Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: travmac
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 10-12-2005, 03:23 AM
Replies: 4
Views: 2,734
Posted By travmac
Re: 6101 & 9128 errors on M-Powered 6.8r2

Yep, all I know is that PTMP 6.8r2 hates firewire 800. Now using firewire 400 drive and system performs well. Wish they'd iron out the 800 problems though - If I'd wanted to use the 400 port I'd have...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 10-12-2005, 03:18 AM
Replies: 1
Views: 2,480
Posted By travmac
Re: Issue with Firewire 800 drive

Hi, I had the exact same issue as you, made alot of calls and finally got it sorted. Basically, the Firewire 800 drives seem incompatible with MP 6.8r2. Dunno why. We tried recording to the computers...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 08-07-2005, 02:19 AM
Replies: 4
Views: 2,734
Posted By travmac
Re: 6101 & 9128 errors on M-Powered 6.8r2

Using Powerbook G4, 1.67MHz, 80G HD, 2G RRAM, 200G Lacie Ext HD, M-Audio Firewire 410, OS X-Tiger. Have since found that Fierwire 800 drives have not been tested with M-Powered so am trying another...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 07-28-2005, 10:07 PM
Replies: 4
Views: 2,734
Posted By travmac
6101 & 9128 errors on M-Powered 6.8r2

I was wondering if anyone out there has just installed 6.8r2 and are encountering CPU overload errors (6101 & 9128), even though the buffers have all been set correctly and CPU limit is running at...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com