Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: Eruk
Forum: AAX Plug-ins 02-21-2018, 02:33 AM
Replies: 4
Views: 2,658
Posted By Eruk
Re: Revibe II 12.7 -> no reverb in Center (only ER)

I have the same problem here, were you able to fix it Schottlandru?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-11-2016, 02:37 AM
Replies: 1
Views: 2,970
Posted By Eruk
S3 automation switches function

Hi,
A little nerdism here, but I spoke to people owning a S3 and not knowing about the preview buttons etc. In the manual you will find the funcion per switch but that is actualy incorrect! I find...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-28-2016, 03:25 AM
Replies: 137
Views: 47,899
Posted By Eruk
Re: "Speed" of rotary knobs

Since the 3.5 software its a little bit better, but still not lineair.
Please Avid fix this soon, every S3 owner is asking for it!
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-21-2016, 04:56 AM
Replies: 5
Views: 4,247
Posted By Eruk
Re: Automation Indicator...

+++1 yes this should be very helpfull and its a bit strange this isnt the case yet
Forum: Pro Tools 12 10-21-2016, 04:41 AM
Replies: 7
Views: 3,083
Posted By Eruk
Re: Pro Tools 12.4 video not sync

I downgraded the BM software to 10.4 and this seems to have fixed it!
Thanks guys!
Forum: Pro Tools 12 10-20-2016, 04:02 AM
Replies: 7
Views: 3,083
Posted By Eruk
Re: Pro Tools 12.4 video not sync

I dont have a sync HD I run Pro Tools on a RME ufx. The framerate is 24fps and its a DNXHD codec, but I also have the problem with other framerates and Proress codecs.
I'm playing back the video on...
Forum: Pro Tools 12 10-20-2016, 02:51 AM
Replies: 7
Views: 3,083
Posted By Eruk
Pro Tools 12.4 video not sync

Hello,
I'm running Pro Tools 12.4 HD on a mac OS 10.9.5 and when I playback video it start to walk out of sync after a while. If I stop and start again it is sync in the beginning but after some...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 12-04-2015, 02:14 AM
Replies: 21
Views: 9,925
Posted By Eruk
Re: Wierd edit/mix window banking

Oh thats great yoerik (http://duc.avid.com/member.php?u=58578)! It works!
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-11-2015, 02:36 AM
Replies: 21
Views: 9,925
Posted By Eruk
Re: Wierd edit/mix window banking

I have the same problem here, REALLY annoying, this should be fixed soon!
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 11-05-2015, 04:26 AM
Replies: 137
Views: 47,899
Posted By Eruk
Re: "Speed" of rotary knobs

I agree, the speed of the rotary knobs is not very good.
Will there be a software update where the senstivity of the rotary knobs can be adjusted? If not please do make one!
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-30-2015, 05:22 AM
Replies: 0
Views: 2,440
Posted By Eruk
Edit window jumps to track when using layout

Hello,
When I select a layout ib the S3, the edit window in protools jumps to a certain track. Can I switch this off?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 10-08-2015, 02:40 AM
Replies: 25
Views: 13,168
Posted By Eruk
Re: No meters since Eucon 3.3 update

I have the same problem here, S3 with Eucon 3.3.1 with Protools 11.3.1 and the meters are not working. Is this going to be fixed?
Forum: Avid Pro Mixing General Discussion 07-19-2015, 02:02 PM
Replies: 55
Views: 32,962
Posted By Eruk
Re: S3 or D-command?

Thank you for your reply! Thats good to know. Could you make an estimation on how long a long time is, 2 years, 5 years 10? I understand you cant give a definite time span, but it would be something...
Forum: Avid Pro Mixing General Discussion 07-19-2015, 01:01 PM
Replies: 55
Views: 32,962
Posted By Eruk
S3 or D-command?

Hey Guys,
I've got the change to buy a second hand D-Command (blue)with a fader pack for about €6000 excl tax, and I really like the D-command.
But I'm having doubts because the D-command will not...
Forum: AAX Plug-ins 02-11-2014, 01:47 AM
Replies: 5
Views: 5,056
Posted By Eruk
Re: Avid channel strip LCR

Thanks for the reply. Thats a solution indeed. But I think its a bit strange that a plugin that pretends to be multi channel cannot monitor every channel separately. I dont have to control every...
Forum: AAX Plug-ins 02-10-2014, 05:45 AM
Replies: 5
Views: 5,056
Posted By Eruk
Avid channel strip LCR

Hi there,
Does somebody know how you can see the different channels on the dynamics screen in the avid channel strip when u use a multichannelstrip (LCR) ? (for instance the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-01-2007, 04:06 AM
Replies: 1,041
Views: 126,936
Posted By Eruk
Re: Problems with PTLE? Post your configuration he

Hello I have this problem:
When I want to create a new protocols file other than 44.1 KHZ I get the following error:

Could not create new document because pro tools could not set sample rate to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-01-2007, 04:02 AM
Replies: 0
Views: 2,391
Posted By Eruk
MBOX 2 PRO could not set samplerate

Hello I have this problem:
When I want to create a new protocols file other than 44.1 KHZ I get the following error:

Could not create new document because pro tools could not set sample rate to...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com