Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: saki
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-24-2007, 02:18 AM
Replies: 6
Views: 935
Posted By saki
Re: bounce question

Thanks for the information JKD, that makes sense. Much appreciated.

Saki
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-24-2007, 02:17 AM
Replies: 6
Views: 935
Posted By saki
Re: bounce question

Unfortunately that is not the case.

The interleaved option I mentioned creates a 6 channel interleaved file and the size of the file ends up 3 times larger than what a stereo version would be (6...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-23-2007, 07:23 PM
Replies: 6
Views: 935
Posted By saki
bounce question

Hi All.

I'm new to Pro Tools. I've got a 5.1 session happening and I can bounce it out as a 5.1 split or interleaved file no problem.

What I'm wondering is how can I bounce a stereo version?
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-20-2007, 04:39 PM
Replies: 2
Views: 961
Posted By saki
Re: connecting a 96 IO to an SPL surround controller

Thank you for the info, this answers my question!
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-20-2007, 04:19 PM
Replies: 2
Views: 961
Posted By saki
connecting a 96 IO to an SPL surround controller

Hi there,

I'm wondering if anyone knows how to connect a 96 IO to an SPL surround controller. I know that the input to the SPL can be connected with a Sub-D 25 connector, but I'm wondering how the...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-02-2007, 02:19 PM
Replies: 8
Views: 7,219
Posted By saki
Re: unable to find audio interface attached to the first HD card

Wow... I changed the flex cable to how I had it when I failed Digi Test and now it's fine. Not only that, it passed Digi Test.

Thank you all again for you input.

Saki
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-02-2007, 02:02 PM
Replies: 8
Views: 7,219
Posted By saki
Re: unable to find audio interface attached to the first HD card

Thank you for your replies.

I tried a different cable and that did not solve the problem

The light on the IO is green... I cannot find the free app that trashes the prefs. Can you specify its...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-01-2007, 06:48 PM
Replies: 8
Views: 7,219
Posted By saki
unable to find audio interface attached to the first HD card

Hi, I just installed my new system which consists of the following:

96 I/O
G5 Mac with OSX 10.4.8
Pro Tools HD 7.3.1
Core Card
Accel Card

I made sure that the cards are in the right slots...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com