Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Polarbear066
Forum: Pro Tools 12 12-28-2016, 03:22 PM
Replies: 13
Views: 5,848
Posted By Polarbear066
Re: Fade delete bug.

I'm getting the same thing too.
As a work around I use "s" to trim both the clip and fade but its still a nuisance.
Forum: Pro Tools 11 07-16-2015, 05:11 PM
Replies: 9
Views: 5,897
Posted By Polarbear066
Re: Consolidate Problems

It's happened to me a couple of times too, especially after a lot of audio edits. The clicks and pops appear randomly and in places where there weren't fades. Restarting my Mac didn't help. What I...
Forum: Pro Tools 11 12-23-2013, 07:54 PM
Replies: 24
Views: 8,169
Posted By Polarbear066
Re: anybody able to reproduce this crash with spectrasonics aax plug in

I'm happy to say that the bug seems to have been fixed in PT 11.1!
Forum: Pro Tools 11 12-10-2013, 09:23 PM
Replies: 24
Views: 8,169
Posted By Polarbear066
Re: anybody able to reproduce this crash with spectrasonics aax plug in

Same here. Newest version still crashes when moving around the timeline.
Forum: Pro Tools 11 11-29-2013, 10:08 PM
Replies: 24
Views: 8,169
Posted By Polarbear066
Re: anybody able to reproduce this crash with spectrasonics aax plug in

Mine quits unexpectedly too. One moment its there, the next gone. I use Trilian through Metaplugin or VEPro and that seems to solve the problem for the time being.

I, too, have my hands glued...
Forum: Pro Tools 11 11-22-2013, 05:32 PM
Replies: 24
Views: 8,169
Posted By Polarbear066
Re: anybody able to reproduce this crash with spectrasonics aax plug in

I have the same problem. For me I only need the Trilian or Omnisphere instantiated (initial patch, no MIDI data), hit play and jump around the time line. Crashes my PT11 100% unless I have an...
Forum: AAX Plug-ins 11-16-2013, 10:32 PM
Replies: 40
Views: 17,913
Posted By Polarbear066
Re: Spectrasonics AAX64 public beta now available

I'm glad someone else had the same problem! I was going crazy thinking I was the only one. I actually hadn't used the click II plugin (I prefer to make my own audio click track) but after reading...
Forum: AAX Plug-ins 11-09-2013, 02:38 PM
Replies: 40
Views: 17,913
Posted By Polarbear066
Re: Spectrasonics AAX64 public beta now available

Make an instance of Omnisphere or Trilian. Make a couple of memory locations, hit play and jump around the locations a couple of times. Crashes my PT11 100%.

Can anybody else reproduce this?
Forum: Pro Tools 11 10-13-2013, 01:07 AM
Replies: 2
Views: 2,547
Posted By Polarbear066
Re: Bouncing AIFF and mp3 at the same time.

Not HD. Just the normal Pro Tools 11.0.2.626
Forum: Pro Tools 11 10-12-2013, 07:18 PM
Replies: 2
Views: 2,547
Posted By Polarbear066
Bouncing AIFF and mp3 at the same time.

I can't seem to bounce AIFF and mp3 at the same time. I choose AIFF as file type and as soon as I check the make mp3 box the file type automatically changes to WAV. If I start with the mp3 box...
Forum: Pro Tools 11 09-30-2013, 07:56 PM
Replies: 9
Views: 7,303
Posted By Polarbear066
Re: Noise when playing back at half speed.

After some more experimenting I decided to take MOTU and O2R out of the equation and go analog. I played back at half speed through my internal speakers and headphone outputs on both my MacPro and...
Forum: Pro Tools 11 09-29-2013, 09:54 PM
Replies: 9
Views: 7,303
Posted By Polarbear066
Re: Noise when playing back at half speed.

I have now tried a different FW cable between my Mac and MOTU with the same symptoms. Its just too troublesome for me to change the cables between MOTU and O2R but as I've said before I've tried all...
Forum: Pro Tools 11 09-28-2013, 10:38 PM
Replies: 9
Views: 7,303
Posted By Polarbear066
Re: Noise when playing back at half speed.

I guess my sig was a bit misleading.

The setup I use when I get the error is this. MacPro to MOTU Track 16 by FW, Track 16 to Yamaha O2R by 4 analog and 1 ADAT cable (@24bit so I can only use 4...
Forum: Pro Tools 11 09-28-2013, 01:45 AM
Replies: 9
Views: 7,303
Posted By Polarbear066
Noise when playing back at half speed.

For some reason I'm getting crackles and pops from my VI channel when playing back at half speed in PT11. I can't really hear it on my drums channel but it gets pretty loud on VIs with longer...
Forum: Pro Tools 10 10-17-2012, 03:32 AM
Replies: 2
Views: 2,229
Posted By Polarbear066
Re: Different controller lanes for each channel

Thank you for your quick reply priorytools.
I'm going to have remember that one. It seems like a real time saver!

But what I'm really looking for is a way to be able to see multiple controller...
Forum: Pro Tools 10 10-17-2012, 12:36 AM
Replies: 2
Views: 2,229
Posted By Polarbear066
Different controller lanes for each channel

Hi, I searched around but couldn't find this question.

I was wondering if there was a way to have different controller lanes for different MIDI tracks.

ie: Piano track just showing velocity.
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-06-2012, 11:59 PM
Replies: 18
Views: 12,915
Posted By Polarbear066
Re: How do you transfer ADAT tapes to a Pro Tools 8.0 session

After having gone through both Brad and Jtknight's advices carefully step by step for two days now I'm still coming up with a complete zero. I know the thread's kind of old now but I hope someone...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com