routing box near the top of the instrument track as greyed...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-05-2010, 01:46 AM
Replies: 66
Views: 12,203
Posted By beggehorn
Re: Keyboard issues?

GREAT NEWS FOLKS!

The stuck modifier issue has been fixed in ProTools 9.0! I can no longer reproduce the stuck ALT key I used to get while scrubbing nor have I seen the Waves plug-in specific...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 04-01-2010, 11:46 AM
Replies: 9
Views: 2,286
Posted By beggehorn
Re: Mojo outputs black from MXF with Vista

Thanks for the reply.

My Mojo was the only device running on the onboard firewire bus as well. IIRC, you are running a prebuilt system. Any idea exactly what Asus mobo you are using? At this...
Forum: Post - Surround - Video 03-25-2010, 03:28 PM
Replies: 3
Views: 3,081
Posted By beggehorn
Re: Avid Mojo DNA on Asus P6t Deluxe V2?

UPDATE:

I just installed a SIIG PCI-e firewire card and the Mojo is working perfectly. All -6031 errors are gone.

NOTE: Today I discovered that I got better performance using the alternate...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-25-2010, 03:24 PM
Replies: 9
Views: 2,286
Posted By beggehorn
Re: Mojo outputs black from MXF with Vista

UPDATE:

I just installed a SIIG PCI-e firewire card and the Mojo is working perfectly. All -6031 errors are gone.

As you were...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-25-2010, 08:55 AM
Replies: 9
Views: 2,286
Posted By beggehorn
Re: Mojo outputs black from MXF with Vista

Hi mstucker,

Without derailing this thread, I have a question about using the Mojo DNA on your system.

I just picked up a Mojo last week and it appears we have a very similar PC setup....
Forum: Post - Surround - Video 03-22-2010, 04:19 PM
Replies: 3
Views: 3,081
Posted By beggehorn
Avid Mojo DNA on Asus P6t Deluxe V2?

Hi all,

I'm wondering if there are any PT Win users here who happen to be using an Asus P6T V2 motherboard with an Avid Mojo DNA attached? I'm getting instant -6031 errors when trying to play...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-15-2010, 04:45 PM
Replies: 6
Views: 3,323
Posted By beggehorn
Re: Avid Mojo with PT HD 8.x on Win7 64bit??

Thanks Audio_Vision,

Thanks makes sense. How easy is it to get MXF Video from editors in the real world on the "indy" level? Is this format (container) something any FCP user, for instance can...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-15-2010, 03:44 PM
Replies: 6
Views: 3,323
Posted By beggehorn
Re: Avid Mojo with PT HD 8.x on Win7 64bit??

I found today that just having the Mojo connected while using ProTools with no video tracks at all causes -6031 errors as well.

Hmmmmm
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-14-2010, 09:44 PM
Replies: 6
Views: 3,323
Posted By beggehorn
Re: Avid Mojo with PT HD 8.x on Win7 64bit??

Thanks for the reply GtrDude.

As stated in my post, I am running a Matrox M9140 video card and have tried reverting to the Microsoft basic drivers. It made no difference one way or the other.
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-14-2010, 08:59 PM
Replies: 6
Views: 3,323
Posted By beggehorn
Avid Mojo with PT HD 8.x on Win7 64bit??

I've just hooked up an Avid Mojo DNA to my system and after re-installing PT with the Avid video engine option, I'm able to get video out and to the client LCD however I'm now getting the dreaded...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-02-2010, 11:03 AM
Replies: 10
Views: 2,827
Posted By beggehorn
Re: PT HD 8.0/8.03 MDW EQ and PHOENIX Hang on launch

Just trial and error....

Glad you got up and running!
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 02-26-2010, 11:38 AM
Replies: 10
Views: 2,827
Posted By beggehorn
Re: PT HD 8.0/8.03 MDW EQ and PHOENIX Hang on launch

I had the same issue with Phoenix as well as Line6 Amp Farm 3 on Win7x64 but have managed to get both working with 2 seperate clean installs.

Try uninstalling both PT and Phoenix and then first...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-02-2009, 09:48 AM
Replies: 69
Views: 15,798
Posted By beggehorn
Re: Win7 + HD 8.0.1

[QUOTE=lennieh;1487933]I haven't finished installing everything yet but I know that the following plugins that don't work with 64 bit Windows 7

Cranesong Phoenix
Amp Farm
Echo Farm

PT hangs...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-21-2009, 06:52 PM
Replies: 66
Views: 12,203
Posted By beggehorn
Re: Keyboard issues?

backroom studios,

Yes there is also a Waves related version of the stuck ALT key syndrome. This one CAN be released without restarting PT/computer. When this bug occurs most Waves plug-ins behave...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-21-2009, 12:07 PM
Replies: 66
Views: 12,203
Posted By beggehorn
Re: Keyboard issues?

Whoa...

Digi, I think you're completely missing the issue here.

"Sticky Keys" I believe, is being referred to here as a symptom. One user here brought up the term because they believe Windows...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-07-2009, 01:56 PM
Replies: 66
Views: 12,203
Posted By beggehorn
Re: Keyboard issues?

i also wanted to add that my recent experience with this issue points to 2 variations of this problem on my machine:

THE WAVES STUCK ALT KEY ISSUE:

One stuck ALT key issue occurs all the time...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-07-2009, 01:53 PM
Replies: 66
Views: 12,203
Posted By beggehorn
Re: Keyboard issues?

Needed to update my last post and say that while it seemed to help for awhile, the condition is as bad as ever now and the filter keys settings don't seem to help anymore.

Let's keep adding info...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-05-2009, 07:27 PM
Replies: 9
Views: 3,025
Posted By beggehorn
Re: Windows XP system sound through 192?

I don't typically switch back and forth between PT and CDA, but I know I have switched between them in the many years I have used both of these programs. I can only speak for myself and say that on...
Showing results 1 to 25 of 393

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com