Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: primemp
Forum: macOS 08-02-2017, 08:31 AM
Replies: 1
Views: 1,941
Posted By primemp
Re: Duplicate (in any way) a clip, will not remain on grid!

My bad... I tried to copy it while a videotrack was selected in the process. Had to do with the frames I guess. This one can be deleted. Sorry
Forum: macOS 08-02-2017, 08:18 AM
Replies: 1
Views: 1,941
Posted By primemp
Duplicate (in any way) a clip, will not remain on grid!

Hello,

I'm running PT 12.8 Native on a Yosemite system.
While I try to copy clips from one place to another, it will not stay on grid. We use to have this problem on which the work around was to...
Forum: macOS 05-15-2013, 05:04 PM
Replies: 3
Views: 4,633
Posted By primemp
Re: Core Audio Driver

Ok, I found a way around this.
If you select the "built-in" device under options -> audio
while driver is on core-audio, the output is actually routed to channel 1-2 on your output. This won't...
Forum: macOS 04-04-2013, 08:31 AM
Replies: 3
Views: 4,633
Posted By primemp
Re: Core Audio Driver

Same problem here... Before upgrading to mountain lion, I could use kontakt stand-alone through my digital output. And now I can't anymore.

I've tried to set things up the right way. But I can...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-25-2010, 05:12 PM
Replies: 8
Views: 3,819
Posted By primemp
Re: CPU spikes MAC 8core 2010

Hi all, and marry christmas!!!

I've already updated the plugin. That's always a first thing to check.

Indeed I was working on, but since I got this ridiculous deadline up front, I wanted to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-24-2010, 08:54 PM
Replies: 8
Views: 3,819
Posted By primemp
Re: CPU spikes MAC 8core 2010

Ok, i've narrowed it down.

Have been researching a lot and discussed this with the distributer.
Seems that the problem is the RTAS plugin.

I've checked all optimizations which are needed...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-24-2010, 08:20 AM
Replies: 8
Views: 3,819
Posted By primemp
Re: CPU spikes MAC 8core 2010

We get people to the moon and back, but running a system smoothly with all the right requirements, seems to be a big deal.

Have to finish 5 songs within 2 days. Seems like I have to work with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 08:09 PM
Replies: 2
Views: 3,088
Posted By primemp
Re: Playing back at wrong speed

different sample-rate issue?
Try importing the audio in a new session, and during import: select option in lower right corner for adjusting the sample rate.
Can't think of anything else.

good...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 07:41 PM
Replies: 2
Views: 2,226
Posted By primemp
Re: 9073 error!!!!!!

As you pointed out yourself; when using a Lacie disk, everything runs fine!
It's a DAE error, which has something to do with the harddisk read and write speed (HDD bus load).
So, it's probably a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 10:36 AM
Replies: 8
Views: 3,819
Posted By primemp
Re: CPU spikes MAC 8core 2010

Ok, I've tested the pro-tools with different amount of cores allocated in the playback engine.
No matter on what amount of cores I set it to, it wil spike out in heavy parts.
Weird thing: when I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 10:00 AM
Replies: 8
Views: 3,819
Posted By primemp
Re: CPU spikes MAC 8core 2010

Thanks for the fast reply!

First of all: i've tried using a larger buffersize, but i'll get an unworkable situation during to the latency!
The number of processors was recommended to me by the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-23-2010, 09:18 AM
Replies: 8
Views: 3,819
Posted By primemp
CPU spikes MAC 8core 2010

Hey,

I couldn't find an answer to my question, so maybe I haven't searched well.
I hope there is an answer:
I'm using just one VI (Alicia's keys in Kontakt 4), i've checked the configuration an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-06-2008, 10:57 AM
Replies: 2
Views: 2,412
Posted By primemp
Re: PTLE 7.3 Quits program with Assertion error in line 253

the problem persists, but now the error changed to "Could not complete your request because access violation occurred". after which pro-tools shuts down within a blink of the eye!
my version of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-06-2008, 02:57 AM
Replies: 2
Views: 2,412
Posted By primemp
Re: PTLE 7.3 Quits program with Assertion error in line 253

can someone PLEASE HELP ME OUT?!? or does someone know the right person to ask?!?
really... i can't do anything without my PT!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2008, 12:17 PM
Replies: 7
Views: 2,595
Posted By primemp
Re: PT 7.3 UNRESPONSIVE - WILL NOT UNINSTALL - WILL NOT OPEN

hey,

try this:

go to Start -> Run, than open my computer and look for the location of pro-tools install file.
if you located the installer drag and drop it into the run window.
it should be...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2008, 06:50 AM
Replies: 2
Views: 2,412
Posted By primemp
PTLE 7.3 Quits program with Assertion error in line 253

hello,

i've got a problem!

i have pro tools 7.3cs4 running for a while now, but suddenly it gave an error when i launch pro tools and shuts down the pro-tools screen in such a short time that i...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com